Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#526004 KawaBazsy Előzmény: #525935

Nem kerülgetem, tudod, h igazából nem sokajtós, zárt limót szeretnék.. de a vényóc az vényóc!:-) Ha SL lenne ugyanilyen évjáratban ugyanennyiért, már nálam állna..

#525935 hosszhuszár Előzmény: #525766

Kerülgeted a forró kását, kb fél éve...mondj egy árat az autóra, ha nincs túl messze az elképzelésemtől, hallgasd meg garázsodban a hangját..))

Sound-racer, igazi vényóc hang a bose hifin keresztül..)))

nincs ennek olyan amerikás v8 hangja, hangja sincs,....ha akarsz alá hangot, én nem tartottam fontosnak, nekem jobban bejön a csendes járás, akkor tudok intézni....

Azé amikor megtaposod, morog rendesen...))

#525917 Sumér harcos Előzmény: #525766

http://www.mobile24.hu/index.php?pid=details&type=C&search_type=NU&page_number=1&sort_field=price&sort_order=ASCENDING&body_type_mode=all&make0=VW&model0=Passat&model_description0=&make1=all&make2=all&year_from=2006-01&year_to=all&mileage_from=all&mileage_to=all&power_from=all&power_to=97&price_from=all&price_to=9001&fuel=DIESEL&gearbox_operation=all&damaged_vehicle=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&location_country=all&climate_control=all&seats_count=all&doors_count=all&emission_class=all&advertisement_type=all&date_of_entry=all&usage_type=all&vid=163832370&source=MDE&record_index=3&total=598&tab=overview&called_from=list

laza 600.000km futású 1.9tdi passat,1misi 2006-os....ára nem rossz...

#525766 KawaBazsy Előzmény: #525249

Hallgattam egy-két első szériás 400E (W124) hangot a youtube-on, meglepően jó, dübörgős.. Meg kéne már hallgatnom a tiedet is, h mennyire tompították el a hangorkánt. :-)

#524498 hosszhuszár Előzmény: #524497

Vám, +a vámérték áfája, regadó azon is van....számla értékétől függ a vám, és az áfa...

Nekem csak OT jött usa rendszámmal, a fiatalabbaknál, nem tudom milyen összeg...

Van ismerős, aki behozná, intézné a vámot, áfát....de csak érdeklődj nála, szállításban van olcsóbb is.....

privátban küldöm a tel számát.