Regisztráció Elfelejtett jelszó

Brókercégek, kereskedési platformok

Re: nincs cím

#552071 Ricsi Előzmény: #552061

Köszi:)

Érdekes, cfd-t angol céggel csinálok, és ingyen ad magyar realt. Nem nevetséges? :D

#552061 Waszeitung Előzmény: #552050

Nem kötelező a realtime,és nincs számlavezetési díj sztem...szval 0 pénzből fenn tudod tartani a számlát.

#552050 Ricsi Előzmény: #552040

Nem jó, de nem publikus, miért. A cfd-t már régebben átvittem, a bux-ot is megszüntettem, és gondolkozom, nyitok másutt. Azt még megkérdezném, olvastam, a realtime vagy 900, vagy 2 400 HUF, de sehol nem látom, ez kötelező-e? Mert nekem nem kell. Ennek utána tud nézni valaki, aki ott ügyfél?

#552040 Waszeitung Előzmény: #552033

Random Capital a nevük,én főleg hati miatt váltottam 10 ft a nyitás-zárás egy kontira...messze a legolcsóbbak ebben,többiről nincsen tapasztalatom.

Teljesen jó ker.felület,én amióta náluk vagyok azóta kb 2x volt probléma fél órára,ez több mint egy év alatt...úgy gondolom ez is jó,pénz utalása is gyors,korrekt a vevőszolgálat is.

2 évre garantálták azokat a díjakat amiket szerződéskötéskor rögzítettek.

Én teljesen meg vagyok velük elégedve előtte Equitasos voltam,azt a szintet csuklóból hozták...

Miért érdeklődsz,nem jó a mostani?

Sziasztok:) Eddig nem f…

#552033 Ricsi

Sziasztok:)

Eddig nem figyeltem, csak tudom, van brokicég a tesco-ban. Mi a neve, és ha valaki kereskedik ott, mik a tapasztalatok?

Sziasztok! Hogy milyen …

#549980 BPForex

Sziasztok!

Hogy milyen az átlagos magyar trader? Készítettünk egy felmérést azon emberek között, akik feliratkoztak az ingyenes hír- és elemző csoportunkba (BPForex Google Csoport), hogy megtudjuk:

http://tomegtozsde.blog.hu/2012/08/22/milyen_az_atlagos_magyar_trader

Szeptemberre akciót hirdettünk, hogy a jól kifejezett igényekre választ adjunk: lecsökkentettük a számlanyitási minimumot 1500€-ról 500€-ra. Ebben a hónapban ingyenes heti iránytű szolgáltatásunk mellett megmutatjuk azt a trend kereskedési módszerünket, amivel időt spórolhattok magatoknak.

További részletek itt:

_embedded

és itt:

http://www.bpforex.hu/hu/oktatas/szeptemberi_akcio

forex-metal.com-ot ismer…

#549509 ikszf

forex-metal.com-ot ismeri valaki? (akár ismerős ismerőse által is)

kifizetéssel volt gond?

#543385 ikszf Előzmény: #542836

Gft-t szidják páran és nem is tetszik a nyomulós supportjuk (ilyenre nincs szüksége egy komoly brókercégnek).

Whs-ről mit gondolsz? Kliens gyakorlatilag ugyanaz, mint gft-nél (dealbook 360) és velük teljesen elégedett vagyok. Sosem tudtam, hogy a likviditásukat vajon ugyanonnan kapják, mint a többi dealbook kliesn? Árképzés, termékkínálat, likviditás, teljesülések pontossága, gyorsasága, spreadek, support, minden oké. Kifizetés még nem volt.

Re: XTB

#543103 Moneywheel Előzmény: #543072

Az XTB - nem árul részvényeket csak részvény CFD - ket. Általánosságban igaz (van kivétel) az , hogy a CFD drágább mint az amiből szármáztatják. Ez az a felár amit azért fizetsz, hogy kisebb mértetekkel is tudjál kereskedni. Mindenképpen alacsonyabb a költsége ha keres az ember egy olyan brokercéget akinek a közvetítésével magukat a részvényeket adja vagy veszi a tőzsdén. Az esetek 99 % - ban nagyobb a kockázata a CFD - vel való kereskedésnek a szemben álló fél kockázata miatt (counterparty risk). A döntés előtt több dolgot is figyelembe kell venni: akarsz e tőkeáttétet használni ? milyen szaporasággal kereskedsz ? mekkora tőke áll rendelkezésre ? stb. Amúgy nem túl nehéz a dolog, egyszerűen ki kell számolni a cégek honlapján lévő költségtáblázatból, hogy mennyibe kerülne ha vennél az egyiknél és mennyi lenne ha vennél a másiknál.

XTB

#543072 wnprt

Az XTB-n keresztül érdemes nemzetközi részvényeket venni?

#542950 Moneywheel Előzmény: #542941

Nem a brókercég központjához kell közel lenni a robid szerverének hanem ott ahol az ügyletek megkötődnek (matching engine). Ezért sem értem, hogy hogy a szent lélekbe akarnak néhányan itthonról sebesség érzékeny robotot futtani úgy hogy az ügyletek valamelyik londoni szerveren kötödnek meg, ne adj Isten egy USA szerveren. A legtündéribb amikor külföldi VPS - ekkel szédítik az embereket. Tény h jobb ha közelebb van a szerver de valójában a non plus ultra megoldás az ha direkt kapcsolat van méterekben kifejezhető távolságra a végrehajtás szerverétől. Természetesen további fontos tényező, hogy milyen a szolgáltatás, vannak e benne késleltetések és ha vannak akkor azok milyen mértékűek. Milyen típusú az árfolyamok szolgáltatása (price feed) stb.. Vannak olyan meghatározó cégek (bankok) az FX piacon ahol azt sem tudják, hogy mi az a Metatrader (meg nemis nagyon érdekli Őket). Ellenben rossz hír, hogy találkoztam valakivel aki egy elég komoly rendszert mutatott be a hazai cégeknek és megdöbbenve mesélte nekem, hogy az MNB - nél a Metatrader után érdeklődtek... Hmm majdnem kiesett a Pizza a számból, annyira égő volt.

#542941 Roberrtto Előzmény: #542936

Rokotot én is próbáltam, de annak az is a titka, hogy a szervernek ahol futatja az ember a robotot közel kell lennie a brókercég központjához. (remélem nem írok nagy hülyeséget)

Amúgy nekem a metatrader bejön az egyszerűségével, átláthatóságával.

Szerintem egyéni kereskedéshez bőven elég az mt4, robotot is elég egyszerű rá faragni. (mondjuk tele is van midnenféle szeméttel a net..)

Azt viszont aláírom, hogy nagyobb cégek, intézmények nem mt4-en nyomulnak, de egyénileg szerintem sokkal fontosabb a kockázatkezelés, mint a sokfunkciós plattform.

#542937 Moneywheel Előzmény: #542918

Ricsi az a lényeg, hogy te meg vagy vele elégedve. Én más szempontokat vettem figyelembe:

1.) Honnan van a likviditás. (miként generálják az árat)

2.) Milyen sebességgel dolgoznak.

3.) Milyen a kockázati struktúra.

stb. stb...

#542936 Moneywheel Előzmény: #542908

Nem nagyon tudok írni a broker részlegről (nem dolgozok részvényekkel). A cég úttörő volt a chart szoftverek területén. Az egész történet a Superchart nevű szoftverrel indult valamikor a 90 – es években a céget ekkor még Omega Research – nek hívták. Ebben az időben a legismertebb 3 TA szoftver a Indexia Reserach, Metastock és a Superchart volt. A Superchartot fejlesztették tovább és lett belőle először a Tradestation 2000 i majd aztán kihozták a Tradestation Prosuit – et vele jött az Option Station ... Valahogy így. Akkor volt egy kis körük a Bridge Telerate – el. Integrálták a Tradestation TA szoftvert a Telerate feed – hez. Majd a Reuters befalta a Telerate – et és ezzel be is fejeződött ez a kör is. Az Omega Research gondolt egyet és azt mondta, hogy nem nagy biznisz árulni a Tradestation szoftvert (amikor úgy is feltörik úton útfélen) és léptek egy nagyot és megszületett a Tradestation Securities (brókercég). Az ügyfelek a Tradestation szoftvert használhatják és program kereskedhetnek is. Ekkor még a Metatrader meg a Metatrader láz sehol sem volt. A történethez hozzá tartozik, hogy a régi bróker-független szoftvereik támogatását megszüntették és ezért volt is egy kis dühöngés ... (talán több mint 10 éve ) . Most övéké az IBFX – is , Őket meg megvették a Japánok.. Szóval bőven van szakmai múlt. A cég a szoftverével nem futott be olyan sikeres pályát mint a Metatrader aminek főleg 2 oka van.

1.) A Tradestation szoftver egy jóval komplexebb alkotás mint a Metatrader: (Többet kell tanulni.) A Metatrader rendkívüli egyszerűsége (primitívsége) miatt úgy terjedt az amatőr világban mint az AK47 – es az ázsiai, latin amerikai és az afrikai forradalmárok közt.

2.) A Tradestationnal dolgozni drága volt (még ma is az) míg a Metatradert hozzá vágják az emberhez mint egy AK47 – est 100 USD – ért Mogadishu -ban.

Nincs gond a Metatraderrel ha tudják azt, hogy hol vannak a korlátai (nincsenek messze). Persze az sem mindegy, milyen stratégiát és honnan futatnak azon az MT4 – n. Innen Magyarországról robotozni elég naiv ötlet ha a sziszi egy gyorsabb stratégiát követ. No de mindegy mert ez már egy másik témakör...

kinek mi... nekem vanna…

#542918 Ricsi

kinek mi...

nekem vannak napok is, amikor nem kötök, így van időm dögivel...

amellett elérhető a dax realtime másutt is, és a gft-n pont azok az árak vannak MINDIG!!! Szóval én nem látom azt a mutyit, amiről te írsz.

Lehet, csak fx-nél történnek ilyen dolgok, az meg végképp nem érdekel...

#542908 Roberrtto Előzmény: #542903

Hm ,ez egész jónak tűnik!

Utánakérdezek majd, de esetleg írhatsz róla egy két dolgot ha tudsz.

Részvények költsége 0.06$? Ez még jobb mint az interactive, igaz ott a minimumdíj kevesebb.

#542902 Moneywheel Előzmény: #542867

Nem dolgozok részvényekkel, de ez a cég ad nagy teljesítményű infrastruktúrát több brókercégnek is: http://www.rithmic.com/home.html Náluk érdemes érdeklődni, hogy hol lehetne kötni az Ő kapcsolatukkal kisbefektetőknek is. Profik olyan cégeknél csinálják a végrehajtást mint mondjuk ez : http://www.getcollc.com/index.php Tudom nem találni mosolygós fotókat meg nem ezek a cégek lesznek az elsők amelyek bannerjei belemásznak az ember képébe... Lenne még ötletem és az is biztos, hogy ha brókercéget kellene nyitnom akkor még véletlenül sem utánoznám egyik hazai brokit sem.

#542894 Roberrtto Előzmény: #542867

Most olvasgatom az erste árait, valami borzalom milyen drágák. Ez egy vicc, saxo se olcsó, de ehhez képest diszkont árakon dolgozik!