egy egész érdekes utazás,blog...
diákos,sulis,olcsó,hátizsákos stb stb
Norvégia,Anglia,Dél Afrika,Mozambik,Karib Tenger stb stb.
egy egész érdekes utazás,blog...
diákos,sulis,olcsó,hátizsákos stb stb
Norvégia,Anglia,Dél Afrika,Mozambik,Karib Tenger stb stb.
A nemetek meg vannak örülve a buktäert ,nem gyözzük sütni. A nagyi mezeset sütjük most .A hagyatekbol kellet a receptet meg szerezni . Itt18fok van majd nem esik.
Duisburgban vagyunk es szegeny itteniek megsajnältak 1 singales csalädot . Adtak lakäst es ,tämogatäst nekik. Singäk az ablakokat elegetik az udvaron ahol järnak ott tojnak megy a zene vonat. A hatosäg nem tud velük mit kezdeni kesz csöd a rendszer. Tegnap setälunk a belvärozsban ket kölök a szökökutban hancurozik ordit stb biztos törökök magyar szofoszlänyok ahogy közelebb erünk honfitärsaink voltak. Anyukäk is orditanak kesz cirkusz volt. A väros pär ev alatt sokat fejlödött ,a Ruhr partjän le bontottäk a gyärakat uj iroda es üzlethäzakat epültek a belväros romos häzait szinten lebontottäk es most epülnek az uj plazäk irodäkstb . A villamost le vittek a föld alä van ahol ket szint van ,lifttel. Tisztasäg van mindenütt, a to partjän kukäs edenyek zacsival es üritik rendszeresen . A setänyok a gyep a cserjek jätszoter minden rendszeresen äpolva . A mese itt kezdödik. Ittha valaki elveszti a munkäjät kap segelyt lakäs berles tämogatäst stb,nem 3 honapig . A fodräsz nem keres sokat akkor kap lakhatäsi hozzäjäruläst . Egy csaläd ha nem akar dolgozni mär evekig el van a segelyekböl. A fagyi viszont kaki . Olasz ürge kis rozzant furgonjäban meri a Bagameri fagyit csaoo csaoo minden de irdatlan rossz. A värosban is vizezik rendesen .Az idö tegnap rossz volt megy haza . Rengeteg BMW -van igazäbol japän kocsi is sok van volßik regebbiek, passat akad.A pälyän nem szeretik ha elöttük idegen megy ilyenkor van neha kakaskodäs 1,9 pdtdi 4-es golf 110 lovas azert birja a helyzetett. Emelkedön tempomatban erösebb mint a dzsippek 170 180 benne van lazän.
Duisburgban vagyunk es szegeny itteniek megsajnältak 1 singales csalädot . Adtak lakäst es ,tämogatäst nekik. Singäk az ablakokat elegetik az udvaron ahol järnak ott tojnak megy a zene vonat. A hatosäg nem tud velük mit kezdeni kesz csöd a rendszer. Tegnap setälunk a belvärozsban ket kölök a szökökutban hancurozik ordit stb biztos törökök magyar szofoszlänyok ahogy közelebb erünk honfitärsaink voltak. Anyukäk is orditanak kesz cirkusz volt. A väros pär ev alatt sokat fejlödött ,a Ruhr partjän le bontottäk a gyärakat uj iroda es üzlethäzakat epültek a belväros romos häzait szinten lebontottäk es most epülnek az uj plazäk irodäkstb . A villamost le vittek a föld alä van ahol ket szint van ,lifttel. Tisztasäg van mindenütt, a to partjän kukäs edenyek zacsival es üritik rendszeresen . A setänyok a gyep a cserjek jätszoter minden rendszeresen äpolva . A mese itt kezdödik. Ittha valaki elveszti a munkäjät kap segelyt lakäs berles tämogatäst stb,nem 3 honapig . A fodräsz nem keres sokat akkor kap lakhatäsi hozzäjäruläst . Egy csaläd ha nem akar dolgozni mär evekig el van a segelyekböl. A fagyi viszont kaki . Olasz ürge kis rozzant furgonjäban meri a Bagameri fagyit csaoo csaoo minden de irdatlan rossz. A värosban is vizezik rendesen .Az idö tegnap rossz volt megy haza . Rengeteg BMW -van igazäbol japän kocsi is sok van volßik regebbiek, passat akad.A pälyän nem szeretik ha elöttük idegen megy ilyenkor van neha kakaskodäs 1,9 pdtdi 4-es golf 110 lovas azert birja a helyzetett. Emelkedön tempomatban erösebb mint a dzsippek 170 180 benne van lazän.
Latod Sumer, Hitlernek igaza volt, o mar 70 eve latta azt amit te mar most a tobbiek meg csak 30 ev mulva fognak latni..
:)
marmint az apukája, vagy ha te is elolvadsz?
:D
http://radnotiszinhaz.hu/eloadasok/repertoar/774-ur-es-kutya.html
hát ez még egy kiállitason kevés ajánlolevélnek:)
A bnőm az aranyos kutyáktól olvadozós, én inkább a keményebb, házőrzésre alkalmas fajtákat szeretem. :-)
3 honapos feher labrador. Az apukaja a Radnoti szinharban jatszik az Ur es a kutya darabban. Te is elolvadnal ha meglatod.
A kutya az csak őrizze otthon a házat, amíg a gazdi nyaral..! :-)
Sajna akkor kiesett. Pont a kutyus a lenyeg, hogy velunk jojjon.
Igen jól emlékszel csak hozzánk a kutyust nem lehet hozni.Révfülöpön családi ház a víztől 800m aug.26-tól 15.000ft/éj.A tulaj a földszinten lakik és van egy pulijuk.
Nem. 2 felnott 2 gyerek 1 kutyus meg auto. De nem szallodai arszintre gondoltam. Nektek van lent valami ha jatszoter kapcsan jol emlekszem...
Én kb ugyanannyit laktam vidéken, mint nagyvárosban, úgyhogy nekem a kettő keveréke kell, mint most. Ha balra indulok, ott a főváros, ha jobbra, akkor a Gödöllői dombság.. :-)
Így van. De a legjobb Mo-n.
Nem jut eszembe semmi olyan hely sem a világon ahol szívesebben laknék. Esetleg ha nagyon muszáj lenne valahol óceán közepén egy szigeten amit a turisták nem kaptak fel, szép érintetlen környezetben van, és nincsenek forradalmárok és egyéb habzó szájú politikusok 10.000 km-es körzetben. Vagy valahol hegyekben ugyanilyen feltételekkel.
Ahányszor Ausztriában járok az nekem olyan mintha egy Disney mesében lennék a mézeskalácsházikók között. Szép szép , de azért nem a hazai dombvidék. :)
ez teljesen igy van...a vidék a nyerő mindenhol.