Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#514872 KawaBazsy Előzmény: #514869

Mi van, ha bringázol, vagy motorozol?

Nekem bejön a nyitottság, szeretem a szabadságérzetet..

#514869 banyaiz Előzmény: #514858

Annyira jók ezek a nyitott tetős gépek? Nem ültem még ilyenben, de nekem nem az eseteim, valamiért nem igazán tetszenek.

Ráadásul pollenallergiám is van , egy ilyen kocsihoz nekem gázálarc is kellene, elhajtanék egy virágzó rét mellett aztán ko. :)

#514776 banyaiz Előzmény: #514769

Ez az , vagy lehet olyan hiba, hogy lassan jön elő garancia után, vagy ki tudja.

Most télen hallottam olyan kamionos ismerőstől, hogy alacsonyra volt belőve a dermedéspont és voltak ezek a nagy hidegek februárban befagyott az üzemanyag. Nem tudom mennyi idő alatt olvadt fel garázsban utána de eltartott egy darabig. Pedig kúton vették.

#514767 banyaiz Előzmény: #514761

Bár azt nem tudom ,hogy kezelik garanciánál az üa kérdést. Lehet olyat is hallani kutaknál sem mindig "prémium" a minőség, nem tudom van e alapja.

Pl egy garanciás dízelben szarrá mennek rossz üa miatt motorikus alkatrészek akkor mi van? Motorcsere garanciában? Vagy elkezdenek szőrözni , hogy mit is tettél bele, nem megfelelő üzemeltetés stb?

#514762 banyaiz Előzmény: #514761

lefordul a székről ha elolvassa tanácsainkat.

Becserélném az összes mercit egy új dízel mazda 6-ra, hogy előhozzam a vesszőparipámat. :) Abba viszont nem valószínű akármilyen go-t mernék tölteni, jobb a békesség.

#514761 KawaBazsy Előzmény: #514745

Csatlakozom az "ültessük Józsit VW Lupó-ba" mozgalomhoz! Igenis tanulja meg az S500 után, h milyen az, amikor nem adják meg az elsőbbséget.. :-)))

#514745 banyaiz Előzmény: #514732

Megszervezzük itt Józsi életét. :)

Nem cserélném el az biztos. Ha már mindenképp fel kell használni inkább vennék egy kis dízelt mondjuk egy 8-10 éves 206-ost vagy hasonló kategóriát vsz 1 milla alatt lehetne venni, városba bevásárlásokra jó lenne elfüstölni az anyagot.

#514732 KawaBazsy Előzmény: #514729

Inkább vennie kéne egy öregebb Mergát az anyagra, csak sajna van neki 2 gyári állapotú, ezért a piacon nem talál olyat, amibe bele is ülne.. :-)

#514729 banyaiz Előzmény: #514714

Helyedben inkább megtartanám a mercit.

Miért akarod eladni? :) Jó az még 10 évig. :)

Elcserélni egy bizonytalan állapotú dízelre, miközben van egy jó géped aminél tudod hogy lett használva.

Inkább go-t add el, vagy ha lesz a családban vmi dízel kocsi gyerekeknek , vagy másnak majd ott felhasználod, bár nem tudom meddig lehet eltárolni .

#514721 KawaBazsy Előzmény: #514714

Ez turbós diesel, már az érzékeny fajta, én nem mernék bármit belenyomni, nem tom milyen olajad van. A jó kis fekvőlámpásnál nem gondolkodnék.. :-)

Ha neked ez tetszik, akkor te tudod, de ennyiért az akkor is drága, abszolút értelemben is. Fizessen ár egy 500-ast, akkor talán..

#514714 hosszhuszár Előzmény: #514669

Igen, ezt tudom...de fordult a világ, most a nagymotoros autók, nem kellenek senkinek, ha meg igen, gombokért...

" éve hirdetem az autóm, 2 mill alatt nem akarom oda adni... és még így sem kell senkinek...

Most javítják a fényezést, hétvégére az is tipp-topp...

az az emberke szeretné elcserélni, aki javítja.

Vettem volna 1 szivó diesel kombit, hogy a go-t el tudjam használni vele.

Ez a BMW szivó diesel? a régi gázolajat ( nem fűtő) megenné szerinted?

Azt mondják okosok, hogy a korszerű dieselek is megennék.

Szóval amiért elcserélném, az csak az volna, hogy elfüstöljek vele egy kis go-t.

Tudom, hogy az enyém többet ér, de ha nem viszik el ennyiért, nem adom, akkor meg itt áll az udvaron, ha meg egy dieselre cserélném el, azzal "ingyen" járnánk.....

#514708 KawaBazsy Előzmény: #514672

Mekkora duma, "véletlen események".. :-) Nekem volt így egy beszámított Citroen BX dieselem 11 éve, 2 hétig volt meg.. viszont az volt az első klímás autóm. :-)

#514686 Előzmény: #514510

"a legtöbb emberke olyan elutasitó és negativ ezzel a szegmenssel,hogy hihetetlen....."

Talán azért, mert második-harmadik autonak el tudna egy ilyet képzelni magának, de arra meg nincsenek meg a forrásai. Innetől csak elutasítani lehet. Különben is szakadjon le a szomszéd kipufogója.

#514676 Láma Előzmény: #514571

"persze,hogy nem vettek fel:)))"

Melyik miatt nem? Ágyba vizelsz, vagy kitekered a macska nyakát? :))

#514672 Sumér harcos Előzmény: #514670

én sem szeretem,csak van:)

peugeot,citro.brrrrrrrrrrrrrenault legtöbb tipusa brrrrrrr:)de inkább brr az összes francia:)

mondjuk álmomban sem gondoltam pl. 1998-ban,hogy nekem lesz valaha francia autom:)

mondjuk mentségemre szóljon ez 2007-ben szinte a véletlen folytán került hozzám....véletlen események folytán:)