remélem azért nem fog ebben a topikban minden fradi cikk megjelenni.............
remélem azért nem fog ebben a topikban minden fradi cikk megjelenni.............
5 hónap kellett, hogy kiderüljön.
Gondolom a félévessel kínlódnak és valami nem stimmelt. Azt is ideje lenne kecsegtetni. Nem beszélve az új részvényekről, valahogy hónapok óta azok sem akarnak jönni.
Helyesbítő Hirdetmény
A PHYLAXIA 1912. Holding Nyrt. (1054 Budapest, Akadémia u. 7-9., a
továbbiakban: „Társaság”) az alábbiakról tájékoztatja a Tisztelt Befektetőket:
A 2012. április 16-án elhatározott zártkörű alaptőke emeléshez kapcsolódó Összevont
Tájékoztató készítése során észleltük, hogy a 2012. március 31-én megjelent, a
Társaság IFRS szerinti, konszolidált, auditált éves jelentését tartalmazó
Hirdetményünk 48-49. oldalán a közgyűlési határozattól eltérően, technikai hiba miatt
az „ Értékvesztés” és „ Egyéb ráfordítások” megjelölésű táblázat hibásan jelent meg.
A dokumentum 16. oldalán a társaság IFRS szerinti, konszolidált, auditált átfogó
jövedelem kimutatása e tekintetben a helyes, a Közgyűlés 4/2012. ( 03.30.) Kgy.
határozatával elfogadott adatokat tartalmazza.
Ezennel közzétesszük a helyes adatokat tartalmazó táblázatot, a hibáért szíves
elnézésüket kérjük!
EGYÉB MŰKÖDÉSI KÖLTSÉGEK ÉS RÁFORDÍTÁSOK 2011
Ingatlanok, gépek és berendezések, immateriális javak értékesítésének vesztesége 429 402
Adók és hozzájárulások 21 245
Behajthatatlan követelések leírása 11 846
Fizetett bírság, büntetés, kötbér, késedelmi kamat 2 262
Vevőkövetelés engedményezése 122 333
Céltartalék képzés 27 793
Követelés leírása 1 026 161
Üzletrész leírása 824 490
Goodwill értékvesztése 1 705 038
Követelések értékvesztés 132 355
Aktivált saját teljesítmények értéke 27 006
Egyéb 287 246
Összesen 4 617 176
"2012. augusztus 22., szerda 8:58 (NAPI)
A strómanok és az árnyékvezetők sem alhatnak nyugodtan - figyelmeztet az adóhivatal
Sem a strómanok, sem - a háttérben meghúzódó, a céget tényleges irányító - úgynevezett árnyékvezetők nem kerülhetik el a felelősségre vonást - figyelmeztet a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) közleménye.
Azok a cégvezetők sem kerülhetik el a felelősségre vonást, akik jelentős adótartozást hátrahagyva szüntetik meg a vállalkozásukat. A strómanok, és a háttérben meghúzódó, a céget tényleges irányító úgynevezett árnyékvezetők is a magánvagyonukkal felelnek tettükért - hívja fel a figyelmet a NAV közleménye, miután az adóhatóság által indított perben a Fővárosi Ítélőtábla, hivatkozva a Kúria eseti döntésére először mondta ki, hogy egy felszámolás során megszűnő cég névleges (stróman) vezetője és árnyékvezetője is személyesen felelős a vállalkozás által ki nem elégített tartozásokért.
A konkrét esetben a vezetők - a cég adótartozásának és más szabályosan működő vállalkozás felé fennálló tartozásának kifizetése helyett - egy megkérdőjelezhető valóságtartalmú kölcsönszerződéssel "menekítettek volna ki" tizenöt millió forintot a cégből.
A bíróság egyértelmű álláspontja szerint a törvények megkerülésére és kijátszására irányuló törekvések nem honorálhatóak azzal, hogy a névleges vezető mentesülhet a felelősség alól, az árnyékvezető pedig nem vonható be a felelősök körébe. Vagyis a stróman hiába védekezik azzal, hogy "én csak a nevemet adtam, és valójában semmit nem csináltam a cégben, és semmiről nem is tudtam". Az "árnyékvezető" sem mentesülhet a szigorú jogkövetkezmények alól, azért mert ugyan nem szerepel a cégnyilvántartásban, de a háttérben "megbújva" a valóságban ő irányítja a vállalkozást. Hisz az, ha valaki - akár csak névleg is - vezető tisztséget tölt be egy cégben, felelős, gondos döntések meghozatalára köteles.
A bíróság ezen döntésére is tekintettel, valamint az ellenőrzések eredményeinek összegzése, és a NAV bűnügyi szakterületének adatai alapján az adóhatóság a jövőben folyamatosan fog pereket indítani a névleges és az árnyékvezetők kártérítési felelősségének megállapítása iránt."
Halló NAV, tessenek körbejárni a bét-es cégeknél is...
ja, Jenő bá ládájában... naponta mutogatja, hogy mekkora van neki
55 k még van nekem is,de ha visszagondolok,2-3 évvel ezelött mekkora mennyiség volt csak a fórumosok kezében.
a mai csak a töredéke,és ezek a pakkok,landoltak valahol az biztos.
na és mi van a kályhás pakkal? befuccsolt a balos, vagy ráütöttek kalapáccsal a kezére amikor a ládát szegelte? )))
nekem még van, újra core-pakk.... re: 40k.
de ezt nem adom el, már tényleg nem izgat mennyi az árfolyam, csak esztétikailag sajnálom, hogy 30 ft és nem 60 vagy 80....
a januárt várom, a friss pénzt... persze előtte a koalákkal történő találkozást még jobban... :)))
egyre nagyobb az esélye,hogy a mi kezunkből,mármint csak kisbefektetők kezéből csavarták ki a részvényeket.
akkor viszont a hati is long lesz...........
ma a huf centi másik vége kiütve
a ládás embernek http://www.fradi.hu/hu/labdarugas/nb-i/hirek/ricardo-moniz-az-uj-edzo/20120821/c/1498
"Az Értékpapírok sorban a társaság a 243,100 M Ft értékű állampapírokat ( D120822 és D121212) és a 1,297 M Ft értékű befektetési jegyeket (ACCESS alapok, OÁZIS 77 alap) és 17,198 M Ft értékű részvényeket (Richter Nyrt. és Phylaxia Nyrt.) tartja nyilván."
az egyetlen cég Mo-on, aki phylaxia részvényt tart.... persze, tudjuk csakis hivatalból tartják... re: wamzer :))