Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

Cseh-Magyar

#516368 TrendMan

Jó ez a meccs, de nem látok magyar akciót.

Sőt tulajdonképpen átadást sem :-(((

Re: ahogy Overdose, úgy a ...

#515470 Fornit Előzmény: #515436

Esetleg kevésbé jelentős versenyen, valós ellenfelek nélkül. Pl Budapest, Pozsony...

Royal Ascott, Breeders Cup stb nem hinném. Vagy ha igen, ott helyezés nélkül végez.

#515449 TrendMan Előzmény: #515436

Most őszintén, nem olyan ez, mint

1) az Aranycsapat, amelynek nyernie kellett volna, de csak 2. lett?

2) mint a Görbicz Anita, akinek már rég néhány olimpiai, vb, eb vagy akár BEK serleget kellett volna besöpörnie, de csak második helyei vannak?

3) mint a sok-sok Nobel-dijas, aki itthon rengeteg értéket teremthetett volna, de ezeket javarészt külföldön teremtették meg és a haza számára 'elkallódtak' (kivéve a marketing-értéket?)

4) mint Rubik Ernő, akinek a szellemi alkotása nyomán világszerte 4 milliárd (!) terméke van forgalomban, de ennek csak egy töredéke hozott Magyarország és a feltaláló számára bármi hasznot?

Még hosszasan lehetne folytatni és a gondolatmenet nyilván támadható is, mégis úgy érzem van itt valami közös nevező, ami olyan nagyra sikerült, hogy hiába 'raktunk' bármekkora értéket a számlálóba a végén mégis csak egy szerény érték jön ki ..................................

#515436 matgab Előzmény: #515425

Szakértők megmondták anno, hogy azzal a sérüléssel, amit így félrekezeltek már soha nem lesz olyan ló, mint amilyen lehetett volna belőle.

A ló drága volt, marketingértéke még van, de nem merik versenyeztetni, mert leépülne a marketingértéke. Így talán fedezőménnek még jó lesz, de semmi másra. Viszont ahhoz, hogy annak jó legyen gondolom kellene még néhány versenyt nyernie, hogy legyen vmi timeline-ja.

Na ez itt a kérdés, hogy merjék-e versenyeztetni, vagy ne, mert nagyon kellene, de nagyon kockázatos...

Szerintem ez okozza az állandó találgatásokat, hogy fog-e még versenyezni.

#515425 Fornit Előzmény: #515380

Már nem hiszem hogy vmi top versenyen visszarobban. 3 éve nem 100% egészségileg.

#515383 Arsene Lupin Előzmény: #515380

A kerály almával etette meg a Dózi gyereket, belekotnyeleskedik a hazai fociba és belenyúlt a magyar gazdaságba. Ja és a MOL-ba is belenyúlt.

Re: nincs cím

#512858 banyaiz Előzmény: #512855

Én a kézilabdát nem szeretem. Abban jók vagyunk és vizilabdában is, de nehezen bírok végignézni egy meccset is, ez igazságtalanság. :)

Még egy curling meccset is látványosabbnak élek meg mint ezeket a sportágakat.

#512857 banyaiz Előzmény: #512852

Chelsea szinte egész szezonban vergődött, aztán a végére összekapták magukat FA kupa ,és Bl . Erre kb annyi esély volt mint a lottó ötösre, nagy malacuk volt már a Nápoly ellen 1-3-ról továbbmentek. Barca ellen kb 5 góllal kikapnak senki nem szólhat semmit. Döntőben is volt mák rendesen.

Viszont ami nagyon tetszett a játékukban , hogy elhitték győzhetnek, végig küzdöttek, és bejött. Taktitkusan játszottak azért.

#512855 TrendMan Előzmény: #512835

Én sem szeretem, ha egy csapat beáll és úgy nyer, de ezen a napon átok sújtotta a Bayern-t.

Ilyet én eddig még csak magyar női kézilabda csapatok mérközésén láttam, hogy az utolsó pillanatban mindig történt valami, ami nyertes helyzetből a bukás felé taszitotta az addig vezetőt.

Remek időzitéssel a 83. percben kezdtem el nézni a meccset, épp a bajor gólnál:-)

Onnan egy fordulat az egyenlités, még egy fordulat a bukott tizenegyes és egy harmadik fordulat a tizenegyes párbaj nyert helyzetből történt elvesztése.

Apropó:

Le a kalappal a Fradi női kézilabdásai előtt:-)

#512854 Kiss Zoltán Előzmény: #512852

Megrendeltem az új idegenbeli narancs/citromsárga mezt,mennyi bogár lesz rajtam! Pénteken

lesz az igazi meccs a spanyol kupáért,hajrá BARCA!!!

#512852 matgab Előzmény: #512835

speciel én utálom ha egy antifocit játszó csapat nyer egy tornát végig úgy, hogy védekezik körömszakadtáig, aztán vagy pontrúgásból vagy egy-egy előrekúrt labdából az egyetlen csatáruk meglóg és szerez egy gólt és nyernek ezzel 1-0-ra vagy kihúzzák 0-0-lal aztán szerencséjük van...

Hajrá Barca!

Izgalmas volt a BL döntő…

#512835 banyaiz

Izgalmas volt a BL döntő . Ezt sem hittem, hogy valaha ennek az orosz angol perverz házasságból született csapatnak fogok drukkolni de ezt is megértük már 2. alkalommal , először Barca ellen.

Szimpatikus volt ahogy küzdött Chelsea.

#512288 TrendMan Előzmény: #512273

Igen érdekes kérdés, hogy miért nem muzsikál úgy, mint anno a PSV-ben - ahol egyébként a nagy cimeket szintén elbukta (jó magyar szokás).

Viszont én most a jéghoki vb-t követtem:

Igen érdekes, hogy a favorit és eddig magabiztos Kanada és USA simánt bukta már a negyeddöntőt is, viszont az eddig botladozó Csehország, Szlovákia és Finnország rutinosan hozta ezt a kört.

Ez alapján a meccs alapj…

#510793 TrendMan

Ez alapján a meccs alapján City nem szolgált rá a bajnoki cimre, viszont Sir Alex Fergusonnak adjátok oda a szivgyógyszerét gyorsan:-)

Mintha a QPR-ben is játszana egy magyar, de elvesztettem a fonalat, hogy kicsoda?