Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Moneywheel Előzmény: #542812

GFT - Már vagy 10 évvel ezelőtt kalapáltam a felületükön az egyik white label cégnél. Akkor még nem is volt rajta CFD, csak FX. Maga a kereskedési felület valóban tetszetős (felhasználó barát) és egy jó középút az abszolút primitív (itt a gomb és nyomjad) Metatrader és a bonyolultabb intézményi befektetőknek kitalált eszközök között. Profi Orosz programozó cég készítette és fejleszti a felületet http://www.devexperts.com/en/index.html (ma már USA iroda is van vagy oda is költöztek)... Ha BÉT évekkel ezelőtt ilyen programozó csapathoz fordult volna (persze jó ötlettel – ha lett volna) akkor a legutolsó BÉT buli nem egy nosztalgiázó halotti tor lett volna. Volna, volna, volna ..... A felület tetszetős külseje mellett sajnos itt is az a probléma, hogy egy bilaterális kereskedési színhelyről beszélünk ahol az árjegyzőnek nagyon nagy szabadsága van – naná, hogy veled az ügyféllel szemben. Ezt igazán ott lehet megízlelni amikor fontos híreknél lelassul a felület, a megbízások nem teljesülnek vagy a "világ végéről" hozzák vissza az árat. Olyan előnyeik vannak az ilyen struktúrákban az árjegyzőknek, hogy nekem fáj amikor látom a kisbefektetőket az ilyen eszközökön skalpolni (sosem javasoltam).. Ha lassú kereskedési stratégiát használ az ember akkor a végrehajtásnál jelentkező hátrányok nem olyan drámaiak .

Interaktív – Erről az jut eszembe amikor a disszidens magyarok a már régen kint élők honfitársaik szolgáltatásait választották bízva abban, hogy jobban járnak vagy legalábbis rosszabbul nem. Többnyire rosszabbul ... Megérti ezt az aki emlékszik még a Müncheni volt Piroska Csárda árlapjára. Csak valószínűsítem, hogy az Interactive azért lett ismert itthon mert a főnöke Péterffy Tamás magyar. Pár cikk valahol egy sikeres honfitársunkról és aztán valamelyik hazai brókercégnél bevezetik a szolgáltatást... A majmolásnak köszönhetően szépen átterjed más brókercégekhez, beszivárog a köztudatba és aztán így lesz belőle “a legjobb”. Az pedig, hogy szakmai szempontból mennyire a legjobb részvénykereskedelemre nem is lesz már lényeg.