Re: nincs cím
Dr. ursi Előzmény: #532697nekem pont hétvégén jelentette ki öcsém szüleimnek, hogy ő szégyelli, hogy magyar ...
(én
édesanyám megkérdezte ekkor (mert elmondta az indokait, hogy itt minden szar (igaz ő nagyon is jól járt pl a mostani kormány intézkedéseivel és az előzőekekt meg szidta állandóan hogy hiába dolgozik elveszik mindenét adóban) és minden szemets Bp piszkos mocskos semmi se működik, stb.) megkérdezte: és Te , Te mit tettél eddig Magyarországért ? mert Mo. eddig még csak tett érted. ja h mocskosak az utcák ? és te te mikor szóltál rá valakire hogy asszonyom uram kérem ne szemeteljen ne dobja el acsikket hiszen ott van a megálló elején a szemetes, vagy ha ennyit keresel hogy merül fel benned egyáltalán az hogy nincs nbérleted és úgy buszozol ? ha ilyen erőfeszítéseket tesz a jelenlegi kormány a jövőért és te még most az elején is jól jrtál nem úgy mint a többség akik minimálbáresek vagy alsó középoszt, és ahogy élsz miylen alapon mered ezt állítani ? mit tettél te az országért amelyik eddig scak adott neked ?
én aszittem amikor elmesélte hogy elájulok szégyenemben hog y az öcsém idáig jutott.
hát igen nem az okos emeli fel a butát a párkpacoslatban hanem a nagyravágyó ostoba szintjére süllyed le aaz értelmes jóravaló. (mert megjegyzem sajnos ez a felesége hatása)