Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#522647 Sumér harcos Előzmény: #522614

nem kell egy makulátlan megane,jéghideg klimával?

jön a tél,fúj a szél,hideg lesz a motoron:)

lehet poénból kiteszem majd,kiváncsi vok eladható lenne-e?:)

#522614 KawaBazsy Előzmény: #522601

Próbálj olyat, ami alatt motor is van. Tudom, nehéz elszakadni a max 1.5d, 1.6i köbcentitől, de az automata csak egy nyomatékos motorral élvezhető, ami enni is kér.. :-)

#522416 KawaBazsy Előzmény: #522373

Te egy igazi szőke, műkörmös muff vagy, változtass avatart! :-)

Több autóban is van üléshűtés (szellőztetik a bőrülést), az ****a lehet. Én szeretem a bőrt, jó az illata, meg könnyű takarítani. :-)

#522408 Előzmény: #522373

Tulajdonképpen már sokszor leírtad, hogy az automatától kiver a víz, de tulajdonképpen miért?

#522407 Előzmény: #522354

OFF: Én azon fogok majd legközelebb elsápadni, ahogy a liberálbolsevik fan klub megmagyarázza, hogy ez is a Fidesz ötlete volt, de bezzeg a jó elvtársaknak ezekhez nincs köze, hiszen Szegeden pár éve épült Metro áruház, az meg bőven kompenzálja ezt. Wazz: Ha kiépítjük, szopás, mert drága, felesleges és pocsék, ha nem, bukunk 180 milliárdot. Igazi 22-es csapdája. Én már csak abban reménykedem, amit a végén írnak: "Kezdetben emberi erővel..." aztán utána lejelentjük a kész projectet, elszámolunk, majd "Átmenetileg üzemen kívül helyezzük", mint a budaörsi uti busz sávot.

Mellesleg: A világ összes városában tervezik az eltörlését, merthogy ritka kontraproduktív az egész rendszer.

#522378 _pda_ Előzmény: #522374

tömbszelence > helyesen tömszelence

a kompresszortengely tömítő eleme

szóval nincs meg a hiba, jövőre garantált töltés, ügyes marketing duma :))

persze a hibakeresés nagyon macerás, főleg ha nagyon gyenge a szivárgás

szinte megtalálhatatlan

festhetik, nyomáspróbázhatják oszt mégsem lesz meg

1 szezont kibír, tavasszal töltés

ha mégis durvább a történet, elfossa magát pár hét alatt

a saját astra 13 éve bírja, pedig a t.kömnek sem jut eszébe havonta kapcsolgatni

a berlingot évente töltik, most épp nincs klímám, pedig szédszedték miszlikre, minden tömítést kicseréltek, mindent lenyomáspróbáztak

hát e van

#522374 Sumér harcos Előzmény: #522350

na,hogy jártam,kész a klima:)

most este 10kor lett kész...

elmentem egy ilyen autoklimás felé,hogy mi újság,kellene telefonszám az ajtajáról,vagy ilyesmi...

erre ott állt egy mondeo,klima miatt....amit csinált...

már nézték is az enyémet is..,....gáz semmi nem volt benne,töltötte ,megnézte elengedi-e?....de nem engedte el,igy feltöltötte,műszerezett ott vmit,hokuszpokusz...10ezer ft.

azt mondja vmi un. tömbszelence már elengedhetett télen működés nélkül,...és ezentúl valszeg minden nyáron tölteni kell,évente....max cserélhetem,de az olyan kb. 30ezer is lehet.......most jó a klima...

adott névjegyet,ha valami gubanc van,akkor hivjam...

bizom benne jó lesz.....

utánam is állt be még egy vento:)ugy néz ki szezon van..:)

#522373 Sumér harcos Előzmény: #522360

én abszolut ugy veszek:)ha a szine nem tetszik,szóba sem jöhet,soha:)eleve úgy is kersem mindig,csak a szine az első:)

belső?...az nem izgat,ugyan a bőrtől és az automatától kiver a viz...tehát azokat mindenképpen kerülöm...

egyszer volt fekete bőrös autóm....automata saját soha...

#522360 KawaBazsy Előzmény: #522345

Én a belső színre vagyok kényesebb, de ott is csak arra, h nem szeretem a sötét, gyászos színt, főleg a fekete bőrt. De azért szín alapján nem vennék autót.. :-)

#522350 KawaBazsy Előzmény: #522346

Van olyan, h féléves autóban kell gázt után tölteni. Ja, s legalább havonta egyszer meg kell járatni a klímát, mert azzal kened egyes alkatrészeit. 5.5 év után tök normális, h tölteni kell, jah, 10 pénz körül van. AZt tudják vizsgálni, h szökik e vhol, akkor azt is meg kell szűntetni. Ne klímázz, én utálom. :-)

#522346 Sumér harcos Előzmény: #522128

5.5 éves 156.000km-es auton normális már,ha bexarik a klima?

tegnap vettem észre,hogy már nincs,tegnap volt az első nap,hogy használtam....erre csak volna...

az utobbi 2 honapban alig használtam az autot ,csak áll a garázsban....

ott az asszonyé,meg egy céges fos....

most futhatok néhány kört,hogy hol mennyiért baxnának vele vmit....

ilyenkor feltöltik,és tartja a gázt?

vagy mivel logikusan ,vhol elengedte a gázt,ezért azt is megkell javitani,hogy ne szeleljen el?mi pénz ez?8-10ezer jobb esetben?vagy több?

#522345 Sumér harcos Előzmény: #522128

na,ez az aranysárga,vagy bronz vagy bézs szin,2001 után megszűnt...

pedig ebben a szériában vagy ez a szin,vagy semmi....

a 2006-tól gyártottban vagy piros vagy fehér-más semmi...csak nézem a németben kapható garnitúrát 2006-tól,és sajnos 2.7m vagy 2.8m alatt még nem kaphatóak....igy szóba sem jöhetnek ....

de mondjam azt ,ennyiért van itthon is,éppen egy 2000cm3 piros...