Nem, nekem nincs összehasonlítási alapom. De amit láttam az az, h nem füstöl, mert vízpára jön ki belőle, tehát bent is használható. Még a vége is világít. :-)
Nem, nekem nincs összehasonlítási alapom. De amit láttam az az, h nem füstöl, mert vízpára jön ki belőle, tehát bent is használható. Még a vége is világít. :-)
Igen, ez az, belehallgattam.
Majd este nyugiban elkezdem meghallgatni.
Még egyszer kösz.
Köszönöm, rákerestem, most valami éppen töltődik lefele, csak tetű lassan, majd kiderül, hogy az ugyanez-e.
Na végre valaki valami pozitívat is ír! Főleg, hogy már megrendeltem... :-)
Egyébként nem próbáltad ki, mint nem bagós?
Biztosan erős a fizikai függőség is, ezt éreztem, amikor párszor próbálkoztam.
De mellette van -legalábbis nálam- a lelki is, mert hiányzik a szertartás. Főleg, hogy én csak úgy dohányzom, tehát általában kaja után, nyugisan leülve egy kv mellett, vagy társaságban, beszélgetve, de meló közben, szájban lógó bagóval, vagy utcán, gyaloglás közben, buszmegállóban soha.
(korábban persze én is ilyen voltam, de azután ezen változtattam)
Nekem ez a szertartás rész is rohadtul hiányzott, amikor próbálkoztam. Talán ez az e-izé pótolja azt. (meg közben a "nyikotint" is persze)
Legalábbis rohadtul győzködöm magam az igazamról :-), főleg mert közben megrendeltem egy e-cigi pakkot, állítólag holnap itt is lesz. Kíváncsi vagyok nagyon.
Csusza mester. ha érdekel a pszichológiai leszokás akkor küldök neked egy "jó" hangoskönyvet. Dr Allen Carr ... nézz után , állítólag többeknek ezzel sikerült, én meg sem hallgattam...
Exemnek vettünk tavaly ilyen e cigit, szerintem jó cucc, nem füstöl (tkp egy inhaláló), én ha bagóznék, biztos inkább ezt erőltetném.
Az durva volt megmérgezte saját magát, ehhez nem normálisnak kell lenni . :)
Fizikai függőség tulajdonképpen ha a mélyére nézel.
Ami jó lehet még vsz akupunktúra, nem próbáltam még, de ha elszánom magam valószínű igénybe veszem. Tisztító hatása van, felgyorsítja nikotin kitisztuljon szervezetből. Az a gáz, hogy lerakodik mindenhol és van egy gyors tisztulás pár nap vérből meg ahonnan gyorsan el tud távozni, de csontokban egyéb helyeken ott sokáig kimutatható.
Bevallom, én nyáron néha iszonyúan meg tudok kívánni egy-egy jéghideg sört (nyaranta 3-4 alaklommal), de nem berúgási céllal. (Bár mivel nem iszom, a napon az is kicsit fejbever, de jól esik. :-) )
Nagyivó én sem voltam, a "buliban bebaszós" kategóriába tartoztam.
Durva lehetett ez a túladagolós módszer...
Igen, ez is olyan lehet, mint az alkeszesség. Ők sem gyógyulnak ki soha, legfeljebb nem isznak. De nem szabad nekik egy kortyot sem.
Volt egy kollégám, aki komoly alkesz volt, azután nagy kínnal leállt, ő mesélt ezekről.
Később egész jó tényleg, van , hogy hetekig nem is gondolsz rá. De ha egyszer ide eljutsz soha ne gyújts rá többet. Úgy szoktam vissza szilveszter volt áhh mondom lazuljunk megérdemlek egy cigit is 1 éve semmi nem lesz gond. Nem szeretek lejmolni , vettem egy dobozzal , persze sok megmaradt belőle . Másnap délután áh csak nem dobom el a fél doboz cigit elszívom még. Aztán így vissza. Nem szabad soha többet egy slukkot sem ha egyszer letetted, mondjuk ezt a tudatot feldolgozni k. nehéz.
Szóval be kell perelni a dohánygyárakat. :)
2 hétre teljesen abbahagytam, de idegbetegség, és ébredés után ölni akartam,így inkább visszaszoktam..
Semmiféle ilyen csökkentő programnak nem vagyok a híve. Egyik napról a másikra 0 bevitel , saját tapasztalatom kb 3-5 napig szenvedsz mint egy kutya, feszült vagy, szád kiszárad, elvonási tünetek, utána egész jó már csak néhanapján jut eszedbe de rágyújtanál, már nem akkora szenvedés csak ezt is nehéz kibírni mert mindenhol csábítással találkozol. :)
Én ha nem iszok szeszt az nem hiányzik hetekig sem. De cigi nélkül egy napig sem bírnám szerintem. 14 éves korom óta dohányzom,most 33 vagyok. Igazán komolyan még sosem próbáltam leszokni,de sokszor eszembe jut,h kevesebbet kéne szívni.
Úgy látszik sokan vagyunk dohányosok a fórumon. Talán a tőzsdének is része van benne... :) Nálam biztosan...
A szesz elhagyása nekem is könnyen ment. Nem mintha nagyivó lettem volna. Bort egyáltalán nem ittam. Minőségi sör fogyasztó voltam, néha megspékelve minőségi rövid itallal.
.
Be sem kellett piálnom hozzá. Egyik napról a másikra elhagytam és punktum. A cigit is csak így lehetne eldobni.
.
Azóta kétszer álmodtam sörrel és arra ébredtem, hogy de hiszen én nem iszom szeszt....:)) Egyébként egyáltalán nem hiányzik. Szerencsére.
szerintem nem rossz... a másik a V2 már eszembe jutott:) én úgy kezdtem leszokni, hogy csak kávé mellé gyújtok rá.. akkor napi 15 kávét ittam a végén :DDD mondjuk 6-8 most is megvan...utána vettem szivarkát, abban csak 5 szál volt. de a végén azt is tüdőre ahogy kell. már abból is a 20 szálasat vettem, így vissza a cigihez:)
Egyik haverom úgy szokott le végleg a cigiről, talán lehet mondani végleg mert nagyon sok éve egy slukkot sem szívott.
Vett több doboz erős cigit azt hiszem normál szofit . Nekiült egyik szálat elnyomta szívta a másikat nikotinmérgezés, nem tudom mennyit bírt elszívni de sokat.
Kb 2 napig úgy nézett mint egy élőhalott halálsápadt hányt rengeteget stb szédült fájt a feje minden baja volt. Ha meglátja a cigit már attól rosszul van kb. Nem kívánja egyáltalán. Megundorodott tőle. Elég drasztikus módszer nem ajánlom senkinek, de bevált neki.
Csusza: Volt olyan is az 1 éven kívül, hogy fél évig egy slukk sem. Utána vissza. Egyszer rágyújtasz elvesztél, hiába nem szívtad előtte x ideig.
Most jól összezavartál. :-) Épp a greensmoke-ról írják a fórumokon, hogy gagyi.
Akkor tovább kutakodok...
"A hagyományos az amiben benne vannak a jól megszokott kátrány, arzén, ólom, szén monoxid stb, van normális cigi illata stb. Ez kell egy jól fejlett emberi szervezetnek :) "
:-))
Olvasgatom az e-cigis fórumokat, van pár ember, akik komoly bagósok voltak, de leálltak, sőt állítólag könnyen. Nyilván ez nem mindenkire vonatkozik (sőt gondolom a többség nem ilyen), ehhez kell egy elhatározás is, anélkül nem megy.
1 év után nagy hülyeség volt visszaszokni, azt sajnálom... :-(
Le kellene rakni ezt a xart...