Regisztráció Elfelejtett jelszó

Londoni Olimpia 2012

Szombati kínálat: Kajak…

#539883 Scipio

Szombati kínálat:

Kajak-kenu: Vajda B-döntője, nem hiszem, hogy 10-ben végez, Dudás: pontszerzés a realitás, bár ő kicsit többet szeretne... Janics: az aranyért ment ki...

Öttusa: férfiak, Marosi és Kasza, ebben tippelni... Aranyra nem esélyesek, éremre sem nagyon, de itt tényleg bármi lehet...

Kerékpár: hegyikerékpár a nőknél, Benkónak a kijutás is nagy siker...

Birkózás: Ligeti eb-2., így egy maihoz hasonló eredmény benne lehet...

Atlétika: csak mazochistáknak női 20 km gyaloglás, Madarász teljesen esélytelen...

Napértékelő: Kajak-kenu…

#539874 Scipio

Napértékelő:

Kajak-kenu: Janics simán döntős, Dudás bravúrral, Vajdának a B-döntő jutott...

Úszás: Gercsák a 18. helyen végzett...

Bírkózás: Hatos az elődöntőig jutott, de simán kikapott, ahogy a bronzmeccsen is, így 5. lett, ennyi volt ebben, a pontszerzésért gratula!

Kézi: enervált, sok hibával tarkított játék és egy verhető ellenféltől elszenvedett vereség, kár érte... A horvátok jönnek a bronzmeccsen...

Vízilabda: lelkileg a padlón, de az ausztrálokat még így is legyűrtük, ha nem is könnyedén, 5. helyért játszunk a spanyolokkal...

kézi elődöntő

#539776 TrendMan

Azt mondja meg valaki, hogy ha sikerült Nagy Lászlót beépiteni a csapatba, akkor hogy lehet, hogy ma egyetlen egy gólt sem dobott???

(Ami pedig elég lett volna a döntetlenhez, akár a továbbjutáshoz...)

Sérült?

Fáradt?

Nem kapott átadást?

Csak nekifutásból megy neki?

Összességében egy mérkőzésen játszott jól, a többin ott volt a pályán.

Elmondom a sorrendet:

1. Horvátország

2. Svédország

3. Franciaország

4. Magyarország

Remélem az utolsó pontban tévedek.

Re: nincs cím

#539772 banyaiz Előzmény: #539769

Megvolt az esélyünk pedig nem pörögtünk annyira mint Izland ellen. Vagy a svédek voltak nehezebb ellenfél. Végén kapufa, kapus véd stb csomó helyzetünk volt egyenlítéshez.

Talán a bronz, de nagyon nehéz lesz, horvát, vagy franciák ellen.

#539771 Dr. ursi Előzmény: #539769

az ócsó gólok :o((( 4 ócsót kaptunk; emberhtárányból lőtték ... ezt mi adtuk el.

ezt a meccset.

nagy lacit kivették.

talán ha császár nem sérül le, őt elég jónak láttam.

s ha a végén harsányi belövi.

azé a svédek megérdemelnék az aranyat

ahogy hallottam 3szor nem sikerült nekik

és most ők az edzők.

#539769 Scipio Előzmény: #539765

Áhh... Már x+1-dik alkalom, hogy egy bravúrgyőzelem nem lendületet ad, hanem fizikai-szellemi fáradságot, ami hibák sorozatához vezet... Ez a svéd csapat még így is verhető volt, ez az igazi méreg az egészben...

A bronzmeccsen jóval kevesebb esélyünk lesz...

#539714 banyaiz Előzmény: #539481

Kemény egy sportág, 10 km legyalogolni is elég , vagy lekocogni (ez nem biztos menne ) nemhogy leúszni. :)

Nagy harcra számítok kéziben be kell verekednünk magunkat a döntőbe (vmi ilyesmire :)

Hatos bejutott az elődön…

#539691 Scipio

Hatos bejutott az elődöntőbe!

Iráni ellenfél vár rá...

( Ez a szabadfogás a sport megcsúfolása...)

Re: Szép volt fiúk!

#539517 akpo7 Előzmény: #539197

Nem az elsobol, de nem is azt kell nezni sztem osszeszokottsag szempontjabol.

ma verjük a svédeket.. d…

#539510 vincentlauria

ma verjük a svédeket.. döntőben remélem franciákat kapjuk: bármi lehet!! kajakostól még várok egy aranyat! HAJRÁ MAGYARORSZÁG!

#539509 Előzmény: #539475

Szerintem a lányok pont azt mutatták meg, hogyan lehet emelt fővel veszíteni a NÉGY között(!) az ajnározott fiúknak.

(Az index főoldalán röviddel a meccs után úgy eltűnt a cikk, hogy Usain Bolt töltse be a fél oldalt, hogy alig találtam meg a meccs összefoglalóját, mert olyan nevenincs címe volt, hogy sokadik lapon találtam rá. Gondolom be kellett ny*lni Jamaikának, hiszen az sokkal fontosabb, mint Magyarország. Az, hogy aznap arany és éremeső volt, az ki a f*szt érdekel...)

#539507 Előzmény: #539391

Gondolom hoztak egy konzervnyitót és egy középkori páncélos lovag lóra emelő szerkezetet :)

Ezekkel a fiúkkal a lányok között mindig csak a gond van, például alig férnek bele egy női kajakba :)

#539502 vincentlauria Előzmény: #539386

akkor nekem nem kell már megírnom...:) szóval volt ott létjogosultsága.. egyébként tiszta rekedten nyilatkozott, mert kikiabálta magát Évi úszása közben.. nekem szimpatikus, de nyilván azért, mert vérnarancs vagyok LOL

#539482 Scipio Előzmény: #539475

Vízilabda, lányok...

Nem kedveltem meg Merészt... Rögtön azzal kezdte, hogy a bírók elvették az érmet az utolsó támadásnál... Azt már én jegyezném meg, hogy ha belőjjük, azzal is csak egál, de garancia nem volt a gólra, sőt az egész hosszabbításban nem dobtunk gólt, pedig 2 emberelőnyt is kaptunk az elején... És akkor még nem is beszéltünk a véleményes, hosszabbítást érő gólunkról... Szóva a bírók megadták az esélyt, csak mi nem éltünk vele...

Kérdéseim nekem is lettek volna:

Miért kellett az elődöntőben csaknem egy félidőt várni a 0 védést "produkáló" kapusunk lecserélésére és miért kezdett megint ő, hogy a félidőben újra le kelljen hozni?

Miért indul minden meccsünk úgy, hogy 2-3-4 góllal elmegy az ellenfél, mi meg futunk az eredmény után, inkább kevesebb, mint több sikerrel?

Emberelőnyeink teljesen impotens kihasználása, az összes ráúszás elvesztése minek köszönhető?

A negyedik hely valóban szép és jár érte a gratuláció, de nem kis részben a sajátos olimpiai lebonyolításnak köszönhető, hatból négy meccset elvesztettünk...

Ami viszont tényleg előremutató és reménykeltő, hogy mindnkivel kiélezett, a végjátékig izgalmas meccseket vívtunk, talán az a kis plusz hiányzott a partról... Merész hozta fel ezt a csapatot az ifiből, de sok zseniális nevelőedző - lásd Kemény Fecsót - nem lesz sohasem igazán sikeres felnőttedző, csak remélni tudom, hogy a kapitány belenő a szerepbe, mert ezek a lányok megérdemelnék...

Szép volt lányok, négy év múlva lehet, sőt lesz ez jobb is!

#539481 TrendMan Előzmény: #539476

És pl. egy edző, aki bizik benned és megkeres, hogy folytasd tovább!

Itt egy nagyon érdekes cikk az angol sajtóból a kétszeres világbajnok hazai favorit Payne szemszögéből mondja el a versenyt:

http://www.telegraph.co.uk/sport/olympics/swimming/9464408/Keri-Anne-Payne-suffers-the-cruellest-of-finishes-coming-fourth-in-Olympic-open-water-marathon.html#disqus_thread

Érdemes elolvasni pl. azt a részt, ahol körönként az energiaitalért mennek a versenyzők.

Egészen olyan döntés ez, mint a Forma 1-ben, amikor arról döntenek, hogy kimenjenek kerékcserére vagy inkább tartsák a tempót még egy körig?

Payne a 3. körben kihagyta a nagy tumultus miatt, és abban a körben 4 mp-et vert rá Éva.....

Tényleg nagyon érdekes:-)