Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#546741 Amatoregy Előzmény: #546737

anno pont egy eve lattam Debrecenben skoda octavia dizeleket hegyekben sötet kek metal szinben. Azota se lattam az utakon hasonlo szonben sehol...

#546740 KawaBazsy Előzmény: #546737

Párat mi is néztünk a Passat előtt, itthon még több ebből a céges arányaiban, mint kint sztem..

#546738 hosszhuszár Előzmény: #546737

Volt 1 ilyen, 1,5 mill-ért, elég sokáig hirdették, valahol az Isten háta mögött volt az autó, mondtam öcsémnek, ezt meg kell venni, van benne pénz....mikor indultunk volna, elvitték....2 alatt nem is volt ilyen, akkor....

#546658 KawaBazsy Előzmény: #546568

Jah van, a T5 motorja előbb 240, majd 250 lovas, cabrioban is van. Nekem ezeknél a kedvenc a 2.4T 193 lóval, harmonikus, nem túlhúzott, pont elég.

#546578 hosszhuszár Előzmény: #546576

Nem a nagy nyilvánosság elé való téma, de vannak erre profik, akik megcsinálják úgy, hogy kutya sem veszi észre....

#546576 Sumér harcos Előzmény: #546574

hát ja,

de ez már nem egy makulátlan megoldás...

ilyen esetekben,még később lehet eladásnál nekem is gondom volna a kavarás miatt:)

#546574 hosszhuszár Előzmény: #546573

írja, okmányok nélkül, de ha van vér a pucádban, a fénymásolt francia forgalmival használhatod, elméletileg, mondjuk E rendszámmal, vagy veszel rá egy töröttet, kintről...kapísi?

:))

#546568 Sumér harcos Előzmény: #546555

az első clk cabrio tetszik nekem csak,a második nem ....(tudom neked forditva):)

de ahány darab ,annyi kiloval van irva...érdekes...1395-1800kilo...

volvo c70-ből csak az első széria marad 1500 alatt...a bőrtetős...

hirtelen itt c70 kupéban látok 2350cm3 motort is 239loval szerelve,de cabrioba is tették ezt a motort,vagy csak kupéba?

audi biztos felette...

e46 pl. 323 cabrio 1540kg...

#546555 KawaBazsy Előzmény: #546374

Nekem 1.5 tonna az,amin belül szeretek maradni, a Saab épp még belefért. A Merci meg az Audi is nehezebb ennél emlékeim szerint..

#546539 Ibiza Előzmény: #546533

a w124 csak elírtam...biztos nagyon megtalált téged a modell..jó az..nekem nincs olyan autó ami így megtalálna.. amióta vehetek olyan autót amilyen szinű és formájú tetszik azután vettem a vectraB-t és mazda6-ot..jó jó tetszik de semmi több...sokat autózom de nem annyit és olyan távokat ami miatt valami extra autó kellene..

vectrával kimentem belgiumba egyszuszra 1350km.. csak tankolni álltam meg..ráadásul 1óra alvás után..2 redbult szopogattam..nem voltam túlságosan fáradt..jó ülések voltak benne gyárilag.

mondjuk az segített egy másik autóval együtt mentem így nem kellett keresgetnem az utat.

#546537 Ibiza Előzmény: #546533

a fabetétekkel lehet engem kikergetni a világból..főleg a plasztik fával..de a valódit is rühellem..gondolom van belőle fabetétlen változat.

#546533 Ibiza Előzmény: #546368

a w134..főleg a kombi...a szedan még elmegy..de ez szubjektív meg ne sértődj..

#546341 hosszhuszár Előzmény: #546014

:))

Szerintem Te most tartasz arra, ahonnan Én már visszafelé jövök....

Akik ismernek innen, mindent tudnak...

"én egy picit azért csodálkozom azon, hogy a 12-20 milliós árkategóriában sem találtál ennél jobb új, avagy használt autot."

Az a helyzet, hogy nézegetni jó őket, de pénzt, már egyikért sem adnék....sem újért, sem használtért....

Azt meg végképp nem értem, hogy a korosabb autószerelők 70%-nak miért van w124-es mercedese, biztos nem csak szerelem....))), de az is lehet, hogy nincs 9 milliójuk 1 autóra, ami nem mellesleg egyáltalán nem tükrözi az autó minőségét...

Lehet neked 9 milliós akármilyen autód, én messzebbre jutnék el javítás nélkül, egy w124 300d turboval, mint Te a sok milliós autóddal....akár hiszed, akár nem....

Kicsit olvass utána, milyen autók ezek....

De azt is hozzátenném, ha be tudnék vinni egy szalonba 9 milló ft-ot, bizos nem exeo-t vennék, ez a fantázia hiányára utal, szerintem....