Re: nincs cím
Sumér harcos Előzmény: #514663ez egy vélemény,mint ahogyan az enyém is...
nekem kiforrott véleményem,hogy soha nem vennék sem vw,skodát,seatot,de még diesel audit sem-,audinál pl. 2.5 diesel motort főleg a6-oknál kerülni ,mint a xart....
én mást tapasztaltam....
pl. közeli rokon 2005-ben 2.0diesel 140 lovas passatot vásárolt szalonból 7misiért...
úgy zabálta az olajat,hogy menetközben is önteni kellett neki szinte....azért egy 7misis gépnél ilyen ne legyen,
kérdezem másik havert akinek ugyanezzel motorral a4 audi van szerelve-ő is mondja,hogy eszi az olajat-hát köszönöm.kb. olyan az első 50.000km alatt ettek meg 10litert-amit után töltöttek nekik az olajcsererciklusok között.-én nem szeretném ilyenért egy új auto motorterét nyitogatni.
továbbá vw polo benzinest vásárolt ismerős szalonból-motorhibás lett,garanciában csere-bere.
vw phaetont vásárolt ismerős szalonból magyar rendszámmal-olyan elektronikus zavarai támadtak,hogy 4honaposan kidobta....
tyuaregekre ránézni sincs kedvem...
1 vmit aláirok és elismerek,hogy a magyar vw **** az elmúlt 30évben az tuti....golf és és passát **** ez biztos...
itt ez a vmi....ebben az országban vmiért ez rögzült be..
ha kitoltam egy tuti Honda Civicet a vásárba 1995-ben pl.,és árultak mellette egy fehér szervizkönyv nélküli
,kintről hozott,benzines golf 3 szutykot-biztos,hogy a golf elkelt-az enyém nem....de soha nem adtam volna egy golfért cserébe:))