Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#546323 KawaBazsy Előzmény: #546243

330i kupét már vezettem, vmiért nem fogott meg, pedig ment.. monnyuk az kézi váltós volt, automatával még nem próbáltam. BMW sorhatom volt már több is, az már nem izgat fel, az A4 V6 hangja viszont anno nagyon tetszett..

#546322 KawaBazsy Előzmény: #546230

Ízlés dolga, mindhárom jó. Azt vedd, amelyik tetszik, oszt majd meghajtjuk. :-) Nekem a Volvo C70 is begyere, tavaly néztem egy olyat.

#546243 Sumér harcos Előzmény: #546227

pl ez...

magyar egy gazdás ,nem himimumi letagadt kilométeres,300.000km,szervizkönyv...ez a többi e46-ban ugyanugy benne van,akármit hazudik is...2001 óta..

szépen néz ki,330 benzin,bivaly...ára sem vészes...sőt lehetne jóárasitani is,nekem pl nemkéne a keménytető hozzá,sem pedig az ezt felhelyező ,garázs mennyezetére szerelhető gépezet sem....

http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/330/bmw_330ci_automata-6020567

e46 cabrio vs a4 cabrio …

#546230 Sumér harcos

e46 cabrio vs a4 cabrio vs clk cabrio (azonos évjáratban)?

na melyik a nyerő?

#546054 lagwagoner Előzmény: #546046

"ROTFLMAO: Törlöd az accountot? Nevetségessé tetted magad. Ráadásul törpediktátorrá is.

Nekem ez nem tetszik."

Nem te fejtetted ki, hogy az általad indított szobákban jogod van törölni? Hisz ezt a jogot megkérdőjelezni az arra jogosultnak az liberálbolsevizmus. Na, Kissherceg se liberálbolsevik....

#546052 lagwagoner Előzmény: #546041

_AT_, őszintén szólva én is jobban kedvelem az újszerű "plasztik"rakétákat mint a régi "vasakat" és itt is van megosztás ebben, de csipkelődés van belőle csak, nem vérre menő személyeskedések. Valahogy nálad, minden ártalmatlan téma (auto-motor, vezetéstechnika, tényszerű hozamszámítás, gazd.pol-ról nem is beszélve /ami nem is ártalmatlan/ téma) elmérgesedik, mert feldühíted foghíjas makacs ellentmondást nem tűrő, hiú stílusoddal (amit be is vallottál), néha a fegyvereddel visszalőve meg te besértődsz. Ez nem belterjesség kérdés, egyszerűen ez nem forumképes beszélgetés, mert innentől kezdve földbedöngöléses lesz a stílus, és már néha más is (én is) néha átveszem tőled, tehát destruktív. Ja igen a mártíröntudatról nem is szólva....:-)

Ez sajnálatos, mert sok jó gondolatod van ami unikális , de ez nem igazán fair, hogy legitimálod ezzel offenz stílusod.

Biztos vagyok benne, hogy az itt jelenlevők 70%-tól én is különbözök sem stílusban sem életfelfogásban, de tiszteletben tartom hogy ők ezt szeretik, meg én is ugy látom, hogy nem hülyéznek le. Ha mindenkinek lenne 20 millája amit autóra költene, nem lenne uniformizált az autopark hidd el. Nincs egységesen elit-stílus jegy...vagy igen?

exeo

#546048 lagwagoner

Az Exeot én vetettem fel, és elfogadom az észrevételeket, hisz valósak lehetnek, mert tapasztaltad. Azon felül párat már a tesztben is megemlítettek hibaként (kézifék vs. könyöklő). De ha 2-3 évesen 3 milláért egy tempomatos, dízel, esp, digit klímás kombit 60 000 km-rel hozzá vágnak az emberhez, jó lesz családi igavonónak, nem?

#546046 Előzmény: #546044

ROTFLMAO: Törlöd az accountot? Nevetségessé tetted magad. Ráadásul törpediktátorrá is.

Nekem ez nem tetszik.

Szólj azoknak, akik "miattam mentek el", jöhetnek vissza, majd számold meg, mennyien lesznek.

Mondjuk október végéig vissza se nézek az oldalra, nem veszítek vele semmit.

Viszlát!

#546044 Kissherceg Előzmény: #546041

Ahhoz, hogy mártír legyél nem kell sok, kitiltalak, ami kb 3 másodperc....

Annyit elárulok, hogy a topikban jelenlevők miatt még egy regisztrált ember se ment el, de miattad már igen. Tehát a belterjességet egyelőre Te generálod...

#546041 Előzmény: #546032

"hogy emberek agyvérzést kapnak tőled."

Kizárt, ahhoz agy is kellene.

Csak olvass vissza ebben a topicban odáig, ahol bunkón beszóltál mindenkinek, akinek Audija van, erre ment egy fogadjisten, hogy az beszél így, akinek nincs és soha nem is volt és ha így gondolkodik, akkor nem is lesz. Ezen kívül semmi mást nem tettem, csak leírtam személyes élményem egy Exeoval kapcsolatban, merthogy korábban ezt valaki felvetette egy másik topicban.

Nem kell velem egyetérteni. De arra, hogy az Exeo milyen, arra nem válasz az, hogy a húsz éves Mercedes a cool és csak az az istenkirály, aki ilyenekkel jár, mindenki más meg hülye, mert minden más sz*r. Nézzed végig, ez történt.

Sajnos ezek szerint én még nem nőttem fel a húsz éves Mercedes birtoklás és vágy szintjére, ahol a nálam jobban menők vannak, viszont én őszontén remélem, hogy már nem is fogok.

Ugyanakkor egy dolgot ajánlok figyelmedbe, lassan döntened kell. El kell döntened, hogy ez egy belterjes oldal lesz, amiben a kemény mag birtokol témákat és kívülálló nem szólhat bele, vagy egy nyilt forum, ahol mindenki véleményt nyilváníthat, akár uram bocsá' olyat is, ami nem tükrözi a kemény mag életszemléletét és életszínvonalát.

Mert azt azért baromi nehezen fogod tudni kimagyarázni, hogy mit lehet azon nehezen elviselni, vagy mi az, amihez lövésem sincs, amit éppen most hajtok pár napig, és erről leírom a véleményem.

Ha ennyire idegesít, írd át "belső párt Mercedes fan clubra" a topic címét, már írtam.

Mártír meg nem leszek, nem adom meg neked azt az örömet.

#546033 Ricsi Előzmény: #546032

Igen, szegény azt nem tudja, itt milyen kaliberű emberek beszélgetnek erről-arról. Persze nem mindenki, de vannak itt, hmmmm, hogy is mondjam, valószínűleg nála sokkal pénzesebb emberek is. Összekeveri ezt a helyet a PF fórumával.

#546032 Kissherceg Előzmény: #546016

Te vagy nem kicsit furcsa. Azért vegyük észre, hogy mindenki hülye csak Te vagy helikopter dolog kívülállóként magas fokú toleranciát igényel. Annyira lövésed sincs dolgokról és olyan bátran osztasz észt, hogy emberek agyvérzést kapnak tőled. A másik, hogy ne mártírkodjál megint, mert egyszer tényleg az leszel...

#546017 Előzmény: #545993

Igen, elírtam, "B6 2000-2004 között".

Elnézést, nem vagyok otthon a régi autok betűjelzésében.