De a szárazkuplung csörgése mindenhol egységes! :D
De a szárazkuplung csörgése mindenhol egységes! :D
Az európai Ducatimon is mérföldes óra, meg farenheites vízhőfok volt.. :-)
Asszem a 2.2 meg a 2.5 az ugyanaz a regadó sáv. Ha kintről hoznaád, akkor kismotorosat nézz, jobban megéri. Itt az Audi a nyerő, mert annak van 1.8i turboja, az már ok az automatához is.
tudom irtad te is már,hogy neked meg azok jönnek be....
még a mérföldes orát is rüheltem:)
de az általad emlitett az amerikai márka...a voyager,amerikai autoban nem zavar,ha amcsi piacra gyártott:)
én japán és német kocsikra állitom és ebben sajnos senki nem tud meggyőzni...
volt amerikai 3 éves Hondám 1996-ban,voltak vele vicces jelenetek...:)
általában ha vhová kellett a motorszám,alvázszám ,mindig az volt a vége ,hogy a kocsi lopott....már untam:)
iratásnál,alkatrészrendelésnél,mindenhol:)
aztán én rühellem hátul a kockarendszámot:)ez egy hiszti,de ez van...amorf modon mutat:)
aztán még egy tetves Bobby Ewing mercin is 1975-ből,az amerikai verziora olyan buta büdös nagy lököst ragasztottak,hogy rosszul vok tőle,mig europai tárasai kicsi ,szolid vonalvezetésű lököst kaptak.
tehát a 323 170lovas jobb élményt ad,mint 320 170lovas...
a 320-as e46-ban 2200cm3,a 323 e46-ban 2500cm3,nem tűnik nagynak a különbség...érzetre lehet...
de egy 323 e46 cabrio vám oldalról(de akár 325,328 mittomén még milyenek vannak felfelé benzinesben),nem lenne sokkal többe,ha behoznám,mint a 320-as?(költség oldalról)
Ez tökéletesen igaz...
Nekem volt 89-es voyageren, plüs kárpit, klima, tempomat, fedélzeti computer, stb, stb.
Volt itt kevergés a BMW-nél anno, úgy csináltak 23i motort, h az addig létező 25i-t lejjebb vették 192 lóról 170-re, majd kicsit megfurkálva lett a 28i 193 lóval. Majd ők is észrevették, h a 20i elég gyengén muzsikál, így megfúrták majd 2 decivel, de a típusjelzés maradt. Amúgy meg nagyobb köbcentiből ugyanannyi max ló az azt jelenti, h alul, meg tkp mindenhol több van.
Megy a 320 tkp, ha , megforgatod, asszem 9.9 a 0-100. De akkor is se hús, se hal, mert ha takarékos kell, akkor kisebbet veszel, ha meg gyors, akkor nagyobbat. A kettőt a 3.0 D motor ötvözi, de az drága.
Nekem már volt több amerikai, tán írtam is, s belül igényesebbek voltak, mint az Eu-s verzió..
ez is 170lovas 320-as léttére,mint az előző 323-as...
akkor kinek kell a 323?
jó ez az A4 cabrio....de az e46 BMW lehet mégis jobban bejön...franc tudja...de lassan e46-ban is szépet ,nem töröttet találni már művészet...
és akkor mondod ráadásnak,hogy a 320 még nem is jó,mert nem megy....:)
ez egy fos:)
amerikai verzio,ilyet soha nem vennék,
amerikai verziok számomra soha nem jöttek még be úgy,mint az europai piacra gyártott társaik...pl. német és japán autokat gorcső alá véve...
ugyan küllemre valóban megfogó ez a példány....de a fent emlitett bogaram miatt,nem kéne:)
Jó a színe kívül-belül, motorból is vagy ez (fogyi), vagy a 3.0 (hang, menetteljesítmény) kell.
Hehe, Audi A8, 1.2 TDI. A hazai piac ideális autója, Sumér rögtön rácuppanna.. :-)
Bazsy, megtaláltam az autódat, és ennek a teteje is flexelhető!
Olvastam, h cserélni akarsz motort.. én most egy 250-es robeszt próbálgatok, egész jól megy egyedül, de 2 személlyel is vállalható. Lehet, h neked is elég lenne egy ilyen.. :-)
helyes!