Én hiszek neked, de a merci az más korosztály :):)
Én hiszek neked, de a merci az más korosztály :):)
Amúgy az első CLK kabrióval pont úgy vagyok, mint az E46 BMW-vel, vmiért nem teccik kívülről, tán az ovális lámpák. A második generáció az már karaj, de még drága. Audi kívül-belül tecc.
Ok, cseréljünk 1 napra. Kérek egy Mercit, kapsz helyette egy Honda VFR motort. :-)
na, de gyerekek...., csillagosat, még mindig nem hisztek nekem.....
1 x kell kipróbálni, nem csak 1 körre, mondjuk 1 hétig, és rájön az ember a különbségekre....
így van. Harmadannyiért... Audit eleve csak sznobok vesznek, hiszen köztudott, hogy népautót adnak el drágán... Ezért se tartom prémiumnak...
Egy prémium gyár ne csináljon alsó középkategóriás stb kocsikat...
Ez csak annyit jelent, h a Polo is magas fokon áll minőségben. :-)
Nekem vmiért az e46 nem tecc, E36 sokkal jobban, meg a mai is. DE ez ízlés dolga, yo mindkettő.
felhasznált anyagok és összeszerelés minősége volt csalódás... Persze jó kocsi, de azért ne egy vw polo jusson róla eszembe :)
jól megkeveritek az embert:)
annyi bizonyos,hogy az ismerőseim közül,3-mat tudok ,
aki az e46 cabrio és az a4 cabrio közül dillemázott...és mind3 e46-ot vett,a probák után:)
még akkor is,ha az egyik csak 318-as....
Nemtom h a műszerfal rajzolata, vagy a felhasznált anyagok nem tetszenek? Melyik konkurensé jobb?
Lord "Szinkler" Angliában:)
Én pont ilyennel mentem és akkor volt 1,5 éves a kocsi.Hát sztm nagyon gagyi volt belül egy audihoz képest, pedig jól felszerelt modell volt...
Én mentem már ilyennel, nekem tetszett kívül, belül. S a hangja is yo volt (3.0)
http://indafoto.hu/easyrider/image/4012365-5a98dbc3/details/l
szépnek szép, de nekem nem jött be mikor utaztam vele. Sztm nagyon gagyi a belseje...
ez az orrú már nagyon szép...ez tetszik...(motor nem -2000cm3 140lovas diesel-az olajzabáló)
Nekem cabrio csak aut. Viszont ha már.. 4 milláért hússzor inkább egy ilyen (ha a te szempontjaidat nézem), mint egy új Rönyó alsóközép kombi..
1.8 t nékül volt már a családban, azzal nem volt gond. Teljesítményben 150-225 lóig volt, rakták egy csomó konszernes autóba. Én kintről, kismotorral nem tudok jobbat..
szerintem még az sem úgy csörög:)
jók ezek az 1.8T-k?
ezen szempont alapján valóban nyerő lehet az audi...kisebb motor ,turbo miatt 180lovas...talán már autozni is lehet vele...talán...
S2000 németből is rohadt drága,itthon is-ami ér vmit 3.8millio- forintban ,kint is bent is...**** drága,a lepukkant wc deszkák is nem nagyon néznek 3 alá,de ha igen akkor ott már gond is van......ez az S nagyon ugy fest olcsobb nem lesz...az elmult 3-4 évben itt tartanak...