Regisztráció Elfelejtett jelszó

Brókercégek, kereskedési platformok

Re: nincs cím

#542867 Roberrtto Előzmény: #542836

Szerinted akkor melyik cég a legjobb részvénykereskedésre?

Thinkorswim amiről még hallottam, hogy jó, de oda magyarok nem regisztrálhatnak.

Tényleg itthon az equitason és az erstén kivül senki sincs, de ezek tényleg nem olyan komplexek mint az előbb említett cégek!

#542836 Moneywheel Előzmény: #542812

GFT - Már vagy 10 évvel ezelőtt kalapáltam a felületükön az egyik white label cégnél. Akkor még nem is volt rajta CFD, csak FX. Maga a kereskedési felület valóban tetszetős (felhasználó barát) és egy jó középút az abszolút primitív (itt a gomb és nyomjad) Metatrader és a bonyolultabb intézményi befektetőknek kitalált eszközök között. Profi Orosz programozó cég készítette és fejleszti a felületet http://www.devexperts.com/en/index.html (ma már USA iroda is van vagy oda is költöztek)... Ha BÉT évekkel ezelőtt ilyen programozó csapathoz fordult volna (persze jó ötlettel – ha lett volna) akkor a legutolsó BÉT buli nem egy nosztalgiázó halotti tor lett volna. Volna, volna, volna ..... A felület tetszetős külseje mellett sajnos itt is az a probléma, hogy egy bilaterális kereskedési színhelyről beszélünk ahol az árjegyzőnek nagyon nagy szabadsága van – naná, hogy veled az ügyféllel szemben. Ezt igazán ott lehet megízlelni amikor fontos híreknél lelassul a felület, a megbízások nem teljesülnek vagy a "világ végéről" hozzák vissza az árat. Olyan előnyeik vannak az ilyen struktúrákban az árjegyzőknek, hogy nekem fáj amikor látom a kisbefektetőket az ilyen eszközökön skalpolni (sosem javasoltam).. Ha lassú kereskedési stratégiát használ az ember akkor a végrehajtásnál jelentkező hátrányok nem olyan drámaiak .

Interaktív – Erről az jut eszembe amikor a disszidens magyarok a már régen kint élők honfitársaik szolgáltatásait választották bízva abban, hogy jobban járnak vagy legalábbis rosszabbul nem. Többnyire rosszabbul ... Megérti ezt az aki emlékszik még a Müncheni volt Piroska Csárda árlapjára. Csak valószínűsítem, hogy az Interactive azért lett ismert itthon mert a főnöke Péterffy Tamás magyar. Pár cikk valahol egy sikeres honfitársunkról és aztán valamelyik hazai brókercégnél bevezetik a szolgáltatást... A majmolásnak köszönhetően szépen átterjed más brókercégekhez, beszivárog a köztudatba és aztán így lesz belőle “a legjobb”. Az pedig, hogy szakmai szempontból mennyire a legjobb részvénykereskedelemre nem is lesz már lényeg.

Re: plus500

#542727 Roberrtto Előzmény: #542718

Részvényekkel kereskednék saxonál ,ott azért nem tud úgy átverni mint forexnél. Forexre van külön számlám alparinál. Az a baj saxonak nincs alternatívája, fio lenne még, de az szolgáltatásaiban fényévekre van saxotól, pl shortolás is külön szerződéshez van kötve, és utána ha nem akarom hazsnálni a shorthoz való hitelt, akkor is fizethetem rá a kamatot.

Saxonál ami még tetszik, évi 6% kamat lekötés nélkül, vagyis ha éppen nem ekreskedsz nem kell állampapírt, kincstárjegyet, mit tudom én mit venni, hogy ne álljon csak egy helyben a pénzed.

Erste, lbc lenne még alternatíva, de azok azért másabbak, elöny viszont az itthoni ügyfélszolgálat! (ha ez elöny..?)

#542723 big-ebuy Előzmény: #542722

fxcm?most ezt preferálja a portfólió!!!:))???

spread és a utalási kondíciói magasabb mint a admirálé....

PLUS 500 : 2008 - ban st…

#542722 Moneywheel

PLUS 500 : 2008 - ban startolt majd az FSA - nal regisztrált 2010/06/29 - től. Hmm... Tény, hogy online marketingben toppon van mert szinte nem úszol meg egy Google keresést anélkül, hogy ne nyomuljon az oldaluk a képedbe. Ha valami erősen van nyomva sokat van mondogatva akkor előbb utóbb hitelt adnak neki.

Na és ez ???? :

"A Plus500 alapelve, hogy kizárólag e-mailben kommunikál ügyfeleivel. A Plus500 csak a számlanyitáskor az ügyfél által meghatározott e-mail címről küldött levelekre válaszol. Kizárólag a support@plus500.com e-mail címről küldött levelezés tekintendő hivatalos Plus500 közlésnek."

Mondjuk ha figyelembe vesszük a hazai online "traderek" angol nyelvtudását akkor lehet, hogy valóban a csak emailben kommunikáció a legjobb megoldás. (Kevés levél fogja az idejüket rabolni.) A cég előtérbe helyezi az idiótákat:

"Ha egy kéretlen telefonhívás során valaki azt állítja, hogy a Plus500 részéről lép Önnel kapcsolatba, akkor az a hívás valójában nem a Plus500-tól származik. "

Ha este a sötétben álarcban késsel a kezében valaki azt mondja Önnek, hogy pénzt vagy életet akkor az illető egy rabló. Na de mindegy .... , a fix 2 pip spread meg tényleg szóra sem érdemes. Tessék megtudni, hogy mekkora a cég tőkéje (majd biztos megmondják emailben). Az jut eszembe a cég honlapjáról amit Steve Jobs mondott az iCloud bemutatóján : "....NOTHING NEW TO LEARN"

#542720 big-ebuy Előzmény: #542718

már megkezdték állítólag a csekk küldést,amúgy a fscstől is jött július 15.én levél..az se mindegy hol van szabályozva.....minden cég fogadóiroda cfd-nél,de nekik tényleg volt külön olyan részlegük is....lovas ,sport fogadás ctr...worldspreads ltd-re értem

#542718 Moneywheel Előzmény: #542684

Saxobank - Úgy képzhetik az árfolyamot ahogy az nekik jó (ez igaz minden bilaterális kereskedési felületre) és tulajdonképpen azt csinálhatnak az ügyféllel amit akarnak >>> Érthetőbben: Ne lepődjön meg senki amikor valami brutál elmozdulásnál a megbízás a búsban teljesül. A swap pontokon sem szégyellnek ordenárékat kaszálni, de nem lényeg mert az átlag befektető azt sem tudja, hogy mi a fene az. Emlékszem a kereskedési felületükre amikor a céget még "MIDAS" - nak hívták. Sikerük egyik legfőbb tényezője az, hogy az elsők között voltak. Tudnék még bőven mesélni, a "komoly társaságról" de inkább nem. A fentiek ellenére tény, hogy ezerszer nagyobb biztonságban van a kiutalt pénzt mint amennyire biztonságban volt a Portfolió által ajánlgatott Woldspread fogadóirodánál. Ma már az is erény, ha nem iszkolnak el a dohánnyal.

#542684 Roberrtto Előzmény: #542681

Nem is szeretnék, csak eszembejutott a cég és mondom rákérdezek.

Amúgy felesleges is ilyen cégekkel bohóckodni, mikor ott van egy saxobank is, ami egy komoly társaság.

wnprt

Nem rossz az xtb, de számlanyitáshoz el kell menni Pestre, én a kényelem mellett döntöttem annó és alparinál nyitottam számlát inkább.

#542454 Csilla76 Előzmény: #542280

én ott kereskedek két éve, megjegyzem, nem tartok ott milliókat, de amikor voltak hibák, a supportnak írtam, és gyorsan reagáltak, meg korrigálták a hibákat. pénzem nem tűnt el a cégnél még. magyar oldala is van.

plus500

#542280 Roberrtto

A plus500 nevű cégről tud valaki valamit, vagy esetleg kereskedik ott valaki?

Csak kiváncsiságból kérdezem, mert ahhoz jépest, hogy 1-2 éve egy átverős cégnek lett elkönyvelve él és virul.

Re: felhozom

#539428 Amatoregy Előzmény: #522600

kaptam az admiralnal 10 % bónuszt.

Igaz nem tudom, hogy mire és minek a 10 %-a de minden nap megismételhetik.

Valaki tudja mi ez?

Re: felhozom

#522600 Moneywheel Előzmény: #520553

Kedves kissat. A rollovernél használt swap pont a kisbefektetők által félvállról vett apró számocska Isten tudja hanyadik tizedessel. A bankok, brokik szemszögével nézve viszont ez egy ÓRIÁSI pálya. Itt a bankok meg a brokik annyit kaszálnak a balekokon amennyit nem szégyellnek, ugyanis a kisbüfi nem figyeli, meg nem is nagyon érti ezt az egész "rolót".

Javaslat: Kérd el a kiszemelt brókerházaktól a múlt heti swap pont listájukat, és hasonlítsd össze...