Regisztráció Elfelejtett jelszó

Nagyvilág

Gyilkosok és drogfutárok szépségversenye

#557136 Netmaster

"Első pillantásra átlagos szépségversenynek tűnik, ám a résztvevők drogcsempészek, gyilkosok, és egyéb bűnökért elítélt asszonyok. A verseny pedig a rehabilitáció része.

A helyszín a kolumbiai Bogota Jó Pásztor nevet viselő női börtöne, ami alighanem egyike a legutolsó helyeknek, ahol csillogó-villogó ruhákba öltözött nők látványát várja az ember. És mégis...

Az itt élő elítéltek gyilkosok, kábítószer-csempészek, nem egy közülük 12 éves kora óta tagja valamilyen törvénytelen fegyveres szervezetnek és soha nem élt (a mi fogalmaink szerint) normális életet."

http://kivultagasabb.blog.hu/2012/09/23/gyilkosok_es_drogfutarok_szepsegversenye

Re: nincs cím

#555024 Bendeguz Előzmény: #554862

Kauzalitás lehet a megoldás. A sógor gyengébb volt, hamarabb kiszáradt. Még ki se hűlt, jött a nagy eső és a cápás ****i életben maradt. Uff.

#554862 Sumér harcos Előzmény: #554608

elég zagyva a cikk vége,pl. a sogornak nem jutott esőviz?

megette,mese nincs.

elaludni igy?egy motorcsonakban:)

#552872 KawaBazsy Előzmény: #552840

A reklám teccik, s kész. A kocsi meg nekem is a seggemhez nőtt az alatt a 10 év alatt, amíg volt ingyenes céges. Aztán amikor leadtam kiderült, h jobban érzem magam a bőrömben ha mozgok, sétálok, ill. újabban bringázok. Gyalog 10-15 km, bringával 50-60 az a táv, amit bevállalok, motor/autó csak akkor játszik, ha nagyobb a táv, vagy sietek. Pesten meg utálok autózni, ott alap a tömegközlekedés. Londonban meg pláne.

#552840 Sumér harcos Előzmény: #552820

ezt most komolyan is gondolták a marketingesek?

mert szánalmas:)

nem hiszem,hogy kiprobálnám-utoljára 1993-ban ültem buszon.

metron életemben 1szer,

héven 2szer,

villamoson talán 1szer,

trolin soha:)

ezen adatokat elsütöttem randi alkalmával egy pesti lánynak vmikor,majdnem visitott,hogy budapesten kivűl is élnek emberek,és hogy nincs villamos-és ami mégjobban megdöbbentette-nem is vágyom rá:)

#551773 Ibiza Előzmény: #549032

nagy a verseny..gondolom a konkurenciánál már ott a nyuszi..az átmenet miatt sarki nyúl szakállal, halálfejes pólóban..sütőtökön ülve...rénszarvasos taxival

"angliában már megjelent…

#549032 Sumér harcos

"angliában már megjelentek egy multi polcain a karácsonyi termékek......"

faxopó multik,ennyi....zombi ,beprogramozott emberek,ennyi

#545571 Ibiza Előzmény: #545538

ha rongy alatti tapizással kötik a sokmilliós gyémánt üzleteket..számla nélkül.. miközben nálunk a lángossütőt megbüntetik ha nem ad bizonylatot vagy usában a HOTdog árust....akkor miért gondolod van nekik elszámolásuk?..

#545539 Sumér harcos Előzmény: #545538

ezen már meg sem lepődöm...

azon viszont igen,hogy ezt visszakérik....hiszen nyelv csonkig bent volt eddig..