http://www.kepesmotor.hu/honda-robogo/p916084
Ez itt az. Az alkatrésztõl nem tartok. (ebay)
http://www.kepesmotor.hu/honda-robogo/p916084
Ez itt az. Az alkatrésztõl nem tartok. (ebay)
1.9 volt az.. :-) Ennyi km annak nem kor. A sógorom Passatját 186E-el vettük, tök gyári mindene.
Akár jó is lehet, nem emlékszem ilyen európai típusra. Nem Panthenon? HA belpiacos, akkor az alkatrész ellátás szar..
Forgalomból ideiglenesen kivont külföldi okmányokkal. Itthon forgalomba helyezhetô. Maga a motor jó lehet?
én 20 éve vezettem 3 hónapig egy 1,7 td vw jettát....minden nap más nyúzta osztrák cégnél, mikor hozzám került 175000 km volt benne...én kb 10000 km-t mentem vele...gyakran kőbányákba, elhagyott ipari területekre is....ment mint az állat, végig 5 L alatti fogyasztással...
Van RENDSZÁMA s érvényes papírjai? Mert ha nem, s nem rendszámozható, akkor felejtsd el..!
merkur átvételű wartburgokkal volt ilyen gondja a szüleimnek...4 volt összesen 1965 és 1987 között, abból 2 hétfői gyártású lehetett, mert azokkal rengeteg baj volt...a vw csoportosoknál is a német összeszerelésű jobb a spanyolnál...a cordoba és a polo classic zaragozai összeszerelésű volt, a golf plus német, és ez sokkal masszívabb is...bár a cordoba akciósan 1990000 ft volt, a golf plus meg 4,5 millió....ennyiért lehet is jobb. Ez most lesz 6 éves, de olyan, mint az új, és marad is addig, amíg csak van benne szusz.
A 2.0 PDTDI motor a szar, haveromnak is az a problémás. Az 1.9 az a világból kimegy, minél korábbi, annál inkább. :-)
suzukim nekem is volt-soha semmi baja nem volt,fapados volt ,de 160.000km-t mentem vele-csak kötelező szervizzel....
neked nagyon nagy szerencséd volt akkor a vw családdal...ez valőszinű....valszeg mindig szerdai gyártásút kaphattál:)hétfő-pénteki autokkal van a legtöbb gubanc,egy statisztika szerint:)
van ilyen....hiszen a franciák is egy xar -rakások és én is elautoztam 158.000km-t egy renaulttal,hogy eddig semmi baja...
nem valószinű....
autozom aznap vagy 450km-t,de egy másik irányba.....
de még minden lehet,ugyan nagyon feszitett lenne-valszeg nem fog menni...
ok...idén júliusban lesz 15 éve, hogy vw csoportos autókkal járok...ebből 3 saját tulajdonú volt (1 seat, 2 vw), és egy néhány céges skoda fabia és octavia...minimális javítanivalók, problémamentes működés...azt megelőzően 1 suzukim volt, az is jól ment, csak idővel kicsi lett, és az első hirdetésre jó áron elvitték...azt nem tudom, milyen autóm lesz, és lesz még egyáltalán másik az életben, de eddig mindig az aktuális igényeimnek megfelelő, jó minőségű autót kaptam.
Te megjelensz pénteken este? Már csak, hogy legyen bácsi erődemonstráció.
hali:)
ez Bazsy asztala inkább,motorokhoz nem nagyon értek:)
még 1 volkswagen sztori,aztán befejezem...:)
egy ismerős pesten 2004-2005-ben mikor kijött az akkor új,adott passat kombija...vásárolt egy ugyancsak 2000cm3 140lovast dieselben magának ,feketében,7misi.....ja ,ő kapta az országban az első kombit,még senkinek nem volt ilyen....
elkezdte ott hagyogatni uton,elektronika vmi....vissza szalon-mondják kész....elvitte két nap múlva megint...
megint vissza....megint el-megint vissza....igy ment a játék vagy 6szor,kb 4honapig...
mondták nem tudják megcsinálni-gőzük sincs,mi van.-olyan faxán viselkedett,mint egy gyárihibás tilisztolos Simson.
ekkor következett a fordulat,ismerős cirkuszolni kezdett,és az auto újárát visszavizette a szalon neki és otthagyta a francba a gépet....
vásárolt iziben egy új Japan Pickup-ot,és ma is boldogan él,ha meg nem hal....
Vennék egy Honda Nes-t. 150ccm, 4takt, vizes. Egyben van. 160 pisztolyorrú Mátyásért adnák. Vélemény?
én azért még 230-akat is menegettem a géppel,volt,hogy győr után ráálltam az m1-re és pestig 220:)
ez a gyári különbség már sofőr függő,tehát semmi szinte....
Na, megoldódott..))) ezt a röhögőst, én elintéztem volna..))
Röhögéssel kapcsolatban, unokatesóm, évekkel ezelőtt, vett 1 mitsubishi 3000gto-t..
kifizette, elhozta, majd az autópályán megküldte, előzött, és azt érezte, mászik a hátulja...megijedt, felhívta az eladót, ( budaörsi autókereskedők voltak) hogy mit tapasztalt...ott is röhögés, és gúnyosan közölte vele telefonon, hogy ez az autó 4 kerék kormányzású, és ez 120 fölött kapcsol, de valami megjegyzést még tett az eladó, mert az unokatesóm ahogy lehet megfordult, visszament, és akkora fülest lekevert az eladónak, hogy hanyatt vágódott.
Azt tudni kell, hogy 4 éves koráig anyatejen élt, akkora a tenyere, mint az én lábam...)))
Beszéltem a szervízzel ma reggel. Jót röhögtek rajtam. :) Mondom mi a gond, nevet, mondja az ürge nem egyszerű ez a szakma. Aztán elárulta, hogy a hűtő alján van egy pici műanyag leeresztő. Nézem , már elővettem a horgász reflektoromat, kis fejlámpa helyett. Kis piszok volt rajta és nem látszott egész mini megoldás, eltakarta.
Szóval megoldódott a dolog. Mondom ez nem igaz japcsik ilyen gányolást nem adhatnak ki a kezükből, hogy nem lehet rendesen leereszteni hűtőt. :)
Egyébként ők is azt mondták amit te,hogy semmi gond nem lenne ha ez a két fagyálló keveredne. De azért jobb a békesség.
Jah, emlékszem rá, Alpina vót. Az enyém csak sima, de rövid, fordított váltóval..
Volt kint egy bordó 635 bmw, az verte a mezőnyt, kategóriájában, de az turbós volt, szerintem.
persze csak akkor amikor a lotus nem volt kint..))