női vízilabdások kicsináltak, na megyek úszni... kellett ez a győzelem!
női vízilabdások kicsináltak, na megyek úszni... kellett ez a győzelem!
Különben nekem is bejönnek ezek az úszó csajok, a magyarok, Amcsik, Svédek nagyon helyesek...lehet hogy nincsen mellük...de engem nem különösebben zavarna ez... A kézilabdás csajok is helyesek.. :_)))
Még az Orosz csajok is elég helyesek..láttam egypár nagyon csini csajt.
Egyre komolyabb a doppingellenőrzés is.
Az az érdekes pl nőknél mennyi ilyen 15-18 év körüli nagy úszó van. Ennek valamilyen élettani oka is lehet, hogy még növésben vannak testalkatuk még szinte kislányos, de edzésben vannak már 10 éve, és nagy eredményt tudnak felmutatni. Más a testük mint egy 25-30 éves uszónőnek.
30 éves női úszó van egyáltalán olyan a mezőnyben?
Pl ez a 16 éves kínai lány nem hiszem , hogy mondjuk 26 évesen hasonló eredményre lesz képes.
injekciókat is kapnak és mindegyik egy-egy kúra aminek a főverseny előtt legalább egy hónappal már vége. Elvileg... ha elkúrták a kúrát akkor vannak furcsa és szokatlan események, mint oxigénsátorba zárták stbstb
Valahogy úgy tudom elképzelni lehet rosszindulatú vagyok, hogy edzés előtt vegyél be három piros, kettő kék, és egy fekete bogyót. Úszás kimerülésig. Pihenj egy órát aztán vagyél be kettő pirosat, és dobjál be egyet a ciklámenszínűből ha fáradt vagy akkor kettőt aztán gyerünk tovább. Este lefekvés előtt pedig két zöldet hétköznap, hétvégén hármat.
Persze ezek még csak vitaminok voltak. :)
Mutina nagyon gáz volt... érthetetlen
Jakabos ellenben hatalmasat úszott és ez a két század ritka bosszantó
Amcsik találgatják, hogy a kínaiak mit adagolhattak, amit ők még nem?
Valószínűnek tartom egyik úszó sem tejbepapin élt. Vegyészek, laboratóriumok is küzdenek. :)
Annyi lehet a különbség a régi időkhöz pl Ndk-s úszónőkhöz képest akiknek utána kinőtt a szakálla egyéb dolgokról nem is beszélve, hogy most finomabb módszerek vannak. Elég annyi olyan szereket kap, hogy többet tud edzeni hamarabb regenerálódik , nő egy kicsit a vér oxigén felvevő képessége stb stb.
Vérdopping, olyan helyen ahol tiszta oxigéndús levegő van pihent állapotban levesznek vért, aztán verseny előtt vérátömlesztés, teljesítőképesség megnő. Ezt ki tudja mennyi ideig csinálták mielőtt ezt is tudták ellenőrizni és jöttek az első lebukások. Vagy Epo. Volt egy időszak nem szűrték, vagy nem tudták kimutatni boldog boldogtalan ropogtatta gondolom stb :)
Phelps is gondolom csak bifszteket evett véresen attól nyert vagy 8-9 aranyat Pekingben. :)
Igen, és megy az álszenteskedés, hogy ha átment a doppingvizsgálaton, akkor tiszta. Miközben mindenki tudja, hogy a doppinglistán szereplő ismert szereket csak a csóringerek használják (lásd pl.: magyarok), akik pénzesebbek, azok a legújabb vegyületeket vetik be, amelyek talán majd évek múlva kerülnek csak fel a tiltott szerek listájára.
Az, hogy "élettanilag lehetetlen", hülyeség. Miután megtörtént, lehetséges :) A szerekkel lehet turbózni, de akkor is kell egy "alkalmas" emberi test hozzá, hogy leadja a teljesítményt. És az alkalmas nem csupán az izomtömeget fedi (lásd Egerszegi, aki szó szerint cingár volt a többi kigyúrt úszónő között).
szegény lány, függetlenül attól, hogy doppingolt, vagy sem.
Amúgy úgy vagyok vele, mint a Mazda MX--5-el: gyors, gyors, de otthonra nem kéne :)
Nem, egy néger/kreol futó csaj, kifogástalan alakkal, de amcsi ő is :)
A mai nap megint felemás eddig...
A legfontosabb, hogy nem kis meglepetésemre Csonka belőtte magát a döntőbe, 16.30-kor lesz, egészen fantasztikus teljesítmény, gratula !!!
Cselgáncsban Madarász sajnos már az első meccsén búcsúzott, tőle nem is vártunk többet, de Mészáros szintén itt vérzett el, egy eb győztes, 2 vb-2 és 2 vb-3 hely birtokosától többet vártunk, talán az elmúlt 2 év sorozatos sérülései miatt fogyott el ennyire a hosszabbításra...
Vívás: Imrének már sokadszorra fejben ment el, fantasztikus tudású vívó, 7. kiemelt volt, de már megint "nem volt ott"...
Úszás: Balog nagyon kellemes meglepetést okozott, Cseh végre úgy úszott ahogy vártuk, bár a többiekben biztos több maradt mint benne, Verrasztó a magyar csapat szégyenfoltja, aki a kijutást is apucinak köszönhette, meg is hálálta hiszen egy bosnyák versenyzőt megelőzve 35. lett. kívácsi vagyok ezúttal kinek mutat be ill. melyik edzőjét, csapattársát üti meg... Kb. ennyi idő kellett, hogy sem Mutinát sem az őt csapatba rakó szöv. kapot ne akarjam.... :)) A pár perccel a 4x200 gyorsváltó előtt 100 gyorson egyéni csúcsot úszó - de így is csak 23. - Darával sima döntősök lettünk volna, erre Mutina úszott, aki már 200 gyorson is értékelhetetlen volt, kb. 4 másodperccel úszott rosszabbat a többeiknél, így 2 századdal lemaradtunk a döntőről, nem véletlenül bőgött a medence partján, ha az edző döntése volt a berekása sajnálom, ha ő győzte meg, hogy összeszedte magát, akkor inkább nem mondok semmit...
Közben kezdek a hölgyek pólóban, hajrá magyarok !!!
Neked ők jönnek be, értjük. Nincs ebben semmi ciki, nem lehet egyforma mindenki ízlése. ;-)
Egyébként bájosak.
Nálam a hónaljkutyusos néni a topcsaj...
Élettanilag lehetetlen, amit Je Si-ven elért
http://www.blikk.hu/blikk_sport/elettanilag-lehetetlen-amit-je-si-ven-elert-2099531
Mármint volt ilyen melled??? Nocsak! Én úgy értettem. :-)
"Oly sötétke volt, hogy a kutya éjszaka mellé harapott volna. " :-D
Szerintem te Lolo Jones-ra vettettél szemet, 100 gáton pattog a hölgy :))
:)
Balogh fantasztikusat úszott, Bernek is, és szerencsére Cseh Laci is megcsillant, így az úszók teljesítménye kompenzálja számomra a mai napon Imre Géza, Mészáros és Madarász idő előtti kipotyogását. Utóbbiakban az a szomorú, hogy mindhármukban benne rejlett akár egy érem, Madarászban is, aki egészen meglepett a higgadt és tudatos dzsúdójával. Félelmetes, ahogy ez az ember a semmiből, szabadkártyával visszatért, és a lebonyolítási rendszer hülyesége miatt méltánytalan is, hogy egyetlen vereség miatt (hajszálon múlt az is) végleg búcsúznia kell az olimpiától.
Két éremben reménykedtem mára, ez most már csak úgy lehet, ha Gyurta mellett Jakabos is villant valamit este, erre nagyon kicsi esélyt adok... de szurkolok ezerrel :)
Muszáj tornáztatnia a gerincét, ilyen hatalmas melleket cipelni nonstop már egészségügyi kérdés.
ejha! elég tehetségesnek tűnik ő is. :)
Szóval óvatosan itt a minden idők legszebbjével. Koncentráljunk inkább a sportteljesítményekre. .)
kápé: hát ezt sem értettem soha mi vesz rá egy nőt, hogy súlyemelő legyen, mondjuk férfit sem elég hülye egy sport vsz, tönkrevágja az ízületeket , gerincet stb.