kivéve németet. Top Gear tesztelte új kínai autókat 10 év, azt mondták..
kivéve németet. Top Gear tesztelte új kínai autókat 10 év, azt mondták..
szevasz...5 év, és annyi az europai autógyártóknak.....szerintem.
nekem tetszik:) az evo X,csak fehérben.
de tulképp lőttek az EVO-nak,leakarják állitani a gyártását,utcára mindenképpen vége...azt olvastam vhol.
illetve utcai evo11 biztosan nem lesz...
Jaj, mi lett a sportos Evo generációból?!
Csináltak egy böszme teknőt ebből a szép konstrukcióból.
Tegnap fagyizás közben benéztünk egy autókereskedésbe, s ezt találtuk, Evo X. Nem volt rossz.. :-)
elvesztem,napokra...
nem kérdeztem..
majd ezután fogom:)
ok:)
Ésszel vezetnék, nem akarok fizetni. :-)
Én vezettem már 400 lóerős Jaguar XKR kabriót (ugyanez tkp, 4.2 kompresszor), meg M3 BMW-t is, de egyiktől sem tojtam be. Szeretnék már olyan autóval menni, amire motor után is azt mondom, h odab@sz.
Jó, akkor hívd fel, kérdezd meg a kauciót, meg h megy e így, h kifizetjük, aláírjuk, 2 órát fizetünk, s mindketten vezetünk.
mondjuk ebben a gépben halálra xarom-nám magamat melletted:))
390lovas autoban még nem ültem.....272loerő volt a csúcsom,de már az is kemény volt.
ezt nagyon ésszel vezetném,tényleg csak a feeeling miatt,ha úgy alakul:)
vmit érdeklődhetünk,hivhatom én is holnap.
az még reális lenne:)
Nem hiszem h annyi, az a kocsi értékének a fele.. sztem monnyuk 500 ezer forint. A casco önrészt szokták elkérni. Hívjam fel őket?
Akkor inkább a gyárilag 50-es egy 70-es tuning hengerrel, abba senki nem fog belekötni..
uhh....na időpontot nézhetünk majd...feltéve,ha nem vmi irreális összeg a kaucio:)mert az esetben nem érdekel...
aszongyák 4misi, akkor kinyalhatják:)
gőzöm sincs ,itt mennyit kérhetnek...de biztosan nem kevés....nemtom..
Jól gondold meg, mert ha balesetet okozol, akkor a biztosító nem fizet, mert nem érvényes rá a kötött smkp biztosítás, s mindent rádvernek. Inkább tedd le a B125-öt (5 óra), s vegyél rendszámosat.