Jó ez a meccs, de nem látok magyar akciót.
Sőt tulajdonképpen átadást sem :-(((
Jó ez a meccs, de nem látok magyar akciót.
Sőt tulajdonképpen átadást sem :-(((
Esetleg kevésbé jelentős versenyen, valós ellenfelek nélkül. Pl Budapest, Pozsony...
Royal Ascott, Breeders Cup stb nem hinném. Vagy ha igen, ott helyezés nélkül végez.
Most őszintén, nem olyan ez, mint
1) az Aranycsapat, amelynek nyernie kellett volna, de csak 2. lett?
2) mint a Görbicz Anita, akinek már rég néhány olimpiai, vb, eb vagy akár BEK serleget kellett volna besöpörnie, de csak második helyei vannak?
3) mint a sok-sok Nobel-dijas, aki itthon rengeteg értéket teremthetett volna, de ezeket javarészt külföldön teremtették meg és a haza számára 'elkallódtak' (kivéve a marketing-értéket?)
4) mint Rubik Ernő, akinek a szellemi alkotása nyomán világszerte 4 milliárd (!) terméke van forgalomban, de ennek csak egy töredéke hozott Magyarország és a feltaláló számára bármi hasznot?
Még hosszasan lehetne folytatni és a gondolatmenet nyilván támadható is, mégis úgy érzem van itt valami közös nevező, ami olyan nagyra sikerült, hogy hiába 'raktunk' bármekkora értéket a számlálóba a végén mégis csak egy szerény érték jön ki ..................................
Szakértők megmondták anno, hogy azzal a sérüléssel, amit így félrekezeltek már soha nem lesz olyan ló, mint amilyen lehetett volna belőle.
A ló drága volt, marketingértéke még van, de nem merik versenyeztetni, mert leépülne a marketingértéke. Így talán fedezőménnek még jó lesz, de semmi másra. Viszont ahhoz, hogy annak jó legyen gondolom kellene még néhány versenyt nyernie, hogy legyen vmi timeline-ja.
Na ez itt a kérdés, hogy merjék-e versenyeztetni, vagy ne, mert nagyon kellene, de nagyon kockázatos...
Szerintem ez okozza az állandó találgatásokat, hogy fog-e még versenyezni.
Már nem hiszem hogy vmi top versenyen visszarobban. 3 éve nem 100% egészségileg.
A kerály almával etette meg a Dózi gyereket, belekotnyeleskedik a hazai fociba és belenyúlt a magyar gazdaságba. Ja és a MOL-ba is belenyúlt.
Miért emlékeztet engem Overdose története a magyar focira vagy akár a magyar gazdaság helyzetére???
http://sportgeza.hu/sport/hirek/2012/05/30/overdose_nem_indul_a_royal_ascoton/
Én a kézilabdát nem szeretem. Abban jók vagyunk és vizilabdában is, de nehezen bírok végignézni egy meccset is, ez igazságtalanság. :)
Még egy curling meccset is látványosabbnak élek meg mint ezeket a sportágakat.
Chelsea szinte egész szezonban vergődött, aztán a végére összekapták magukat FA kupa ,és Bl . Erre kb annyi esély volt mint a lottó ötösre, nagy malacuk volt már a Nápoly ellen 1-3-ról továbbmentek. Barca ellen kb 5 góllal kikapnak senki nem szólhat semmit. Döntőben is volt mák rendesen.
Viszont ami nagyon tetszett a játékukban , hogy elhitték győzhetnek, végig küzdöttek, és bejött. Taktitkusan játszottak azért.
Én sem szeretem, ha egy csapat beáll és úgy nyer, de ezen a napon átok sújtotta a Bayern-t.
Ilyet én eddig még csak magyar női kézilabda csapatok mérközésén láttam, hogy az utolsó pillanatban mindig történt valami, ami nyertes helyzetből a bukás felé taszitotta az addig vezetőt.
Remek időzitéssel a 83. percben kezdtem el nézni a meccset, épp a bajor gólnál:-)
Onnan egy fordulat az egyenlités, még egy fordulat a bukott tizenegyes és egy harmadik fordulat a tizenegyes párbaj nyert helyzetből történt elvesztése.
Apropó:
Le a kalappal a Fradi női kézilabdásai előtt:-)
Megrendeltem az új idegenbeli narancs/citromsárga mezt,mennyi bogár lesz rajtam! Pénteken
lesz az igazi meccs a spanyol kupáért,hajrá BARCA!!!
speciel én utálom ha egy antifocit játszó csapat nyer egy tornát végig úgy, hogy védekezik körömszakadtáig, aztán vagy pontrúgásból vagy egy-egy előrekúrt labdából az egyetlen csatáruk meglóg és szerez egy gólt és nyernek ezzel 1-0-ra vagy kihúzzák 0-0-lal aztán szerencséjük van...
Hajrá Barca!
Izgalmas volt a BL döntő . Ezt sem hittem, hogy valaha ennek az orosz angol perverz házasságból született csapatnak fogok drukkolni de ezt is megértük már 2. alkalommal , először Barca ellen.
Szimpatikus volt ahogy küzdött Chelsea.
Igen érdekes kérdés, hogy miért nem muzsikál úgy, mint anno a PSV-ben - ahol egyébként a nagy cimeket szintén elbukta (jó magyar szokás).
Viszont én most a jéghoki vb-t követtem:
Igen érdekes, hogy a favorit és eddig magabiztos Kanada és USA simánt bukta már a negyeddöntőt is, viszont az eddig botladozó Csehország, Szlovákia és Finnország rutinosan hozta ezt a kört.
"Dzsudzsák nagy név, de nem hozott áttörést"
http://pepsifoci.hu/node/112636#add_new_comment
Nemrég kaptak a kerálytól 100 millát.
http://sportgeza.hu/sport/2012/04/03/vasas100._mtk15/
Kicsit sokba kerül a kerály hobbija. A mezei futás olcsóbb lenne.
Ksz.
Vajon morális csőd vagy nagy dobás Nagy leigazolása a Veszprémhez?
http://sportgeza.hu/kezilabda/2012/05/15/moralis_csod_lenne_ha_nagy_l._visszater/
Ez alapján a meccs alapján City nem szolgált rá a bajnoki cimre, viszont Sir Alex Fergusonnak adjátok oda a szivgyógyszerét gyorsan:-)
Mintha a QPR-ben is játszana egy magyar, de elvesztettem a fonalat, hogy kicsoda?