http://en.wikipedia.org/wiki/Cyprus_internment_camps
Kiindulási pontnak.
http://en.wikipedia.org/wiki/Cyprus_internment_camps
Kiindulási pontnak.
Tulajdonképpen arra lennék kíváncsi ,hogy Leon Uris Exodusában a háború után a kóborlókat össze szedték és Málta szigetére vitték .A tábor kerítéssel körbe kerítve fegyveres őrök nem engedtek ki senkit és se enni se inni nem kaptak .Aki túl élte táborokat a háborúban azok újra ott vannak . Rosszabb körülmények vagy hasonlóban . Ez így volt ? Az Angolok és barátaik erről nem mesélnek . A folytatás igaz mikor nem engedték a hajókat el menni?
Az biztos, hogy nem ők szoktak nagy fröcsögéssel rámtámadni, talán ezért nem tűnik fel. Persze ettől még bárkin lehetne szemellenző, szóval ez nem volt túl releváns.
Nem szerintem, de: http://hu.wikipedia.org/wiki/Rasszizmus
Szerinted mi a rasszizmus ?
Biztos,hogy rajtam van szemellenző? Egy embert nem láttam még itt,aki egyetértett volna veled.
Próbáltad már elhagyni a szemellenződ? Segít.
Lehet, hogy provokáció, csak a kirobbantás gyanúsítottjai nem stimmelnek... Mert melyik párt szalámizta le a -jobboldalon - "csak egy maradhat" elv alapján a MIÉP-FKgP-MDF-KDNP-MDNP pártokat?
Nem a szoclibek..., Ráadásul az új választási törvény, "a győztes mindent visz" (de legalábbis az eddigieknél jóval többet ) elve miatt ők most pont ellenérdekeltek abban, hogy eltűnjön a jobboldali szavazók Fidesz melleti egyetlen alternatívája, a Jobbik... Ellenben a Fidesz a népszerűségvesztése miatt most pont ebben - a szavazók átcsábításában - a jobboldali vetélytárs eltüntetésében, a jobboldali szavazatok koncentrálásában érdekelt...
Más kérdés, hogy az ostoba ballib politikusok/médiaszereplők - mivel önállóan képtelenek bármi érdemi lépésre - boldogan alájátszanak ennek a lejárató kampánynak, a Fidesznek éppen csak egy kis lökéssel kellett a lavinát elindítani...
Látod, megint nyomod a libsi haverjaid szövegét.
Matgab hisztizett a túltengő jobbikos hírek miatt, vele beszéld meg a dolgot, amúgy meg nem kívánságműsor.
Nos, te bizonyára jobban tudod, miért vagy homofób rasszista, aggatni itt nem kell semmit, elég két mondatodat elolvasni egymás után. De azért vicces, hogy ezen mindig képes vagy felháborodni, bizonyára fáj az igazság. :)
Ki is kelti a feszültséget, csókolom?
Ja,hogy akkor Csanád miatt linkelgetsz non-stop híreket a kampósokról, bodzásokról és a Jobbikról? :)
Melyik banda is akasztotta éjjel-nappal nem is oly rég MINDEN magyarra a náci, antiszemita, rasszista, fasiszta, homofób szövegeket? Ha nem tetszik, mehettek haza Simon barátotokhoz. Kár állandóan a feszültséget keltenetek.
Most már nem. Pedig nem bonyolult, csak nem kéne antiszemitának lenni. Így mit vársz?
Számomra megdöbbentő, hogyan vagy képes egy lapon említeni a bajkeverő bűnelkövetőket mondjuk egy iskolás kisgyerekkel (mint szerinted "olyan hír, ahol cigányokat üldöznek"), mintha az etnikai hovatartozáson kívül bármilyen közük lenne egymáshoz.
Az anarchiagerjesztéshez csak ennyit tudok hozzátenni, ha már mást nem sikerült sikerült leszűrni a mondanivalóból (biztosan csak erről szóltak "azok a hírek, ahol cigányokat üldöztek"): http://mandiner.blog.hu/2012/08/08/barati_tuz_a_devecseri_jobbik-felvonulason_ilyen_orszag_pedig_nincs_cccxliii
Természetesen a haverod rokonának, és Ferenczi Gábornak is mielőbbi gyógyulást.
Visszatérve Szegedi Csanádra és a Jobbikra, nehogy már nekem kelljen elnézést kérnem a Jobbik ügyeiért, a farok csóválja a kutyát, vagy mi van? Szerintem nem én vagyok az egyetlen, akit érdekel, mit kezd Csanád abban a helyzetben, amibe került (és amibe részben a pártja hajszolta bele), én mindenképp drukkolok neki, hogy jobb emberként kerüljön ki a konfliktusaiból. Még csak mocskolódás sem volt a hírekben, cikkekben, csak az aktuális események ismertetése (ez a kuruc-olvasók számára ismeretlen lehet). Ja, és a "****parádéról" neked bizonyára több elsőkezű tapasztalatod van.
ja és a 10 cigó természetesen ma már szabadlábon volt...
anno írtam van pár érdekes legény a jobbikban..azt is tudtam lesz egy-két provokáció..úgyes csapda volt ebből nem lehet jól kijönni..vagy választókat veszítenek..vagy az antiszemita jelzőt szopják be...ugye megmondtuk..fasiszták,...
Állandóan vagy jobbikkal foglalkozó hireket linkelgetsz, vagy olyat, ahol szegény zsidókat vagy cigányokat üldözgetnek...
Mennyi ideig lehet rejszolni egy-egy jobbikos hírre? És egyszerre csináljátok, mint a bu.ziparádén, vagy külön külön?
Na akkor testközelből (az áldozat egy haverom rokona )egy hír neked: http://tv2.hu/tenyek/video/fiatalokat-keseltek-meg-tenyek-riport
Ne félj, addig gerjesztitek itt az anarchiát, amíg titeket is elér ez a cigány bűnözési hullám, amit ti annyira nem akartok elismerni...Persze, lehet hogy akkor már antiszemitizmusnak lesz beállitva az egész, és akkor annak már más fennhangot kerítetek...
Gusztustalan egy világ , gusztustalan globál vezető réteggel...
Szemétmocsokkomcsik arra kényszerítették Szegedi Csanádot, hogy eltitkolja származását és így jusson előbbre a Jobbikban. Mert az egész ügy valahol itt kezdődött, nem ott, amikor nyilvánosságra került.
Nem baj, jó lesz neked az a szemellenző...
Bedobták a jó öreg trükköt a (narancsos vagy vörös) kommunisták.
Ha nem bírnak vele kívülről, belülről kezdik el bomlasztani. Régi trükk, sajnos még működik.