Idokozben lementunk 16000 ala, majd visszajottunk. Nagyon sok reszvenyem van benn, szoval jelzem, tartani kene a szintet.
Idokozben lementunk 16000 ala, majd visszajottunk. Nagyon sok reszvenyem van benn, szoval jelzem, tartani kene a szintet.
itt már semmilyen hírnek se örülnek
Nekem is elment a 320-as TL certi 400-on :)
Nagyon küszködött 16800-on, nem kockáztattam, le is csukták a zárót.
Ha komolyan nekimegy visszavét, a 16k dupla alj gyanús.
Még 16,8 felett zártam, de elkövettem azt a hibát, hogy OTP longot nyitottam 3680-ról. Majd látjuk.
16800 alatt zart, nem vagyok tul boldog. No, lassuk USA-t, meg hatha reggel vegre nem vegyes, hanem emelkedo trendeket latnank Azsiaban is.
no ma meg éppen az ellenkezője. Szép kötések, pozi átrendezés..
Megertem. Pedig leszurt ala boven. De ne aggodj, ha nem vagy bukoban, es nem gyulik a minuszod, ahhoz kepest minden dolog csak kicsit idegesito. En 17000-es atlaggal vagyok benn, tegnap jol bejott a vetelem, es elnezve az eddigi OTP produkciot ugy erzem jol dontottem, hogy mindent atraktam MOLba, a minusz legalabbis elolvadt. Persze a mosolyomhoz az kellene, hogy 800 felett zarjunk ma, sztem meglesz. Szoval no para. Igyal egy jo sort :D
A tegnapi nem teljesült 15.980-as vételem kezd csöppet bosszantani.
No, ma eldol a papir sorsa, ahhoz hogy menjunk fel, 800 felett illene zarnia, akkor meg johet par nap emelkedo, ha ez nem sikerul, az nem sok jot vetit elore.
Pár perce a dax és a cac 1 pillanat alatt 1% körül esett, ne igyatok a reggeli maci bőrére, még lehet, hogy viselni fogja...
Pánikban betankoltam 320-on a turbo longot, tőlem mehet fel megint, ha a párt is áldását adja rá:)
a jó édes anyjukat kommunikációs hiba....minek miniszternek az a barom, aki beszélni se tud....inkább mondja azt, hogy elötte beshortolta, és xarrá kereste magát az egész fidesz bagázs....
Ennek a hirnek a fuggvenyeben jo lehet. Egyebkent nekem 17000-es kb az atlagom. Nem a legjobb, de azert hamarosan lesz itt meg osztalek is, meg hosszabb tavon van ter felfele, nagyobb, mint lefele. Ha ez a gorog panik lemegy, es az olajar meg elindul errol a melypontrol fel, szepet kaszalhatunk. En mar nem ugralok innen ki-be, marad ez a terv, hosszabb tavra.
Sok sikert neked is!
Kozben ajanlom mindenki figyelmebe az alabbi cikket:
http://www.portfolio.hu/vallalatok/energia/zuhan_a_mol_pedig_nem_kene_2.166983.html
Ha ez igaz, es nem lesz mas adojuk, akkor ma szep ugrassal fektettem be MOL-ba 16050-en, es hatiban is lehet meg egy par napos korr. Ha nem, csak hulyites, akkor tovabb le.