Vízilabda, lányok...
Nem kedveltem meg Merészt... Rögtön azzal kezdte, hogy a bírók elvették az érmet az utolsó támadásnál... Azt már én jegyezném meg, hogy ha belőjjük, azzal is csak egál, de garancia nem volt a gólra, sőt az egész hosszabbításban nem dobtunk gólt, pedig 2 emberelőnyt is kaptunk az elején... És akkor még nem is beszéltünk a véleményes, hosszabbítást érő gólunkról... Szóva a bírók megadták az esélyt, csak mi nem éltünk vele...
Kérdéseim nekem is lettek volna:
Miért kellett az elődöntőben csaknem egy félidőt várni a 0 védést "produkáló" kapusunk lecserélésére és miért kezdett megint ő, hogy a félidőben újra le kelljen hozni?
Miért indul minden meccsünk úgy, hogy 2-3-4 góllal elmegy az ellenfél, mi meg futunk az eredmény után, inkább kevesebb, mint több sikerrel?
Emberelőnyeink teljesen impotens kihasználása, az összes ráúszás elvesztése minek köszönhető?
A negyedik hely valóban szép és jár érte a gratuláció, de nem kis részben a sajátos olimpiai lebonyolításnak köszönhető, hatból négy meccset elvesztettünk...
Ami viszont tényleg előremutató és reménykeltő, hogy mindnkivel kiélezett, a végjátékig izgalmas meccseket vívtunk, talán az a kis plusz hiányzott a partról... Merész hozta fel ezt a csapatot az ifiből, de sok zseniális nevelőedző - lásd Kemény Fecsót - nem lesz sohasem igazán sikeres felnőttedző, csak remélni tudom, hogy a kapitány belenő a szerepbe, mert ezek a lányok megérdemelnék...
Szép volt lányok, négy év múlva lehet, sőt lesz ez jobb is!