Re: Novák a Facebookon: "Csanád végighazudta az elmúlt másfél-két évet"
Netmaster Előzmény: #538453Számomra megdöbbentő, hogyan vagy képes egy lapon említeni a bajkeverő bűnelkövetőket mondjuk egy iskolás kisgyerekkel (mint szerinted "olyan hír, ahol cigányokat üldöznek"), mintha az etnikai hovatartozáson kívül bármilyen közük lenne egymáshoz.
Az anarchiagerjesztéshez csak ennyit tudok hozzátenni, ha már mást nem sikerült sikerült leszűrni a mondanivalóból (biztosan csak erről szóltak "azok a hírek, ahol cigányokat üldöztek"): http://mandiner.blog.hu/2012/08/08/barati_tuz_a_devecseri_jobbik-felvonulason_ilyen_orszag_pedig_nincs_cccxliii
Természetesen a haverod rokonának, és Ferenczi Gábornak is mielőbbi gyógyulást.
Visszatérve Szegedi Csanádra és a Jobbikra, nehogy már nekem kelljen elnézést kérnem a Jobbik ügyeiért, a farok csóválja a kutyát, vagy mi van? Szerintem nem én vagyok az egyetlen, akit érdekel, mit kezd Csanád abban a helyzetben, amibe került (és amibe részben a pártja hajszolta bele), én mindenképp drukkolok neki, hogy jobb emberként kerüljön ki a konfliktusaiból. Még csak mocskolódás sem volt a hírekben, cikkekben, csak az aktuális események ismertetése (ez a kuruc-olvasók számára ismeretlen lehet). Ja, és a "****parádéról" neked bizonyára több elsőkezű tapasztalatod van.