Regisztráció Elfelejtett jelszó

A trendivé tett antimagyarizmus

És Ti mit tesztek az irk…

#533299 TrendMan

És Ti mit tesztek az irkáláson túl, hogy javuljanak a dolgok?

Hiába a sok okos felismerés, ha nem lesz belőle egy közös kezdeményezés, amelyet a legtöbb értelmes ember magáénak érez???

(Még egy Hyde-parkunk sincs, ahol a vélemények nem csak tova küldött bitek formájában jelennek meg!)

Re: nincs cím

#533296 Előzmény: #533268

Alapvetően fel kell emelkedni a gyarmati lét GONDOLATI világából a szabad világ gondolatába, oda, ahol minden normális nemzet található. Sajnos amig a trendiség a magyarság züllesztésére predesztinál, addig erre nagyon kevés az esély, ezért fontos a trendiséggel leszámolni. Csak úgy mászhatunk ki ebből a gödörből, ha mi is úgy állunk hozzá, ahogy mások, azaz ilyet NEM írunk le:

"a magyar nép el van korcsosulva, nagy százalékban valóban bunkók, elaljasodtak, felvettek idegen szokásokat és lezüllöttek. Ekkora széthúzással, ellenségeskedéssel, igénytelenséggel, szarházi magatartással, gerinctelenséggel nem találkoztam"

Mert ez az aljanép hangoztatása, még akkor is, ha nem ez a szándék. Mert ezt meglátja egy liberálnáci és rácuppan, hogy "hiszen még a mértékadó nemzeti oldal" is így gondolja és máris vége van a trendiség elleni küzdelemnek.

A magyar nép NINCS elkorcsosulva, csak nagyon elfelejtett szabad lenni. Elfelejtette Árpád népét, a szabadságot, azt, amikor nemzet voltunk. Újra meg kell ezt érezni, meg kell találni önmagunkat.

Vagyis amit írtál, azt szeritnem így kellene megfogalmazni ÉPÍTŐ jelleggel:

"a magyar nép EL LETT ÉS EL VAN NYOMVA, AMI MEGNYOMORÍTOTTA. ETTŐL sajnos [...] valóban VANNAK bunkók, elaljasodtak, LIBERÁLNÁCIKNAK BEDŐLTEK, AKIK BIRKAMÓDRA felvettek idegen szokásokat és lezüllöttek. Ekkora széthúzással, ellenségeskedéssel, igénytelenséggel, szarházi magatartással, gerinctelenséggel nem találkoztam, AMIT A LIBERÁLNÁCIK MŰVELNEK ERREFELÉ."

És máris meg van az ok, az okozat, és nem a magyarság van szidva. Egy szolgasorban tartott, elnyomott néptől nem várható el az, hogy magától felemelkedjen, ha pedig lépten nyomon a szidalmazást hallja, akkor előbb utóbb az értelmét sem fogja látni, merthiszen minek. EZ az öngerjesztő destruktív spirál.

Mondjuk lelkesítővé formálva szavaidat:

"a magyar nép ŐSI NÉP, DE MÁRA ELFELEJTETTE SAJÁT MAGÁT. MEG KELL TANULNUNK FELEMELT FEJJEL JÁRNI, KIVETNI MAGUNK KÖZÜL AZOKAT AKIK valóban bunkók, elaljasodtak, felvettek idegen szokásokat és lezüllöttek. KIVETNI MAGUNK KÖZÜL A SZÉLSŐSÉGEKET, MERT NINCS KÖZÖTTÜNK HELYÜK, KIVETNI A LIBERÁLNÁCIKAT, A NÁCIKAT, NYILASOKAT, BOLSEVKOKAT, hogy NE LEGYEN Ekkora széthúzás, ellenségeskedés, igénytelenség, szarházi magatartással, gerinctelenséggel VEGYÍTVE."

ÉS ennyi elég ahhoz, hogy meg legyen a közös nevező, hogy megértsük, hogy a széthúzást kik erősítik, kik nem engedik az összetartást, kik szítanak ellenségeskedést, kik igénytelenítik el a magyarságot, kik azok, akik szarházi magatartással és gerinctelenséggel állandóan fikázzák a magyarságot.

Csak nézzed meg: Ugyanazokat a szavakat használtam, mégis mennyire más a jelentés, és mennyivel könnyebb is egyetérteni. Tudod, ott kezdődik a dolog, hogy a magyarok SOHA nem szidják a MAGYARSÁGOT, legfeljebb egyéneket.

#533295 Előzmény: #533268

Alapvetően fel kell emelkedni a gyarmati lét GONDOLATI világából a szabad világ gondolatába, oda, ahol minden normális nemzet található. Sajnos amig a trendiség a magyarság züllesztésére predesztinál, addig erre nagyon kevés az esély, ezért fontos a trendiséggel leszámolni. Csak úgy mászhatunk ki ebből a gödörből, ha mi is úgy állunk hozzá, ahogy mások, azaz ilyet NEM írunk le:

"a magyar nép el van korcsosulva, nagy százalékban valóban bunkók, elaljasodtak, felvettek idegen szokásokat és lezüllöttek. Ekkora széthúzással, ellenségeskedéssel, igénytelenséggel, szarházi magatartással, gerinctelenséggel nem találkoztam"

Mert ez az aljanép hangoztatása, még akkor is, ha nem ez a szándék. Mert ezt meglátja egy liberálnáci és rácuppan, hogy "hiszen még a mértékadó nemzeti oldal" is így gondolja és máris vége van a trendiség elleni küzdelemnek.

A magyar nép NINCS elkorcsosulva, csak nagyon elfelejtett szabad lenni. Elfelejtette Árpád népét, a szabadságot, azt, amikor nemzet voltunk. Újra meg kell ezt érezni, meg kell találni önmagunkat.

Vagyis amit írtál, azt szeritnem így kellene megfogalmazni ÉPÍTŐ jelleggel:

"a magyar nép EL LETT ÉS EL VAN NYOMVA, AMI MEGNYOMORÍTOTTA. ETTŐL sajnos [...] valóban VANNAK bunkók, elaljasodtak, LIBERÁLNÁCIKNAK BEDŐLTEK, AKIK BIRKAMÓDRA felvettek idegen szokásokat és lezüllöttek. Ekkora széthúzással, ellenségeskedéssel, igénytelenséggel, szarházi magatartással, gerinctelenséggel nem találkoztam, AMIT A LIBERÁLNÁCIK MŰVELNEK ERREFELÉ."

És máris meg van az ok, az okozat, és nem a magyarság van szidva. Egy szolgasorban tartott, elnyomott néptől nem várható el az, hogy magától felemelkedjen, ha pedig lépten nyomon a szidalmazást hallja, akkor előbb utóbb az értelmét sem fogja látni, merthiszen minek. EZ az öngerjesztő destruktív spirál.

Mondjuk lelkesítővé formálva szavaidat:

"a magyar nép ŐSI NÉP, DE MÁRA ELFELEJTETTE SAJÁT MAGÁT. MEG KELL TANULNUNK FELEMELT FEJJEL JÁRNI, KIVETNI MAGUNK KÖZÜL AZOKAT AKIK valóban bunkók, elaljasodtak, felvettek idegen szokásokat és lezüllöttek. KIVETNI MAGUNK KÖZÜL A SZÉLSŐSÉGEKET, MERT NINCS KÖZÖTTÜNK HELYÜK, KIVETNI A LIBERÁLNÁCIKAT, A NÁCIKAT, NYILASOKAT, BOLSEVKOKAT, hogy NE LEGYEN Ekkora széthúzás, ellenségeskedés, igénytelenség, szarházi magatartással, gerinctelenséggel VEGYÍTVE."

ÉS ennyi elég ahhoz, hogy meg legyen a közös nevező, hogy megértsük, hogy a széthúzást kik erősítik, kik nem engedik az összetartást, kik szítanak ellenségeskedést, kik igénytelenítik el a magyarságot, kik azok, akik szarházi magatartással és gerinctelenséggel állandóan fikázzák a magyarságot.

Csak nézzed meg: Ugyanazokat a szavakat használtam, mégis mennyire más a jelentés, és mennyivel könnyebb is egyetérteni. Tudod, ott kezdődik a dolog, hogy a magyarok SOHA nem szidják a MAGYARSÁGOT, legfeljebb egyéneket.

#533268 Bendeguz Előzmény: #533262

AT, kb két hete volt egy kisebb vitánk, ami miatt a cikkeddel némileg megszólítva érzem magam. Alapvetően ismét egyetértek Veled, ez nem állapot ami itt van. Hazaszerető magyar vagyok és felháborít amit ellenünk tesznek lépten-nyomon. Valami miatt mégis az az érzésem, hogy a magyar nép el van korcsosulva, nagy százalékban valóban bunkók, elaljasodtak, felvettek idegen szokásokat és lezüllöttek. Ekkora széthúzással, ellenségeskedéssel, igénytelenséggel, szarházi magatartással, gerinctelenséggel nem találkoztam külföldi országokban, még a "barbár" törököknél és mexikóiaknál sem. De még a balkáni bolgároknál se. Németországot hoztam fel jó példának, Svábia fele már bevándorlókból áll, de mégis biztonság van, nyugalom, tisztaság, zöld a fű, járnak a buszok, jók a fizetések és olcsóbbak az élelmiszerek, ruhák. Az emberek közvetlenek, segítőkészek, és még a 45 év feletti nőkre is rágerjedek huszonéves fejjel, mert nem néznek ki többnek 30-35-nél. Anyám korabeli nők nyugaton legalább 10 évet letagadhatnak, nagymamám korabeli nők pedig esténként futni járnak, vagy kirándulni, bicajozni. Nagyságrendileg jobb életet tudnak élni. Tudom, ez mind a gyarmatbirodalomnak köszönhető. Valami mást válaszolj kérlek :)

#533262 Előzmény: #533258

Na ezért írtam rá, hogy erre jöttem rá: Ez egyszerűen "trendi dolog", ami annyira átment a köztudatba, hogy már az is ezt csinálja, akinek semmi oka nem lenne erre - node a trenddel nem illik szembemenni, mert még a végén kifigurázzák.

Ezért kell ezzel leszámolni :)

#533258 Dr. ursi Előzmény: #533178

sztem is.

de pl öcsinél ez sztem abból adódik hogy mind a munkahelyén mind otthon állandóan azt hallja hogy minden szar

igaz ugyan h többet keres jóval, igaz ugyan hogy kinevezték igaz ugyan hogy hatalmas lehetőségek nyíltak meg előtte és egyáltalán semmi oka panaszra, de ha olyan környezetben vagy naphossza (ezt én is bizonyíthatom hogy ilyen hatással van) ami ennyire destruktív és pessszimista és csak az örök elégedetlenség hát ez még ha tudod is hogy nem igaz eccerűen az érzet a hangulat átmegy

olyanez mint amikor a befeketeők hangulatáról beszélnek

átragad

és ezért veszélyesek ezek a szajkók ... akik csak szajkózzák a sok hazugságot mert fertőznek.

#533178 Előzmény: #532735

Namármost, én pont azt nem értem, hogy aki szerint itt minden rossz, arrafelé pedig kolbászból van a kerítés és számára csak az jelent élvezetet, hogy ezt az országot szidja, az miért ezt teszi ahelyett, hogy elmenne a Kánaánba?

Mert önmagában paradoxon, hogy valaki szerint máshol jobb, ám ahelyett, hogy ott lenne jobb neki, ahelyett itt szidja az országot. Node, ha itt van, mert mégiscsak jobb itt, mint elmenni, akkor eleve értelmezhetetlen az, hogy máshol jobb lenne. Mert normális ember - szerintem - ha annyira ott akar élni, az odamegy. Mondhatni, a rendszerváltásnak csúfolt hatalomátmentés egyik, vagy talán az egyetlen értelme az volt, hogy leomlott a vasfüggöny, azaz megszűnt az, hogy nem lehet tartósan külföldre költözni. Vagyis, LEHET és egy ideje már DOLGOZNI is szabad arrafelé.

Szerintem ez jópár embernek elkerülte a figyelmét, és a mai napig azt hiszi, hogy errefelé beveszik azt a mesét, hogy azért van itt, mert oda nem mehet, de azért arra tellik, hogy itt gyűlölködjön. Nem. A valóság az, hogy ezen emberek döntő többsége igazából VAGY életképtelen, VAGY nem rendelkezik semmiféle olyan tudással, tulajdonsággal, amire ott igényt tartanának, vagyis itt legalább el tud vegetálni. Aztán ezen kívül vannak azok, akik jól élnek abból, hogy erre rájátszanak és gyűlöletet szítanak az országgal szemben, hogy a rossz közhangulatot meglovagolva akár a hatalmat is átvehessék. Ez a libárálnáci ideológia, amely a mindig lehet rosszabb irányból kívánja erőszakkal átvenni a hatalmat, ha már megvenni nem tudja.

#532735 Dr. ursi Előzmény: #532697

nekem pont hétvégén jelentette ki öcsém szüleimnek, hogy ő szégyelli, hogy magyar ...

(én

édesanyám megkérdezte ekkor (mert elmondta az indokait, hogy itt minden szar (igaz ő nagyon is jól járt pl a mostani kormány intézkedéseivel és az előzőekekt meg szidta állandóan hogy hiába dolgozik elveszik mindenét adóban) és minden szemets Bp piszkos mocskos semmi se működik, stb.) megkérdezte: és Te , Te mit tettél eddig Magyarországért ? mert Mo. eddig még csak tett érted. ja h mocskosak az utcák ? és te te mikor szóltál rá valakire hogy asszonyom uram kérem ne szemeteljen ne dobja el acsikket hiszen ott van a megálló elején a szemetes, vagy ha ennyit keresel hogy merül fel benned egyáltalán az hogy nincs nbérleted és úgy buszozol ? ha ilyen erőfeszítéseket tesz a jelenlegi kormány a jövőért és te még most az elején is jól jrtál nem úgy mint a többség akik minimálbáresek vagy alsó középoszt, és ahogy élsz miylen alapon mered ezt állítani ? mit tettél te az országért amelyik eddig scak adott neked ?

én aszittem amikor elmesélte hogy elájulok szégyenemben hog y az öcsém idáig jutott.

hát igen nem az okos emeli fel a butát a párkpacoslatban hanem a nagyravágyó ostoba szintjére süllyed le aaz értelmes jóravaló. (mert megjegyzem sajnos ez a felesége hatása)

Na itt lehet folytatni a…

Na itt lehet folytatni a témát szerintem, így más topicokban nem kell ezzel foglalkozni a továbbiakban.

← Újabb hozzászólások 121 - 129 / 129