Thaiföld nem multikulti, ott külföldi hivatalosan nem dolgozhat, külföldi cég is max 49%-ot vehet ottani cégben, ezért pl a Tesco is Tesco-Lotos. Itthon Eu-ban meg ha nem multikultit akarsz, akkor vidékre kell menni, Angliában is.
Thaiföld nem multikulti, ott külföldi hivatalosan nem dolgozhat, külföldi cég is max 49%-ot vehet ottani cégben, ezért pl a Tesco is Tesco-Lotos. Itthon Eu-ban meg ha nem multikultit akarsz, akkor vidékre kell menni, Angliában is.
én sajnos nem...
amit tudok révfülöpön,ahová járunk-azt nem adják ki....
idén is voltam egy hétvégét ott...talán 3 héttel ezelőtt....
ott viszont nagyon kellemesen csalodtam....tetszett révfülöp,tihany,badacsony is nagyon....pedig sokadszorra van hozzájuk szerencsém...
révfülöpön tele a camping nyugatival-tömve,teljesen meglepett,azt hittem pang az ürességtől minden,és nem...
dánok rengetegen,német,osztrák,holland,lengyel...
én kostolni sem mertem,semmit a mhs-én...koszos retkes rosszarcu bagázs árult mindent....pizzat,türkish vorspeisent,ujságot-afrikai négerek....mindent...még a xaros mekikben(ahol soha nem eszem) bangladesiek...csak azt tudnám a sok magyar pincér is hol a xarban van bécsben....
kerestem igazi bécsi éttermet tradicionális hatalmas bécsi szelettel,osztrák pincérrel....kurta sokáig kellett keresni-ott vacsoráztam...vsz ilyenből nincs az egész városban már 10 darab,ez tuti...
ezt hozta az eu,nagy műanyag egységes arculatot,mind1-hogy londonban vagy vagy bécsben...ugyanazok a xar multik-ruha boltok....népek katyvasza.....
talán thaiföldön élveztem volna...de bécsben nem...konzervativ vok...tradicionális város lenne vagy mi,és már fiákereken is lassan törökök hajtanak a templomnál a központban...
az hagyján,hogy bécs nagybani zöldségpiacát törökök uralják más senki....
de bent a központban ne szolingasson már le török primitiv fiatal banda cigiért lépten nyomon...
Hehe, London is tök ilyen, ott sem látsz angolt. Én élveztem, sok nép kajáját megkostoltam, meg ilyen környezetben téged sem néznek ki..
Balatonnal keresek hazat aug 20-a utanra. 4 fö - csalad + egy 3 honapos kutyus. Ne a vilagvege legyen. Tud valaki ilyet?
eltöltöttem néhány napot bécsben.....
hát....azt mondhatom ,ha még ausztriába távoznék is,bécs kizárva....mint lakhely...
szép-szép,a nevezetességek gyönyörűek,eddigi életem során háromszor voltam ott,három mondhatni különböző korban...
1988 julius:egy ékszerdoboz volt még,csilivili bámulnivaló a hiánygazdaságból szabadult embernek...
1998 julius:szép,városnézés,látni lehetett osztrákot is...
2012 augusztus: népek olvasztotégelye,török,kinai,bangladesi,szerb.....a maria hs-én egy osztrák ember nincs,boltos aztán pláne...rosszarcú török az atyafaxa is-istambuli bazár,cigicsikk-szemét mindenhol...a városnézés során-öreg trotty osztrákok fiatal ferdeszemű buxákkal lofrálnak.....osztrákokat nem is látni......fiatal osztrák lány közvélemény kutato hozzám jön oda a lesajnált magyarhoz,mintha osztrák lennék-ugy kituntem a tömegből 4-ed magammal.....
magyart láttam összvissz egy 4 tagu családot,ugyancsak 1-et autoban,egy nőt ahogyan telefonált bent a templonál,
hajléktalant 7-et láttam,ebből 5 magyar volt....
multikulti...egyszerűen még rosszabb,mint budapest...pedig azt is rühhhellem
Legendásan hosszú és bonyolult (mintegy 300 kilométeres) alagút-, barlang-, és katakombarendszer található Párizs alatt, melynek egy részében hatmillió emberi koponya és csontváz van felhalmozva.
ha már utazás,és identitás:)akkor Kurultaj 2012-ben is Bugacpuszta:)
én itt élek a pusztában,és ott ülök a lovon,hozzak neked is 1-et?
Tavaly voltam ugye Délkelet-Ázsiában, nem gyüttél, vazze! :-)
egyetértek... Cuba még egy pár évig lehet varázslatos, aztán megjelennek a McDonalds-ok és oda a varázs... én 30 éve tervezem hogy kimegyek... februárban tényleg lépek... tutkeráj :) valaki még???
Huhh ha megbántottalak ne haragudj :-) remélem nem csak a bántás szintjén ér el amit mondanak neked, jah rohadt liberálnácivok ha akarod, még úgy is h hálát adok a Sorsnak h magyarnak születhettem, talán a legizgibb nép a lexebb nyelv, mondom úgy h nem 1-et ismerek egyikből sem. Hihetetlen mélységek és magasságok vannak bennünk, széles amplitúdók és szellemi színvonal, érzékenység és nyitottság, máshol ritkán tudsz a világ folyásáról beszélgetni úm egyszerű kétkezi emberekkel, az itthoni viszont tipikusan képben van sőt véleménye van :-) És a színvonalas emberhez méltatlan ha megreked betokozódik és az elefántcsonttornyából osztja az észt – nyisson, fordítsa meg amit vizsgál, milyen alulról hátulról, így látom én de hogyan láthatják mások. És az empátia, h nem fenevad a másik, mi mozgathatja mit érezhet – belehelyezkedni, szórakoztató is eléggé, és segít színesben látni a világot.
H a zsindex domain az indexé nem tudtam, bármekkora kőbunkóság :-) Arra gondolok amúgy h védelemből tehették, a sok zsindexelés után h más ne használja pl ellenlapra ellenük. Szal nekem ez nem tűnik nagy coming out-nak, de csak gondolom. És ha meg zsindex akkor mi van, nem száradnak a babarózsák le ettől. Viszont h mi a hamvasz mondd már el, ne haljak meg hülyén :-) és főleg ne sértődj be, h utazás is legyen: a tenger délen néhány órán belül elérhető kocsival, szombaton mert az a turnusváltós nap nem szabad menni, a legjobb a vasárnap akkor kamionok sincsenek. Ha nyár és utazás az = tenger (nekem), semmi sem tölt így még, a víz a nap, a tenger hangja levegője látványa, a kicsapódó hullámok ereje, evolúciós visszacsatolás nyilván. Árakban is elég jól ki lehet jönni, idő persze keresni de a net segít ebben :-)
lehet megindult a magyarság,magyarul gondolkodok szemléletváltása,öntudatra ébredése...és ebben a tengerben egy nüansznyi jelenség...
lehet ezért kapott most ebben az elmúlt 1 évben ekkora jelentőséget ,és gyorsan terjed:)
"kár idekeverni a többnemzetiségű települések helységnévtábláit, "
.
Egyáltalán nem kár, ugyanis nagyon sok faluban kiteszik ma németül a helységnévtáblát ahol már nem is beszél senki tisztességesen németül. Miért ? Az ösök iránti tiszteletből. És senki nem pattog ezen és nem savazza h mit németkedik ott. Ha valaki a rovásírással akarja kitenni ugyanezt, ugyanézért teszi ki,az ösök iránti tiszteletből, mert ők így írtak, nem látok ebben semmi kivetnivalót viszont látom a teljes analógiát a németül nem tudó német hagyománytisztelőkkel, még ha én nem is tudom elolvasni és írni se akarok rovásírással. És nem volt kár megkérdezned, mert ezen legalább elgondolkozhatsz...:)
Még valami: Ez már piszok off, úgyhogy én most elmegyek innen, megvárom, amig a téma lecseng, aztán talán visszanézek, ha az utazásról lesz errefelé újra szó.
Azért csak most, mert eddig a liberálboslevikok által felszámolásra volt ítélve, és most kezdünk újra a tudatunkra ébredni, hogy jéééé, miénk Európa első írásos SAJÁT írásos nyelve. Nem kötélre csomót kötés, ahogy az átkosban tanították, hogy nincs írásos emlékünk, hanem valódi írás, amelyről mindenki tud, csak mi nem.
És kedves édibédi, lassan hozzá kellene szokni, hogy a cuki budoárba időnként a csizmások is betévednek és néha nem áltatnak hosszú, bő csulával a gyönyörű metroszexuális berendezére véleményt mondani. Nem mintha ez olyan roppant kultúrált dolog lenne, csak éppen már nagyon únták ezek az emberek azt a fajta szellemi elnyomást és terrort, amivl az individualizmus és mammon hite minden mást elnyomott. Mondhatni, ez végre egy kis változatosság, ami önmagában üdítő dolog, a korábbi időszak mindent megfojtó egyoldalúsága után. Azaz, bár nekem például ez a műveletlenség nem tetszik, de a műmájerség, a műentelluktalisát arconköpése valahol mégis azért tölt el szimpátiával, ahogy a csodálkozó arcokat látom, hogy "hogy képzelik, hogy nem ők a felsőbbrendűek, és ennek még nyálat is mernek adni"? :)
Nincs tehát abban semmi csoda, hogy egy nemzet felfedezi saját magát azok után, hogy nem egyszerűen évszázadokon át volt elnyomva, hanem az elmúlt időszakban kifejezetten fel akarták számolni a kis édibédi aranyoskák, akik egyre torzabb nagymellű és méghalszájúbb nőszerű lényekkel, meg vonagló mássággal akarták a kultúrforradalmat rájuk erőltetni a metroszexualitás felsőbbrendűségébe vetett hittel, emg az óvodában a nemi szerepeket felszámolással.
Most már van alternatíva, már nem csak metroszexuális lehet valaki ahhoz, hogy elfogadják és már nem lenézett bunkó valaki, aki egyszerűen - és elsősorban - magyar szeretne lenni, a multunkkal együtt, ami nem csak a zsidóságból és a velük kapcsolatos negatív (és kizárólag az őket mentő pozitív) történetekből áll.
Tudod, ez itt egy nép és ez itt egy nemzet. És aki ennek a része, az helyből a nép és nemzeti oldal része. Már aki a részének tartja magát. Mindenki másnak ott van a Mastercard és Európa, ahogy azt a kedves vezetőtök világosan ukázba adta.
És például én inkább vállalom a metroszexuálisok szemében a népnemzeti lesajnálásukat, mint azt, hogy büszke magyarellenes legyek, aki minden alkalmat megragad, hogy a nemzetet, vagy a nemzethez tartozó eszméket gyalázhassa és ebben élje ki magát. Mert minden látszat ellenére, pontosan ide tartozik az is, hogy "nem értem, mi ez". Pedig ha van valami, ami könnyen érthető, akkor az éppen ez: Egyszerűen ez most "divat és trendi", csak ezt nem tudják felfogni azok, akiknek ez semmit sem mond és semmi köze a nyugat elvtelen majmolásához.
Mert természetesen ha nyugaton lennének rovásírásos táblák, akkor már követelnék, hogy erre is legyenek.
nagyjából tisztában vagyok a rovásírás mibenlétével
inkább az érdekelt volna, h miért pont most kapott ekkora jelentőséget
(mondjuk az eddigi reakciókból kb. látszik)
kár idekeverni a többnemzetiségű települések helységnévtábláit, kár volt ezt az egészet megkérdezni, mert azonnal megjelenik a népnemzeti oldal valamelyik prominense és megmondja a tutit
neked is van autód..laptopot mennyi vajaskenyeret iskolatejet lehetne rajta venni..vagy akár egy komplett tehenet..
álságosak az ilyen megjegyzések nekem..ha hupli van az adott településen akkor nem kiáltasz vajaskenyérért..
én úgy vagyok minden jó ami a köz érdekében pluszban bekerül a rendszerbe normális áron.. merte te persze tények nélkül sugallod " ez is csak egy újabb lenyúlás" című gumit.. lehet sima fóliázással vagy kiegészítő táblával került kiírásra..
én preferálom ha valami többnyelvű..svábul cigányul is lehetnek kiírva dolgok..ha helye van és persze angolul kellene..de nagyon..(ez nem mint településnév hanem tájékoztató táblák)
nem kell mindenen nyüglődni.. ha rovásírás hát legyen.. mondjuk legyen mellé ingyenes többnyelvű tájékoztató..esetleg hozzá egy mini kiállítás..