Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

Re: ahogy Overdose, úgy a ...

#515383 Arsene Lupin Előzmény: #515380

A kerály almával etette meg a Dózi gyereket, belekotnyeleskedik a hazai fociba és belenyúlt a magyar gazdaságba. Ja és a MOL-ba is belenyúlt.

Re: nincs cím

#512858 banyaiz Előzmény: #512855

Én a kézilabdát nem szeretem. Abban jók vagyunk és vizilabdában is, de nehezen bírok végignézni egy meccset is, ez igazságtalanság. :)

Még egy curling meccset is látványosabbnak élek meg mint ezeket a sportágakat.

#512857 banyaiz Előzmény: #512852

Chelsea szinte egész szezonban vergődött, aztán a végére összekapták magukat FA kupa ,és Bl . Erre kb annyi esély volt mint a lottó ötösre, nagy malacuk volt már a Nápoly ellen 1-3-ról továbbmentek. Barca ellen kb 5 góllal kikapnak senki nem szólhat semmit. Döntőben is volt mák rendesen.

Viszont ami nagyon tetszett a játékukban , hogy elhitték győzhetnek, végig küzdöttek, és bejött. Taktitkusan játszottak azért.

#512855 TrendMan Előzmény: #512835

Én sem szeretem, ha egy csapat beáll és úgy nyer, de ezen a napon átok sújtotta a Bayern-t.

Ilyet én eddig még csak magyar női kézilabda csapatok mérközésén láttam, hogy az utolsó pillanatban mindig történt valami, ami nyertes helyzetből a bukás felé taszitotta az addig vezetőt.

Remek időzitéssel a 83. percben kezdtem el nézni a meccset, épp a bajor gólnál:-)

Onnan egy fordulat az egyenlités, még egy fordulat a bukott tizenegyes és egy harmadik fordulat a tizenegyes párbaj nyert helyzetből történt elvesztése.

Apropó:

Le a kalappal a Fradi női kézilabdásai előtt:-)

#512854 Kiss Zoltán Előzmény: #512852

Megrendeltem az új idegenbeli narancs/citromsárga mezt,mennyi bogár lesz rajtam! Pénteken

lesz az igazi meccs a spanyol kupáért,hajrá BARCA!!!

#512852 matgab Előzmény: #512835

speciel én utálom ha egy antifocit játszó csapat nyer egy tornát végig úgy, hogy védekezik körömszakadtáig, aztán vagy pontrúgásból vagy egy-egy előrekúrt labdából az egyetlen csatáruk meglóg és szerez egy gólt és nyernek ezzel 1-0-ra vagy kihúzzák 0-0-lal aztán szerencséjük van...

Hajrá Barca!

Izgalmas volt a BL döntő…

#512835 banyaiz

Izgalmas volt a BL döntő . Ezt sem hittem, hogy valaha ennek az orosz angol perverz házasságból született csapatnak fogok drukkolni de ezt is megértük már 2. alkalommal , először Barca ellen.

Szimpatikus volt ahogy küzdött Chelsea.

#512288 TrendMan Előzmény: #512273

Igen érdekes kérdés, hogy miért nem muzsikál úgy, mint anno a PSV-ben - ahol egyébként a nagy cimeket szintén elbukta (jó magyar szokás).

Viszont én most a jéghoki vb-t követtem:

Igen érdekes, hogy a favorit és eddig magabiztos Kanada és USA simánt bukta már a negyeddöntőt is, viszont az eddig botladozó Csehország, Szlovákia és Finnország rutinosan hozta ezt a kört.

Ez alapján a meccs alapj…

#510793 TrendMan

Ez alapján a meccs alapján City nem szolgált rá a bajnoki cimre, viszont Sir Alex Fergusonnak adjátok oda a szivgyógyszerét gyorsan:-)

Mintha a QPR-ben is játszana egy magyar, de elvesztettem a fonalat, hogy kicsoda?

Néhány zaftos részlet O'…

#510777 TrendMan

Néhány zaftos részlet O'Sullivan előéletéből:

http://sportgeza.hu/sport/2012/05/09/ronnie_o_sullivan/

Nekem a legjobban ez tetszik:

" a 2007-es UK Championshipen régi nagy ellenfelével, Stephen Hendryvel játszott a negyeddöntőben. Mikor kihagyott egy fontos, és könnyen belökhető pirosat, váratlanul kezet rázott a skóttal és a játékvezetővel is, és kiment, feladta a meccset: 20 800 fontra büntették"

:-)))

MU

#510760 banyaiz

Milyen kegyetlen módon buktuk a bajnoki címet. City utolsó percekben 2 gólt lő. Grrr. Pedig már zsebben éreztem, volt fogaknak csikorgatása.

http://himalaja.blog.h…

#510315 banyaiz

http://himalaja.blog.hu/2012/05/10/sokkolo_nap_vegen_ert_le_eross_zsolt?utm_source=cimlap&utm_medium=link&utm_content=2012_05_11&utm_campaign=index

Kemény túlélőtúra lehetett ez a mászás. Egyik embert elvitte a lavina, végén lejönni is alig tudnak.

Adrenalinszint emelő dolog lehet ez a hegymászás, kicsit oroszrulettre hasonlít.

Milyen elfojtott indulatok vannak ebben az írásban , nem hiszem másznak még egyszer együtt ezek az emberek, vagy lehet ez normális a hegyen elszabadulnak az érzelmek.

#509879 matgab Előzmény: #509863

Persze és ki is jutottunk volna szerintem, ha nem az a .... Koeman az edzőnk előtte 2-3 évig, aki egy már fejlődésnek indult csapatot zilált szét teljesen!

Sousa meg jobb ha kussol, mert ő meg egy sokkal jobb Videotonnal simán kiesett egy hulla gyenge Salzburg ellen a BL selejtező első fordulójában!

Meg én úgy látom, hogy amúgy is egy halálprimitív figura - ugye barátságos meccsen lefejeli az ellenfelet, vagy nyilvánosan nem fogadja Egervári kézfogását...Ergo egy tapló.

szóval az biztos, hogy az egész magyar foci bűzlik, mint egy xarkupac, de Sousa inkább lefelé lóg ki belőle... Sajnos.