Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Re: nincs cím

Wall street Előzmény: #516545

Azért ne haragudj ! De nem én herdáltam el a pénzt, meg nem is Én tőzsdéztem el mégis mi az olyanok fizetik meg az árát, akinek abszolút nincs hozzá semmi köze ! Olyat egyszer sem hallok, h a saját fizetésüket csökkentenék.... Az sem kizást h Orbán amilyen rafinált a választások előtt kitalál ideiglenesen valamilyen kedvezményt , amit remélem ne fog bekajálni senki.

Te egy tipikus fideszes gondolkodású lehetsz , aki még hisz abban h nem a kormány rossz, hanem h az EU ****ösködik velünk, havi 2-3 millió fizetés mellett nagyon könnyű megszorításokat kitalálni , és ha még gerinc ic lenne bennük, vagy lelkiismeret furdalásuk , hogy nem raknák zsebre a fizetésüket, h ha oylan nagyon szarban van az ország . Mondták h 47ezerből meg lehet élni, akkor hajrá, bizonyítsák be, mutassanak példát és vállalják a következményeket ! Az Ő fizetésüket csökkentsék le minimálbérre , mert amit ezek csinálnak az nem munka, csak páváskodnak és kész ! De ha már az átlagember nem jól végzi a munkáját, akkor egyből meg vonják tőle a fizetést és majd végül kirúgják.... Az 1 kulcsos adórendszer meg anank jó, aki havi 300felett keres.....