Nem érdemes lovagolni a részleteken, lényeg és egyértelmű, hogy javultunk önmagunkhoz és az előző selejtező sorozathoz képest.
Ezt a javulást kell megőrizni és fenntartani, akkor a köv. vb-selejtező sorozatban lehet esélyünk.
Nem érdemes lovagolni a részleteken, lényeg és egyértelmű, hogy javultunk önmagunkhoz és az előző selejtező sorozathoz képest.
Ezt a javulást kell megőrizni és fenntartani, akkor a köv. vb-selejtező sorozatban lehet esélyünk.
szerintem is....
erre majd kitalál neki vmi adok-kapok nyilatkozatot vmelyik mlsz ingyenélő töltelék,gondolom..
igy van.
rajtam mulna,olyan amatör volna az egész,mint a huzat.
lehetne menni 8-12 óra meló után focizgatni ,szervezgetni,aki szeretne még....lehet ilyen szinten akkor is tartana az egész focikatyvasz.
Május 9.
"Mivel legutóbb negyven éve szerepelt Európa-bajnokságon Magyarország, a futballtársadalomnak, a játékosoknak, az edzőknek - tulajdonképpen mondhatnám, hogy az egész nemzetnek - fontos lett volna, hogy a válogatott éljen az eséllyel, és részt vegyen a soron következő tornán. Egyszerűen szégyen, hogy Magyarország nem jutott ki a 2012-es Eb-re."
Paulo Sousa, a Videoton vezetőedzője a FourFourTwo magazinnak beszélt a nemzeti csapatról.
El Kebir: Itt is megtalálható már a "bolsevik" szó (4. oldal). De nem a renitensünk követte el :-)
Ennek alapján a magyar focival kapcsolatban nem lehet íróniát használni, mivel a magyar foci mögött nincs semmiféle tudás sem.
A király visszaült az őt megillető helyre. Sima volt nagyon miután Ebdonnal elbánt. :)
kizárták őket az NB1-ből, utána pedig a játékosok szétszéledtek...
Sportminisztériumban dolgozott akkor barátom apja és már tavasszal elkezdődött a történet.
Iróniát akkor érdemes használni, ha van mögötte valamicske tudás.
szerintem a magyar focit már csak a fogadási csalások tartják életben évek óta.
Egyszerűen nincsenek szponzorok, nincsenek nézők, nincsen merchandizing, és alig valamicske tévés jogdíjak vannak. Ami még van 1-2 klubnál az az önkormányzati lóvé.
Ezen összegekből képtelenség kigazdálkodni a játékosok/edzők/kisegítő személyzet fizetését (plusz klubelnökök és egyéb irodisták), , létesítményfenntartási költségket, rezsit, utazási költségek stb. stb.
tehát vagy pénzmosoda, vagy fogadási csalás amiből ezeket üzemeltetni lehet. Ennek meg is van az eredménye.
A snooker vb döntőjében a Barcelona gyözött:-)
Nem hiszem, hogy pénz volt a dologban. Az tuti lebukás lenne, ők is tudják. A Pápának nagyon kellettek a pontok, a Fradiban meg dolgozott az egészséges bosszúvágy.
sztem egy sima bunda meccs volt. A Pápának ez fontos meccs volt, a Fradinak meg már mindegy gyakorlatilag.
Ilyenkor a Pápa fizet előre és a srácok meg feltesznek egy nagyobb összeget a Tippmixen.
Az elnök örül, a játékosok örülnek, a pápaiak örülnek. Win-win szituáció.
A hosszú táv meg kit érdekel a magyar világban?
Nem hinném rászorulna a rokkant nyugdíjra, de miért ne vehetne fel ha korábban rendesen fizetett járulékokat? Szerintem egész jól jövedelemező tevékenység lehet ez a hegymászás ezen a szinten ahogy ő művelte még egészségesen és most. Egy -két szponzori szerződés néhány nagy sportszergyártóval , egyéb szponzorokkal. Nem egy olcsó műfaj, de azért komoly reklámérték lehet megmásztam a xy hegyet ilyen bakkancsban, dzsekiben stb. :)
Engem igazán az érdekelne, a család ehhez a megszállottsághoz mit szól.
Családos emberként ilyen kockázatokat felvállalni, fél lábbal. Hegymászás lehet az élete gondolom .
Én erre reagáltam írónikusan: "visszaadják a Fradi kiejtését..." mely szerint a kiejtéshez az kellene, hogy mindenki megverje, illetve erre, " száműzték NB1ből fradit.." és három évig ott is tartották a lobbyérdekek miatt, mert mindenki úgy megverte, hogy fel sem tudtak jutni.
Nyilván lehetett volna szebben is írni, de ez reagálás volt, nem önállóan indított gondolatmenet. És megmondom őszintén, ennyiért is kár volt, mert engem annyira nem érdekel a magyarországi focinak - elég gyengén - álcázott pénzmosás, hogy hihetetlen.
Remélem nem vesz fel rokkantnyugdíjat (ráadásul önként nyisszantották le a csellót). Én inkább arra lennék kíváncsi, hogy miből tartja fenn a családját, és ezt a kis olcsó hobbiját.
A Fradi esete Magyarorszäg keresztmetszete kicsiben.
Épithettek volna egy jó csapatot még amikor a BEK-ben bejutottak a csoport körbe anno az Ajax, Reál és Anderlecht ellen.
Volt pénz elég.
Ehelyett jött a nyerészkedés, tisztességtelen gazdálkodás, hibás döntések sorozata, aztán várták sült csirkét a brit befektető képében és tele volt a sajtó azzal, hogy ez majd mindent megold.
A Fradi olyan, mint egy állatorvosi ló...................
Műlábbal 8000 méter környékén mászkál oxigénpalack nélkül . Ez már akaraterő. Más bazz egy lábbal még a 2. emeletre is nehezen mászik fel. Hihetetlen ez az ember, ehhez azért kell egy komoly megszállottság. :)
Magyar foci, hát kb 15-20 éve nem nézek Nb i-es meccseket régebben szerettem, de hát ami most megy az szomorú, kb úgy vagyok vele mint a forradalommal ennél mélyebbre csak nem süllyedünk. :)
A szokásos módon mellébeszél. Kiesést mondott, pedig kizárás volt. Amúgy évek óta sz*r a Fradi, sajnos.