Akkor ez ajándék. :)
en angol oldalon lattam. Az uj arra 100 k felett van az auto meg 200-at er.
Ritka darab, és nem is olcsó:
http://www.ebay.com/itm/Motorsteuergerat-Skoda-Felicia-0261203546-ccm-0kW-/120544332352
olvastam, válasz is ment.
Más:
1995-os Skoda Felicia LX 1.3 kat. -ba keresek motorvezérlő elektronikát.
Bosch 441.04046-023.6 0.261.203.546.
Válasz jöhet a mail cimemre is vagy priviben...
küldtem privit.
penteken licitaltam egyre, de a ksuzobnel kiszaltam. Annyiért mar a hahu-n is volt hasonlo....
HA érdekes lehet valamelyik, tudok adni tanácsot....
elméletileg, csak ugyan olyan motorkódú mehet bele, és elméletileg, azt cserélhetnéd is, de ugye itthon vagyunk, ezért ha akarnak, beleköthetnek, de mivel nincs mibe, így cserélheted...:))
ebben a témaban itthon oriasi a kaosz. vizsga hely (eredet es muszaki vizsga) eseten is valtozóak a velemenyek.
Ha külföldi lennel ott siman (atalakitasi engedely es egyeb procedura nelkul) csak a motor szarmazasat kell igazolni. Ha azonos motorrol beszelunk.
Itthon meg papirok garmadaja, es uj vizsgak is kell(het)nek. Mas motort is lehet bele tenni de aasszem ahhoz atalakitasi engedely kell
Lenne egy kérdésem:
Ha a forgalmimban csak motorkód van, mert már cseréltek benne motort (QJBB; Ford 2,2 TDCI), akkor innentől bármikor engedély nélkül cserélhetem?
Más motor is belerakható vagy csak ugyanolyan motorkódú?
banki visszavett autos oldal cimeket nem tudtok?
(erstelicit.hu pannonlicit.hu stb)
nem. mo-n hivatalosan kellene a motorszam. A forgalmiban csak motorkod volt meg a vam papiron is. Az eredetvizsgan kezdtek szorozni. Ekkor felhivtam az elso mo-i eredet vizsgat vegzo allomast, hogy mellekelje az eredetvizsgan (marmint az elso) keszult kepeket. Ekkor derult ki, hogy a motorszamrol nem csinaltak kepeket - ami kotelezo. Ekkor szoltam, hogy a nyilvanossagra hozom.
Egyebkent nem a muszaki, hanem az eredetvizsgan lehet gond.
Most nem egészen értem, ezek szerint azt akarod írni, hogy cumiztatni akartak, de nem hagytad és rájöttek, hogy tényleg jó a motorkód? :)
(Enyém: magyarországi üzembehelyezésű, nem volt vele gond, vizsgán sem gond)
nem tudom, hogy itthon vetted-e és első tulajdonos vagy-e de egy átirásnál futhatsz bele gondokba (illetve a vevő)
Nekem a kintről hozott motor nem akarták átirni, mert csak motorkód volt benne. Igaz a vámpapírokon is, meg az adásvételin is.
http://www.complex.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=a0900301.kor
Mo-n még él a jogszabály, hogy mi a jármű azonosító jele.
Nekem egyértelmű volt, de amikor akadékoskodtak akkor közöltem, hogy elvitettem a motort oda ahol vámolták, a költség az övék, de ha még akarnak vizsgáztatni gondolják át.
Átgondolták..
Jött a papír, hogy tévedtek.