Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Sport

Néhány zaftos részlet O'…

#510777 TrendMan

Néhány zaftos részlet O'Sullivan előéletéből:

http://sportgeza.hu/sport/2012/05/09/ronnie_o_sullivan/

Nekem a legjobban ez tetszik:

" a 2007-es UK Championshipen régi nagy ellenfelével, Stephen Hendryvel játszott a negyeddöntőben. Mikor kihagyott egy fontos, és könnyen belökhető pirosat, váratlanul kezet rázott a skóttal és a játékvezetővel is, és kiment, feladta a meccset: 20 800 fontra büntették"

:-)))

MU

#510760 banyaiz

Milyen kegyetlen módon buktuk a bajnoki címet. City utolsó percekben 2 gólt lő. Grrr. Pedig már zsebben éreztem, volt fogaknak csikorgatása.

http://himalaja.blog.h…

#510315 banyaiz

http://himalaja.blog.hu/2012/05/10/sokkolo_nap_vegen_ert_le_eross_zsolt?utm_source=cimlap&utm_medium=link&utm_content=2012_05_11&utm_campaign=index

Kemény túlélőtúra lehetett ez a mászás. Egyik embert elvitte a lavina, végén lejönni is alig tudnak.

Adrenalinszint emelő dolog lehet ez a hegymászás, kicsit oroszrulettre hasonlít.

Milyen elfojtott indulatok vannak ebben az írásban , nem hiszem másznak még egyszer együtt ezek az emberek, vagy lehet ez normális a hegyen elszabadulnak az érzelmek.

Re: nincs cím

#509879 matgab Előzmény: #509863

Persze és ki is jutottunk volna szerintem, ha nem az a .... Koeman az edzőnk előtte 2-3 évig, aki egy már fejlődésnek indult csapatot zilált szét teljesen!

Sousa meg jobb ha kussol, mert ő meg egy sokkal jobb Videotonnal simán kiesett egy hulla gyenge Salzburg ellen a BL selejtező első fordulójában!

Meg én úgy látom, hogy amúgy is egy halálprimitív figura - ugye barátságos meccsen lefejeli az ellenfelet, vagy nyilvánosan nem fogadja Egervári kézfogását...Ergo egy tapló.

szóval az biztos, hogy az egész magyar foci bűzlik, mint egy xarkupac, de Sousa inkább lefelé lóg ki belőle... Sajnos.

#509874 TrendMan Előzmény: #509864

Nem érdemes lovagolni a részleteken, lényeg és egyértelmű, hogy javultunk önmagunkhoz és az előző selejtező sorozathoz képest.

Ezt a javulást kell megőrizni és fenntartani, akkor a köv. vb-selejtező sorozatban lehet esélyünk.

#509863 Sumér harcos Előzmény: #509860

szerintem is....

erre majd kitalál neki vmi adok-kapok nyilatkozatot vmelyik mlsz ingyenélő töltelék,gondolom..

Re: Bundás Fradi.....

#509858 Sumér harcos Előzmény: #509231

igy van.

rajtam mulna,olyan amatör volna az egész,mint a huzat.

lehetne menni 8-12 óra meló után focizgatni ,szervezgetni,aki szeretne még....lehet ilyen szinten akkor is tartana az egész focikatyvasz.

Május 9. "Mivel legutób…

#509855 Sumér harcos

Május 9.

"Mivel legutóbb negyven éve szerepelt Európa-bajnokságon Magyarország, a futballtársadalomnak, a játékosoknak, az edzőknek - tulajdonképpen mondhatnám, hogy az egész nemzetnek - fontos lett volna, hogy a válogatott éljen az eséllyel, és részt vegyen a soron következő tornán. Egyszerűen szégyen, hogy Magyarország nem jutott ki a 2012-es Eb-re."

Paulo Sousa, a Videoton vezetőedzője a FourFourTwo magazinnak beszélt a nemzeti csapatról.

El Kebir: Itt is megtalá…

#509439 lagwagoner

El Kebir: Itt is megtalálható már a "bolsevik" szó (4. oldal). De nem a renitensünk követte el :-)

Re: A világ legsportszerűbb 11-es rúgása

#509251 Előzmény: #509233

Ennek alapján a magyar focival kapcsolatban nem lehet íróniát használni, mivel a magyar foci mögött nincs semmiféle tudás sem.

Re: O'Sullivan vs. Carter

#509234 banyaiz Előzmény: #509191

A király visszaült az őt megillető helyre. Sima volt nagyon miután Ebdonnal elbánt. :)

#509233 Kissherceg Előzmény: #508907

kizárták őket az NB1-ből, utána pedig a játékosok szétszéledtek...

Sportminisztériumban dolgozott akkor barátom apja és már tavasszal elkezdődött a történet.

Iróniát akkor érdemes használni, ha van mögötte valamicske tudás.

#509231 matgab Előzmény: #509187

szerintem a magyar focit már csak a fogadási csalások tartják életben évek óta.

Egyszerűen nincsenek szponzorok, nincsenek nézők, nincsen merchandizing, és alig valamicske tévés jogdíjak vannak. Ami még van 1-2 klubnál az az önkormányzati lóvé.

Ezen összegekből képtelenség kigazdálkodni a játékosok/edzők/kisegítő személyzet fizetését (plusz klubelnökök és egyéb irodisták), , létesítményfenntartási költségket, rezsit, utazási költségek stb. stb.

tehát vagy pénzmosoda, vagy fogadási csalás amiből ezeket üzemeltetni lehet. Ennek meg is van az eredménye.

#509187 Arsene Lupin Előzmény: #509165

Nem hiszem, hogy pénz volt a dologban. Az tuti lebukás lenne, ők is tudják. A Pápának nagyon kellettek a pontok, a Fradiban meg dolgozott az egészséges bosszúvágy.

#509165 matgab Előzmény: #508815

sztem egy sima bunda meccs volt. A Pápának ez fontos meccs volt, a Fradinak meg már mindegy gyakorlatilag.

Ilyenkor a Pápa fizet előre és a srácok meg feltesznek egy nagyobb összeget a Tippmixen.

Az elnök örül, a játékosok örülnek, a pápaiak örülnek. Win-win szituáció.

A hosszú táv meg kit érdekel a magyar világban?

#508908 banyaiz Előzmény: #508901

Nem hinném rászorulna a rokkant nyugdíjra, de miért ne vehetne fel ha korábban rendesen fizetett járulékokat? Szerintem egész jól jövedelemező tevékenység lehet ez a hegymászás ezen a szinten ahogy ő művelte még egészségesen és most. Egy -két szponzori szerződés néhány nagy sportszergyártóval , egyéb szponzorokkal. Nem egy olcsó műfaj, de azért komoly reklámérték lehet megmásztam a xy hegyet ilyen bakkancsban, dzsekiben stb. :)

Engem igazán az érdekelne, a család ehhez a megszállottsághoz mit szól.

Családos emberként ilyen kockázatokat felvállalni, fél lábbal. Hegymászás lehet az élete gondolom .