nem mernék most shortot nyitni ,a hati szerintem simán megnyalja a héten a 19k-t
most egyszerűen örömködni akar a világ
persze lesznek pici visszahúzások de vad kitépések is
nem mernék most shortot nyitni ,a hati szerintem simán megnyalja a héten a 19k-t
most egyszerűen örömködni akar a világ
persze lesznek pici visszahúzások de vad kitépések is
én meg nyitottam a 18312 mellé még 18580 on újabb shortot
ráadtam 18560 -on... mivel nem longoltam idáig..most már nem kellene
Érdemes megnézni az SP futures reggeli képét is....reggel lefelé indult...de 8 órakor egyből elkezdték pluszba rántani....hmm...a pénz utáni sóvárgás ami még hajtja felfelé az indexeket...
nem tudni hol lesz ebből kifulladás.
Sziasztok!
Én meg gondolkodtam délelőtt egy short indításán rövidre (óráson negatív divergenciák jelentkeztek), de aztán mégis visszavontam, pedig ahogy nézem az első pakk el is ment volna 600 környékén. Nagy tér van még fölfelé, és amilyen agyatlanok, lekopírozzák a tavaly októberi agyfosást, érdemi korrekció nélkül csak tépnek és tépnek. Ebből a megfontolásból továbbra is partvonal. Longot itt én biztosan nem nyitok, v.mire való támasz csak nagyon mélyen van.
Reggel meg kaptam kicsit. Nemtom, mire nyult + ennyire a KT.
határidő ma a váratlanul jól hozott
ha emlékeim nem csalnak akkor 11 körül szokott az erste likvidálni :-( , nna azért az még tolhat egyet..
áá annyira nem..csak sok realizáslás jön.. de ha erre tudnak nyomni egy felfelét nagy tömés lehet szép emelkedés mellett..de alapból egy szép csorgást várok..leng az inga..
iszonyat sokan kereskednek TA alapon... 3600alatt nem kell otp..de 3750 felett veszem mint állat..tréfás..4k felett meg habzsolás..
most jön a megynugvás időszaka...a kijózanodás....hogy má' megint az orrunknál fogva vezetett minket ez a két barom...( Börni, Márió) oszt' kezdik eladni .
franciák oroszok már megadják a jelzést..hulló falevél formáció...
Nem a hati ment a mennybe,hanem Rg a pincébe! :D
záróban helyretették a kamattartalmat a szokásos román módszerrel..
Igen sok az SP -ben a felső kanócocska...feljebb nem akaródzik most menni...tehát viszem át a shortokat....megpróbálom.
Én meg pozició nélkül. Megőrjítenek ezek a nagy egyirányú mozgások, mert általában nem vagyok bennük :))
Gondolkodom, h. zarjak e belole. Elvileg kitort, de nemtom, megszolal e vmelyik reszeg politikusunk a hetvegen.