Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

Re: A világ legsportszerűbb 11-es rúgása

#508907 Előzmény: #508885

Én erre reagáltam írónikusan: "visszaadják a Fradi kiejtését..." mely szerint a kiejtéshez az kellene, hogy mindenki megverje, illetve erre, " száműzték NB1ből fradit.." és három évig ott is tartották a lobbyérdekek miatt, mert mindenki úgy megverte, hogy fel sem tudtak jutni.

Nyilván lehetett volna szebben is írni, de ez reagálás volt, nem önállóan indított gondolatmenet. És megmondom őszintén, ennyiért is kár volt, mert engem annyira nem érdekel a magyarországi focinak - elég gyengén - álcázott pénzmosás, hogy hihetetlen.

#508901 Tapasz Előzmény: #508894

Remélem nem vesz fel rokkantnyugdíjat (ráadásul önként nyisszantották le a csellót). Én inkább arra lennék kíváncsi, hogy miből tartja fenn a családját, és ezt a kis olcsó hobbiját.

#508898 TrendMan Előzmény: #508885

A Fradi esete Magyarorszäg keresztmetszete kicsiben.

Épithettek volna egy jó csapatot még amikor a BEK-ben bejutottak a csoport körbe anno az Ajax, Reál és Anderlecht ellen.

Volt pénz elég.

Ehelyett jött a nyerészkedés, tisztességtelen gazdálkodás, hibás döntések sorozata, aztán várták sült csirkét a brit befektető képében és tele volt a sajtó azzal, hogy ez majd mindent megold.

A Fradi olyan, mint egy állatorvosi ló...................

#508894 banyaiz Előzmény: #508885

http://himalaja.blog.hu/2012/05/06/eross_zsolt_a_csucs_alol_fordult_vissza?utm_source=cimlap&utm_medium=link&utm_content=2012_05_07&utm_campaign=index

Műlábbal 8000 méter környékén mászkál oxigénpalack nélkül . Ez már akaraterő. Más bazz egy lábbal még a 2. emeletre is nehezen mászik fel. Hihetetlen ez az ember, ehhez azért kell egy komoly megszállottság. :)

Magyar foci, hát kb 15-20 éve nem nézek Nb i-es meccseket régebben szerettem, de hát ami most megy az szomorú, kb úgy vagyok vele mint a forradalommal ennél mélyebbre csak nem süllyedünk. :)

#508885 Arsene Lupin Előzmény: #508880

A szokásos módon mellébeszél. Kiesést mondott, pedig kizárás volt. Amúgy évek óta sz*r a Fradi, sajnos.

#508880 Előzmény: #508829

Nem különösebben foglalkoztatott a téma, nekem csak az tűnt fel az egészből, hogy három évig képtelenek voltak feljutni a másodosztályból. Tényleg vérprofi a Vasas lobby, hogy ezt elintézte :)

Re: O'Sullivan vs. Carter

#508865 banyaiz Előzmény: #508810

Szuper a meccs, teljesen kikapcsolt, kár, hogy ma vége lesz. :)

Nagyon nagy taktikai csata, Ronnie egész új oldalát mutatja nem is emlékszem ennyire türelmesen láttam valaha játszani. Szoros lesz nagyon vsz.

#508825 Előzmény: #508730

Szerintem valahol erről kellene szólnia a sportnak, és én például szívesebben nézek ilyen jeleneteket, mint komplett meccseket :)

Mi ez a Fradi "kiejtése" téma? Ahhoz nem arra van szükség, hogy egy csapat elveszítse szinte az összes évközi mérkőzését? Összefogtak a Fradi ellen, hogy mindenki megverje és kiessen? Hallatlan...

Re: Bundás Fradi.....

#508815 Kissherceg Előzmény: #508762

visszaadják a Fradi kiejtését... Ma már nyílt titok, hogy Vasas miatt száműzték NB1ből fradit..

O'Sullivan vs. Carter

#508810 TrendMan

Kicsit olyan ez a döntő, mint a Barcelona-Real Madrid rivalizálás, van egy spontán, ösztönös őstehetség, akit a tanulással, gyakorlással továbbá szervezettséggel és stratégiával felvértezett ellen megpróbál megállitani.

A világ legsportszerűbb 11-es rúgása

#508730 kosami

Az Al Nasr elleni meccsen úgy jutott büntetőhöz a Sepahan, hogy az ellenfélnek akarták visszaadni a labdát egy játékmegszakítás után, ám az Al Nasr védője elbambult.

A játékvezető kénytelen volt 11-est adni és kiállítani az Al Nasr kapusát, ám ekkor a Sepahan edzője, a horvát Zlatko Kranjcar mutatta a büntetőhöz készülődő emberének, hogy ne rúgja be. Ő pedig szót fogadott, igen látványosan.

http://hvg.hu/sport/20120505_11es_Fair_Play_Azsia

Re: nincs cím

#507960 banyaiz Előzmény: #507906

Sullivan tovább ment, így játszik nincs aki megállítsa, max Ebdon tudná kiidegelni szerintem, de őt már kiejtette. :)

8 millió font + a szponzorok reklám stb, az még sokszor 8 gondolom.

Itt vannak az aktuális h…

#507864 TrendMan

Itt vannak az aktuális hirek a snooker vb-ről:

http://www.independent.ie/sport/other-sports/snooker-hendry-retires-after-crucible-exit-3096891.html

Hendry nyilatkozata videón, továbbá néhány érdekes komment Trump vereségével kapcsolatban.

Trump mondja:

- Sok játékos örül a vereségemnek. Nem értem, hogy miért?

Én végülis nem vagyok egy rossz fickó, nem neheztelek senkire sem:-)

Erre már megszólalt O'Sullivan is:

- Sajnos a mi országunkban az emberek nem örülnek a másik sikerének.

Bezzeg Amerikában!

Sajnos ehhez hozzá kell szoknia. Azt hiszem Judd (Trump) fel fog nőni a feladathoz!

/érdekes, ezek a gondolatok valahogy olyan ismerősek itt Magyarországon is/