Tényleg beválik, ha mondogatjuk és ennyi elég a sikerhez?
Végül is gyerekkorban is bejött: Nincsmumus az ágy alatt, nincs mumus az ágy alatt.... és tényleg nem lett a végén. :)
Kb. ezen a szellemi szinten van az elmúltnyócévezés.
Tényleg beválik, ha mondogatjuk és ennyi elég a sikerhez?
Végül is gyerekkorban is bejött: Nincsmumus az ágy alatt, nincs mumus az ágy alatt.... és tényleg nem lett a végén. :)
Kb. ezen a szellemi szinten van az elmúltnyócévezés.
Én értem, h vannak, akik kevesebb pénzért dolgoznak, de ez még nem azt jelenti, h büntetni kell azt, aki több munkával, tanulással többet keres. Mindenki a saját szerencséjének a kovácsa, de vhogy egyes médiumokban ez úgy van beállítva, mintha eleve determinált lenne, vagy a szerencsétől függene ez. Szlovákoknál amikor bevezették az egykulcsost, akkor nagy növekedés volt mindenhol, de ez ugye a válság előtt volt. Írom mégegyszer: HA nagy a kaki, akkor a kulcsot emeljék.
a közalkalmazotti bértábla kb 8éve nem emelkedett..és a vállalkozóknak "ajánlott" minimálbért sem adja meg..
azt értsd meg a legtöbb ember nettó 70-120ezer Ft fizetésből él..miközben a nyugatiaknál többet és hatékonyabban dolgozik..és a kereskedelmi árak azonosak vagy magasabbak a nyugatiakkal.
A másik oldal az..a vállalkozások 80%-a a szolgáltatásokban dolgozik ha nincs belső kereslet nincs fejlődés..
Elvileg ezt a belső keresletet- és a középréteget erősítette volna az 1kulcsos adó..de ezt felszívta a végtörlesztés és a valutaáremelkedés..ha maradt az megtakarításokba ment (ez sem baj) esetleg külföldre.
Igen meg kell fizetni az orvosokat.. de meg kell fizetni mindenkit ahhoz beinduljon egy öngerjesztő folyamat..
az emberek türelme és a forint gyengesége miatt ketyegünk még egyáltalán.. sok külföldi jön ide..akár élni is..és nyom valamennyit a gazdaságba a fogyasztásával.
Orvossal teljesen egyetértek, a komcsik miatt alakult így, h nálunk ilyen szinten alul van fizetve az a szakma, egy orvos haverom mondta anno, h miért. Tanárnál már árnyaltabb a kép, az a szakma sosem volt túlfizetve, ezt pontosan tudja mindenki, aki azt választja.. de én megadnám nekik a kért fizetésemelést, de CSAK egy erős szűrés után, h ne azok tanítsanak, akiket máshova nem vettek fel, s kellett nekik egy diploma. Közalkalmazottat nem értem, ott is van alacsony beosztástól magasig minden, ennek megfelelő fizuval. Egy haverinám az egyik munkaügyi hivatalban vmi vezető, a másik meg alügyész, egyik sem keres rosszul.
mato egy f@sz...ekkora zsugát senkinek nem adunk... megemelték ezt a pénzt 50%al és még rosszul is jönnek is ki belőle..lehet zseni a maga területén -én nem harapom előzőleg is kirúgta fidesz..nem tudom most minek kisérletezik vele Orbán-(..patkányarcút sem nagyon értem..de ez más téma)de ne nagyon nyilatkozzon..nem ért hozzá..
mondjuk fidesz sem a kommunikáció mestere.. néha olyan bonyolultakat fogalmaznak a plebsz az sem tudja mit beszélnek.. folyamatosan nyomni kéne szdsz mszp elcseszte..nem győzzuk helyrehozni..ezt naponta 88szor..meg azt is lmp az újracsomagolt szdsz..ezt is folyamatosan nyomni..
Nézd az biztos, hogy az EU az semmi más csak a pénzügyi háttérhatalom intézménye.
Az is biztos, hogy nem azt mondta Matolcsy, hogy 47e-ből meg lehet élni, csak azt, hogy jobban meg lehet élni, mint a segélyből vagy szociális juttatásból, ami ugye 30 körül van. csak a libsi média egyből torzított, mint annak idején a "köteles ügy" idején, a nép meg megkajálta.
Azt nem mondom, hogy az biztos lenne, hogy a fidesz, amit csinál az jó, csak felhívtam a figyelmed arra, hogy az amúgy valóban vissza nem fizethető államadósság visszafizetését úgy tagadnánk meg, hogy nem tudjuk import nélkül ellátni magunkat (legalább olyan szinten, mint Kuba), akkor a fizetés megtagadása öngyilkosság lenne...
Tehát azt mondom, előbb fel kell készíteni a társadalmat a lokális önellátásra, aztán utána nyugodtan felmondhatjuk, sőt fel is kell mondani az adósságtörlesztést. És azt sem mondtam, hogy látnám, azt, hogy a fidesz jelenleg tudatosan ebbe az irányba haladna és nem az esetlegesen kényelmesebb "lébecólás" útján. Ezt mi nem is tudhatjuk, mert nem vagyunk ott, ahol ezeket a döntéseket hozzák.
Orvosi, tanári pályát javaslom neked, de ha tetszik, elmehetsz bármilyen közalkalmazottnak, aztán küzdjél csak.
Igazad van, inkább el kellett volna küldeni Vonát melegebb éghajlatra, hogyan meri más fajok érdekeit kiszolgálni. Az gondolom jobban tetszene a kényes nemzeti lelkednek.
Ahelyett, hogy örülnél, valakik Vona és egy őzike képével "hirdetik a liberalizmust". :)
"Az 1 kulcsos adórendszer meg anank jó, aki havi 300felett keres....."
Na és??? Ha én sokat tanulok, meg dolgozok, meg erőlködök, s előre jutva a ranglétrán ennyit keresek, akkor miért kellene progresszíven többet adóznom annál, mint aki feleennyit sem kűzd? A fizetés az nem szerencse kérdése, tudásra adják!! S aki jól keres, az az esetek túlnyomó többségében keményen megküzdött érte! S aki többet keres az így is többet adózik, mert ugye százalékos az adó.. nem, az egykulcsossal teljesen egyetértek, ha nagyon deficites a kassza, akkor max a mértéket kell emelni. Kib.ott Gyurcsány alatt anno a 350-es brutto alapfizumból 190-et kaptam a kezembe, majdnem a felét.. hát a kis tökömet. Részemről a fix adó lenne az igazságos, vagy ha százalékos, akkor látszódjon - mondjuk súlyozva a voksokat - hogy ki tesz többet a kalapba!
Igen, valószínű, hogy így kötnek bele, ha már másképp nem találnak rajta fogást.
Hallottam libsimaster, de nem nézem Vona oldalát legyen az PR vagy magán oldal.
Látom, ti minden egyes percet kihasználtok még hétvégén is, hogy hirdessétek a liberalizmust és bele kössetek azokba, akiken egyébként nem tudtok fogást találni. Igazán tartalmas életetek lehet a számítógép előtt 0-24 óráig...
Jó látni h végre ilyen közvetlen egyszerű Magyarország miniszterelnök jelöltje ! :)
Azért ne haragudj ! De nem én herdáltam el a pénzt, meg nem is Én tőzsdéztem el mégis mi az olyanok fizetik meg az árát, akinek abszolút nincs hozzá semmi köze ! Olyat egyszer sem hallok, h a saját fizetésüket csökkentenék.... Az sem kizást h Orbán amilyen rafinált a választások előtt kitalál ideiglenesen valamilyen kedvezményt , amit remélem ne fog bekajálni senki.
Te egy tipikus fideszes gondolkodású lehetsz , aki még hisz abban h nem a kormány rossz, hanem h az EU ****ösködik velünk, havi 2-3 millió fizetés mellett nagyon könnyű megszorításokat kitalálni , és ha még gerinc ic lenne bennük, vagy lelkiismeret furdalásuk , hogy nem raknák zsebre a fizetésüket, h ha oylan nagyon szarban van az ország . Mondták h 47ezerből meg lehet élni, akkor hajrá, bizonyítsák be, mutassanak példát és vállalják a következményeket ! Az Ő fizetésüket csökkentsék le minimálbérre , mert amit ezek csinálnak az nem munka, csak páváskodnak és kész ! De ha már az átlagember nem jól végzi a munkáját, akkor egyből meg vonják tőle a fizetést és majd végül kirúgják.... Az 1 kulcsos adórendszer meg anank jó, aki havi 300felett keres.....
Facebookról hallottál, csókolom?
http://www.facebook.com/vonagabor
Nyálazd át az info oldalt is: http://www.facebook.com/vonagabor/info
Nem magánprofil, hanem PR lap. És ezt tényleg többen szerkesztik. :)
Tessék olvasgatni a hiszti előtt, megkíméled magad a blamázstól.
Igenis van köze a politikának a politikus magánéletéhez.
Én azt nem értem, hogy ezt a facebook-os posztot miért karikírozzák ennyire ki liberális elvbarátaink... Jah, inkább beállítják egy nyuszó muszóként egy amúgy nagyon emberi cselekedete miatt, mert nem tudnak róla korrupciós és egyéb ügyeket írni?! Hát igen, ez lehet a megoldás...
"Mi köze van a politikának ahhoz, hogy mit csinál Vona vagy bárki más (pártállásra való tekintet nélkül) a magánéletében?"
A Pali magánéletében plagizált, Gyurcsány a magánéletében nem találja a patyolat tiszta szakdogáját, szegény Müller Viki is magánéletében.........
Mi köze van a politikának ahhoz, hogy mit csinál Vona vagy bárki más (pártállásra való tekintet nélkül) a magánéletében?
Tudom, a liberalizmus alapelve nálatok, hogy turkálni kell mindenki magánéletében és ki kell azt forgatni, amennyire csak lehet a politikai haszonszerzés érdekében.
Nagyon erőlködtök, a 200 ezer aláírás se jött össze az újracsomagolt libsi barátaidnak, de próbálkozzatok új néven. :) Mondjuk EK, 5K, 6K, LMSZDSZ, LSZMDPSZ... :)
http://kepviselofunky.blog.hu/2012/05/31/fogyasztoi_csoport_lehetett_volna_az_mszp_bol
Szanyi is kitett magáért a héten...
Vona Gábor kalandja a kis bambival
http://kepviselofunky.blog.hu/2012/06/02/vona_gabor_kalandja_a_kis_bambival
Tessék, cuki kép Vona Gáborral, hogyhogy nem ez van a barikád.hu címlapján? :D