Regisztráció Elfelejtett jelszó

Utazás

Re: nincs cím

#532112 Előzmény: #532001

Ach, nálam csak a magadfajta liberálnácik szokták kiverni a biztosítékot, én nem vagyok akkora bunkófalvi, ahogy gondolkodsz - nyilván magadból indulsz ki, és két áthúzott magyar van a toytád hátoldalán, amivel felfogatod a rozsdásodó elemeket a helyére.

Aki még ahhoz is hülye, hogy egy neki nem tetsző hatalom konzekvensen kiszámítható politizálása közben megfelelően tőzsdézzen, az csak egy fenék nyalására képes, tudod például egy jó tőzsdés SZERINTEM onnan ismerkszik meg, hogy nem arra a hatalomra szavaz, ami úgy alakítja a dolgokat, hogy ő állandóan nyerőben legyen a tőzsdén, hanem onnan, hogy BÁRMILYEN hatalom van uralmon, annak ismeretében teszi meg a téteit és annak alapján nyer.

Mondhatni, te ezért gyűlölöd ezt a társaságot, mert nem a munkától undorodó lényeknek kedvez, hanem azoknak, akik dolgozni akarnak én meg azért undorodom a liberálnáciktól, mert a munkakerülők életmódját preferálták a segílyestől a tőzsdézsig.

Na ezért felesleges végigf*snod minden topicot azzal, hogy gyűlölsz, akárhová is írok, ha egy műveltebb korban lennénk, már régen lerendeztelek volna, de sajnos ebben az elpuhult, eltunyult liberálbolsevik világrendeben a magadfajták is úgy óbégathatnak, mintha "valakik" lennének, hogy elfedjék sekélyes senkiségüket.

Na most hogy ezt elmondtam, tényleg befejezem az ilyen szintre való lemenetelemet, mert én már borzasztó rosszul magam érzem itt, de ti csak dagonyázzatok nyugodtan a zsidózás és magyargyőlölés posványában :) Én csak annak örülök, hogy ezt egyre többen veszik észre, és veszik észre azt, hogy nem az a náci aki védi a saját hazáját és nemzetiségét, hanem az, aki az ellen van. Hát ennyit a liberálnácikról :) További szép fröcsögést, tanulást, (www) és máris nem fogsz teljesen hülyén és csődbementen magányosan meghalni.

Sziasztok cukikáim :)

#532102 Előzmény: #532015

Bár kőbunkó vagy, azért csak próbáljad ki a legtriviálisabbat: http://www.zsindex.hu/

És utána a domain.hu-ba beírva a keresésbe megkapod, hogy a zsindex tulajdonosa az index.hu

Innentől ezt zsidózásnak nevezni a részetekről az ostobaság kőbunkó szintre hatványozása.

#532090 Spade Előzmény: #532076

hogy miért kell rovásírás ? nem is értem a kérdést, mert ha ez a múltunk akkor ez, és vállaljuk. nekem nagyon tetszik ha kiírják és az is ha németül vagy az ott lakó nemzetiség nyelvén. Pedig abból is sok iskolatejet lehetne kapni. És persze ha ez nem érdekes akkor minek régészet? például miért nem hordják el a forum románumrol azt sok törmelék követ, eladnák és építenének ott felhőkarcolót, az árából meg lehetne sok iskolatejet osztani, az akropoliszról is el lehetne hordani azt a sok törmeléket, tök felesleges ott, meg úgy általában a történelem meg a kultúra is teljesen felesleges, a színházakról ne is beszéljünk, sok f@sz ott bohóckodik a színpadon bazi sok pénzért...:)

#532077 Sumér harcos Előzmény: #532076

alapitvány pénzén zajlik...de láttam már alulról szerveződve is mikro szinten lovét adni hozzá...

ha a falunkban állitanának,én is adnék rá,mert tetszik...

hogy mi a lényeg?

erre most mit mondjak:)

hasonloan,de más:

adtam már én is,mostanság...pl. diszes utszéli kereszt rendbetétele...de nem vagyok jobbik párttag,sőt semmilyen párrttag nem voltam életemben sem.

vagy ukrán(magyar) testvérfalu két 13 éves magyar fiuját 1 hétig szorakoztattam itt MO-n saját pénzen...

moziba,focizni,lovagolni,uszodába hordtam őket,sőt felöltöztettem vagány göncbe őket,és utaztak vissza 1 hét után....

mindennap déligyümölcsöt ettek,sőt étterembe vittem őket többször is....

otthon hatalmas szegénység volt nekik az osztályrészük.....

a közel 40 gyerek aki akkor érkezett,soha nem élt igy otthon...mint itt 1 hét alatt családoknál elhelyezve..

honnan volt erre lové???

önszerveződés,alulról szerveződés, a társadalom mikro szintjén.....

nem lehet itt várni az Ország vizfejére .udapestre.....

#532076 _pda_ Előzmény: #532063

nem mondtam én ilyet, csak próbáltam rájönni a miértre, persze guglizhattam volna is

az értékelésemet továbbra is tartom a témával kapcsolatban, ha az erre szánt pénzt és energiát éhező gyeremekek megsegítésére fordítanák, megemelném a kalapom

#532063 Sumér harcos Előzmény: #532059

igazából nagyon tetszik,hogy szurja a szemeket...de nagyon...

és bizony ezek a táblák csak szaporodnak országszerte,fütyülnek rájuk:)

#532060 Ibiza Előzmény: #531955

kösz,nem változom max öregszem... de bocsi nem emléxem a nickedre..Ibizát kitiltották..majd lett Bangkok tán..utána azt is utána bangkok2...biztos én vagyok :)

#532055 phiona Előzmény: #532049

Nemtom mennyi egy ilyen tábla, és persze h beszélgetünk :-) asszem az oktatásban őrült pénzek szóródnak szét, és nem is arányosan településenként. Szal így valszeg nem is tudjuk megfogni és eleve amire ráhatásunk nincs jobb ha kívülről nézzük (még ha a mi pénzünket is verik épp el :-)) mert most jobb lesz attól 1 fokkal is ha rámegyünk? Küzdeni amiben lehet persze kell de amiben nem csak lazán – most ez a néhány tábla úgy az egészhez képest mi? és érdekes is télleg, én már bármit kiolvasok szal ha jönnek az ókori seregek csak szólj :-)

#532049 _pda_ Előzmény: #532047

nem görcsölök, beszélgetünk, kérdéseim alább ;-)

mondjuk az árát iskolatejre költenék, többre becsülném a tevékenységüket

#532048 _pda_ Előzmény: #532046

de mi a lényeg benne góré?? :-)

ki ad erre lét?

mert egy ilyen tábla létesítése nem 2 forint

sem az ára, sem a közúti hatóság által történő engedélyeztetése

#532047 phiona Előzmény: #532016

Jajj ne görcsöljetek már ezen, tök jó a rovásírás :-) Visszafelé kell olvasni és absz leképezik a magyar abc-t, a gyerekek élvezik mint 1 titkosírás tisztára :-) Amúgy az etruszkok is így írtak és még 1 csomó nép, szal nem árt ha látják. H nyugdíjasok meg ebben teljesednek ki még mindig jobb mintha durvulnának akár gárdásba öltözve akár fórumozva, nah a bevásárló nyanyatank a csarnokban valszeg nem kerülhető ki ettől de talán az is ritkul :-) És kit bánt a tábla? nem lecserélve van hanem 1 plusz, tessék örülni fejtegetni, valszeg történelmi közünk is van hozzá, ha nem is: érdekesség :-)

nekem tetszik a rovásirá…

#532046 Sumér harcos

nekem tetszik a rovásirás,

hehe:)

minden vidéki településen van lassan

#532042 phiona Előzmény: #532001

Nem kell h egyetérts velem :-) ha ismernél tudnád h mindig kések, és a rövidítésekkel jól becsapom magam h gyorsvok, kell a lelkemnek :-) De ne beszéljük ki _AT_-t, egyrészt távollétében nem illendő, másrészt tiszteljük a szuverént, és ragasszon amit akar :-) Amúgy nemrég láttam külhonban ilyen NagyMo-s matricást vakarni, okos ember elfelejtette h épp olyan országba jött ahol ez érzékeny téma :-) amilyen vagyok (a kedvedért :-)) kérdeztem h segíthetek-e, hátt amit mondott :-) finoman: ostoba kétes ekölcsű nőszemély távozz eredetedhez – kb magyarról magyarra :-) avagy: h k m a p :-) szal a válasz nem túl szociális volt, _AT_ viszont kétségkívül az, becsülendő :-)

#532015 Euroman Előzmény: #531948

a zsindex-et próbaképpen beírtam a Google-ba...és tényleg felhoz írásokat....csupa xar szélsőjobboldali, hungarista honlapot hoz fel, ahol az általam is olvasott Index-et hívják így....lelkük rajta....ha _AT ezt nem dobja be, sosem hallottam volna erről...ebből is tanultam, elég is volt....megyek vissza az Index-re

#532009 Euroman Előzmény: #532007

olvastam róla...elképesztő dolgok vannak...de ha az egyéni hülyeséget nem erőltetik mindenkire, ám legyen....csak itt 2 éve a hivatalos államforma a hülyeség....illetve angolok lettünk, mert visszakerültünk a viktoriánus korba...sajnos nem úgy néz ki, hogy 2 év múlva véget érne, pedig ez még fokozódni fog....