Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Előzmény: #546032

"hogy emberek agyvérzést kapnak tőled."

Kizárt, ahhoz agy is kellene.

Csak olvass vissza ebben a topicban odáig, ahol bunkón beszóltál mindenkinek, akinek Audija van, erre ment egy fogadjisten, hogy az beszél így, akinek nincs és soha nem is volt és ha így gondolkodik, akkor nem is lesz. Ezen kívül semmi mást nem tettem, csak leírtam személyes élményem egy Exeoval kapcsolatban, merthogy korábban ezt valaki felvetette egy másik topicban.

Nem kell velem egyetérteni. De arra, hogy az Exeo milyen, arra nem válasz az, hogy a húsz éves Mercedes a cool és csak az az istenkirály, aki ilyenekkel jár, mindenki más meg hülye, mert minden más sz*r. Nézzed végig, ez történt.

Sajnos ezek szerint én még nem nőttem fel a húsz éves Mercedes birtoklás és vágy szintjére, ahol a nálam jobban menők vannak, viszont én őszontén remélem, hogy már nem is fogok.

Ugyanakkor egy dolgot ajánlok figyelmedbe, lassan döntened kell. El kell döntened, hogy ez egy belterjes oldal lesz, amiben a kemény mag birtokol témákat és kívülálló nem szólhat bele, vagy egy nyilt forum, ahol mindenki véleményt nyilváníthat, akár uram bocsá' olyat is, ami nem tükrözi a kemény mag életszemléletét és életszínvonalát.

Mert azt azért baromi nehezen fogod tudni kimagyarázni, hogy mit lehet azon nehezen elviselni, vagy mi az, amihez lövésem sincs, amit éppen most hajtok pár napig, és erről leírom a véleményem.

Ha ennyire idegesít, írd át "belső párt Mercedes fan clubra" a topic címét, már írtam.

Mártír meg nem leszek, nem adom meg neked azt az örömet.