Regisztráció Elfelejtett jelszó

e-cigaretta

Re: nincs cím

#533283 Csusza Előzmény: #533277

Jók a "módszerek". :-)

Nekem a tesód módszere piával jött be. Kb 8 éve egy lebujban "icipicit" sikerült berúgnom (a tulaj hibája volt, miért állított be a pultba? :-) ), kettő nap kellett, hogy kijózanodjak. :-)

Na, azóta kétszer ha szalonspiccesre ittam magam, de egyszer sem rúgtam be, magamtól eszembe sem jutna, hogy bármi "szeszet" is igyak.

Cigivel ez sajnos nem sikerült... :-(

A sikertelen módszered valóban sikertelen, ismerem. A féli sikeres mód is csak félig sikeres, de abból is visszaesés lesz sajna.

#533279 Kriszti@n Előzmény: #533271

én azt szeretem,hogy "kapar" :) a legjobb az USA gyártmányú greensmoke, vagy van egy másik is majd megnézem a nevét. a sima "itthoni" szar nekem nem "füstölt" vagy alig...ezért a fiókban pihen. sokat cigizek, de én is leszoknék.. nem igazán megy:D

#533278 banyaiz Előzmény: #533271

A hagyományos az amiben benne vannak a jól megszokott kátrány, arzén, ólom, szén monoxid stb, van normális cigi illata stb. Ez kell egy jól fejlett emberi szervezetnek :)

Kamu hülyeség e cigi nehéz vele normálisan nikotint is adagolni, mit tudom én mondjuk szívsz ilyen hegyi levegő jellegű cigit mint én fehér multit 0,1 mg nikotin. Ebben pedig van egy töltet ami lehet megfelel mit tudom én mondjuk 1 doboz ciginek a nikotin tartalma . Mennyit szívsz belőle azt jól be kell lőni.

Abbahagyom , visszaszokom , abbahagyom, kész hullámvasút, le akarom tenni de mindig úgy vagyok vele, hogy majd egyszer majd máskor majd holnapután. Barátnőm falra tud mászni tőle úgyhogy plusz motiváció a leszokásra. :)

Kurva szar leszokni 1 évig abbahagytam egyszer , de bazz elmentem olyan helyre ahol cigiztek kell az önuralom megálld főleg ha iszol egy buliban vagy ilyesmi.

#533277 Sumerologo Előzmény: #533271

Sikeres leszokási módszer:

Testvérem egyik este jól berúgott. Másnap délelőtt rágyújtott, 1 perc múlva futás a mellékhelyiségbe. Fél óra múlva megint rágyújtott, ismét futás......Ezek után a félbe hagyott bontott cigarettásdobozt a benne lévő cigikkel eltette emlékbe, és azóta nem gyújt rá.

.

Félig sikeres leszokási módszer:

A napi adagomat 20-25 %-kal csökkentettem. Nagyobb időintervallumonként gyújtok rá. Elfoglalom magam mással....:)

.

Sikertelen leszokási módszer:

Naponta fokozatosan egyre később szívtam el az első cigit. Ez kb. délelőtt 10 óráig működött, utána vissza az egész.

#533271 Csusza Előzmény: #533256

Nyilván nem várom azt tőle, hogy ugyanolyan legyen, de talán annyit visszaad a bagós "fílingből", hogy át lehessen állni rá. (aztán persze később ezt is elhagyni a csába...)

Nem tudom, egy leszokásnál mennyire fontos a nikotintól való függőség (vagy fontosabb a "szertartás"?), de ezzel legalább a nikotint is be lehet "venni". (Legalábbis ilyesmikkel álltatom magam...)

(A tapaszok és társaik valójában nagy lóphaszok, csak biznisz.)

Te bagózol?

És milyen a "normális" cigi? :-))

#533267 Csusza Előzmény: #533130

Mind kínai... :-))

Erről a robbanásról olvastam, de utánajárva kiderült, hogy a manusz valamit kísérletezett, gányolt az aksival meg a többi résszel. Ez egy elektromos szerkentyű, gondolom csak ésszel, hozzáértve kellene tuningolni.

A piacokonn kapható ilyen cuccok kerülendők, szinte mind xar minőség, legalábbis ezt írják a fórumokon a megszállottak. Van pár korrekt netes bolt, ahonnan csak jó minőség érkezik, állítólag onnan kell venni.

Én már nagyon hajlok rá, hogy kipróbáljam. Csak gőzöm sincs, milyen lehet, emiatt érdeklődöm tőletek is.

#533261 Csusza Előzmény: #533117

Kösz.

Igen, erről én is olvastam, hogy még nem derült ki egyértelműen, hogy káros-e, és ha igen, mennyire.

Azon ezért erősen csodálkoznék, ha károsabb lenne, mint a normál cigi. Marketing harc biztos kemény.

#533256 banyaiz Előzmény: #533096

Olyan mint "zokniban fürdeni" .

Hasonlít valamire, de nem az igazi. :)

Javaslatom vagy hagyd abba a cigit, vagy normális cigit szívj. :)

#533159 nagyArc Előzmény: #533130

Mindegyik kínai és Kínában fejlesztették ki az e-cigarettát is. A legnagyobb aggodalmam az, hogy nem tudni, hogy mi van a folyadékban. Tekintve hogy ez egy óriási üzlet, nem kizárt, hogy valamilyen függőséget okozó anyagot is tesznek bele, hogy azontúl csak az ő terméküket vedd.

#533130 hosszhuszár Előzmény: #533096

Ha létezik belőle olyan, amit nem kínában gyártottak, akár jó is lehet....:))

Kb 2-3 hónapja olvastam 1 cikket valahol, hogy valakinek a szájában felrobbant egy ilyen e cigi....

Gondolom az kínai volt......

A józsefvárosi piac tele van vele....

#533117 Sumerologo Előzmény: #533096

Több félét kipróbáltam. az íze a nagyon rossztól az elviselhetőig terjed. Nem tudtam átszokni.

Az utóbbi időben egyes orvos csoportok károsabbnak tartják, mint a normál cigarettát. Bizonyítani nem tudták még hitelt érdemlően, az ellenkezőjét sem. Lehet (biztos), hogy marketing harc is folyik az ügyben...

Elektromos cigaretta, av…

#533096 Csusza

Elektromos cigaretta, avagy e-cigi.

Szív valaki ilyesmit, van valakinek tapasztalata? Érdekel a dolog, szívesen olvasnék véleményeket.

← Újabb hozzászólások 101 - 112 / 112