Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#509222 KawaBazsy Előzmény: #509201

Ok. S mennyi lenne az a pénz, amennyit adnál egy ilyen jó állapotúért most? Tehát milyen árnál megyünk nézni úgy, h el is hozod, ha jó? :-)

#509182 KawaBazsy Előzmény: #509167

SOHA nem veszek 10 évre járművet magamnak. Anno a céges Corollát imádtam, 10 éve sztem a legjobb autó volt a kategóriájában. 4.5 év s 175 ezer km után úgy meguntam, h viszolygok ha bele kell ülnöm egy olyanba.. :-)

#509167 Sumér harcos Előzmény: #509159

de eladásra hoztad,nem 10 évre magadnak.

amikor ilyen kaliberű,hol eladom,hol nem- hondáim voltak sorban,akkor is megőrültem egy pöttytől,egy olajfolttól,egy suhogástól....pedig adódott,mikor nem szalon gépről van szó.

#509166 Sumér harcos Előzmény: #509160

mondjuk ezzel én is vok,minden zavar,maximalista vok,autonál nagyon,de sok mindennél.

sokszor már beteges nálam szinte,mint a Trükkös fiúk (2003)

Nicolas Cage filmben.

nagyon zavar,ha már ciripel,kolompol vmi,egy lábnyom a küszöbön-ha sáros,....rosszul vagyok egy 1cm-es karctól,amit ugyan a polir eltüntetett,de én tudom ,hogy ott van.

műszerfal világitásnál,csak egy picit haloványabb vhol egy cm-es rész,kész vok,megőrülök tőle-azonnal csere.:)

pl. piti dolog,de nincs az a kozmetika az országban eddig,ahol úgy megcsinálják az autot vagy az eddig oda hurcolt autoimat ,ahogyan én.

igaz nekem ez a művelet 4 óra,de mintha szalonból jött volna újra.

egy kő lelakott gép halálra idegesit,ha beülök,...van az ismerettségben-őket nem zavarja.

pl. egyik rokon szalonban vett egy 307-et 2003-ban ,az azóta talán egyszer volt kitakaritva.

nálam egy 20éves swift is ragyogna,csak szépet vennék belőle.

#509159 KawaBazsy Előzmény: #509156

A Mazdán is volt 2 kisebb rozsdapötty (nem javíttattam meg a gyári fény miatt), meg az alján is elfért volna az alvázvédő, de ettől még műszakilag kifogástalan volt. Én sosem szobrot kerestem, hanem használható, szerethető kocsit..

#509156 hosszhuszár Előzmény: #509151

ilyen autót szerelemből vesz az ember....szerintem

minden attól függ mennyire vagy igényes..ha elmegy egy-két, zörgés, kopogás, innen onnan, egy kis rozsda alul, még kisebb felül, ha nem kell, hogy tényleg tipp topp legyen, akkor nem kell rá költeni, csak hajtani, ez biztos.

#509153 KawaBazsy Előzmény: #509150

Hú, az a Maserati odakúr, gyakorlatilag Ferrari technikát kapsz olcsóbban, s kevésbé feltűnően.. kéne!

#509151 KawaBazsy Előzmény: #509148

Alkatrészárban? Pont azért az egyszerűbb, régebbi technikát preferálom, mert azt meg tudjuk csinálni, szervizre nem kell költeni. A BMW-re semmit nem kellett költeni a kopón kívül, 20 évesen vettem, 22 évesen adtam el..

#509147 KawaBazsy Előzmény: #509146

2M felett nekem egyszerűen nem ér meg. A hasonló kategóriájú 635 CSi-met anno 700 ezerért adtam el. 1 millát adnék egy jóért..