Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#522162 Sumér harcos Előzmény: #522128

műszaki sincs,lejárt....nemtom ,de vhogy ezektől a z3-asoktól fázok....tetszenek tetszenek pedig...

állitom ezektől beljebb vok,jobban járna az ember egy mx5 arany szinúvel németből:)

Te Csoki! Mikor is állt…

#521915 KawaBazsy

Te Csoki! Mikor is állt be a váltód? Egy haver ugyanolyan kocsit vett, 220 van benne..

Vettem 1 GM Orlandot gáz…

#521415 Bakiba

Vettem 1 GM Orlandot gázost, de 3 gyereknél ez a minimum:))

#521381 KawaBazsy Előzmény: #521333

Tudom, amikor csapattunk akkor is mondtad, én nemhogy nem veszem észre, meg sem nézem a járókelőket, elfordulok. :-) Pont ez lesz a legnagyobb bajom, ha veszek egy felsőkategóriás sportkocsit, h pl egy Ferrarival nem lehet feltűnésmentesen közlekedni. Ilyen szempontból jó a Porsche 911, 40 éves forma, arra már nem forognak a fejek. Még a Maseratit is nézegetem, szolídabb autó, s cirka 13 éve abban is Ferrari a motor..

#521333 Sumér harcos Előzmény: #521008

aha,köszi,

ezt nem tudtam,hogy mi,hogy melyik évjárattól,

ugyan nézem majd,de nemtom hirtelen,hogy 2001-facelift után is maradt-e még ez a szin az mx 5-nél kinálatban,mert szinben viszont csak ez,és semmi más.

egy kis szin történet:)

annak idején mikor megjelent a 323F 1994 év végén,1995 év elején,nagyon hajszálon múlt,hogy nem olyat vettem.....Honda lett....de annál csak piros vagy a fehér volt a szin,semmi más....

minden autonak megvan a szine...

ennek az mx szériának ez az arany nagyon jól áll.....én birom,ha bebámulnak,egoista,nárcisztikus...tipus lennék,vagy mi:)))

#521008 KawaBazsy Előzmény: #521001

Kint nem láttam árkülönbséget az 1.6 meg az 1.8 közt. Én is 1.8-at hoztam volna, ha nem 1840 ccm lenne, s ezért 2000-es re fizeted a reget.. ja, s a facelift (2001) utáni ebből változó vezérlésű, alul erősebb, akkor már azt lőnék..

Szín nekem is tecc, de azért nem kéne, mert feltűnő, s zavar, h bebámulnak. Rühellem az ezüstöt, de legutóbb örültem neki.

#521001 Sumér harcos Előzmény: #517852

http://mobile24.hu/index.php?pid=details&type=C&search_type=NU&page_number=1&sort_field=price&sort_order=ASCENDING&body_type_mode=user_select&make0=MAZDA&model0=MX-5&model_description0=&make1=all&make2=all&year_from=all&year_to=all&mileage_from=all&mileage_to=all&power_from=all&power_to=all&price_from=all&price_to=all&fuel=all&gearbox_operation=all&damaged_vehicle=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&location_country=all&climate_control=all&seats_count=all&doors_count=all&base_color%5B0%5D=GOLD&base_color%5B1%5D=BROWN&base_color%5B2%5D=BEIGE&emission_class=all&advertisement_type=all&date_of_entry=all&usage_type=all&vid=158492005&source=MDE&record_index=5&total=51&tab=overview&called_from=list

na,és ez a példány? ár/érték arányban?egyébként ez a szin tetszik legjobban ebből a szériából.

#517851 Sumér harcos Előzmény: #517849

jujj....hol marad a pénztárca a történetben?:)

mondjuk még a cabrio jöhetne nekem is......nagy durrogva:)

#517817 Sumér harcos Előzmény: #517809

az kizárt,soha nem kellene....ha 1.9 lenne....játszanék a gondolattal...

csak elkezdtem nézegetni őket.....igaz,nem vok oda vw konszernért...

nézegettem a csigazabálót,és gondolkoztam mennyivel kellene megtoldani egy ilyenért:)