Ok. S mennyi lenne az a pénz, amennyit adnál egy ilyen jó állapotúért most? Tehát milyen árnál megyünk nézni úgy, h el is hozod, ha jó? :-)
Ok. S mennyi lenne az a pénz, amennyit adnál egy ilyen jó állapotúért most? Tehát milyen árnál megyünk nézni úgy, h el is hozod, ha jó? :-)
csak az S,csak ő,a 2 közül:)
Megy lefelé a kedvenced ára. Ha 3.5-öt megér neked, akkor el kéne mennünk megnézni.. :-)
http://www.hasznaltauto.hu/auto/honda/s_2000/honda_s_2000_szervizkonyv__kemenyteto-5737057
Mivel nekem most volt roadsterem, ezért a pénzért inkább ez kéne..
http://www.hasznaltauto.hu/auto/ford/mustang/ford_mustang_cabrio-5747554
SOHA nem veszek 10 évre járművet magamnak. Anno a céges Corollát imádtam, 10 éve sztem a legjobb autó volt a kategóriájában. 4.5 év s 175 ezer km után úgy meguntam, h viszolygok ha bele kell ülnöm egy olyanba.. :-)
de eladásra hoztad,nem 10 évre magadnak.
amikor ilyen kaliberű,hol eladom,hol nem- hondáim voltak sorban,akkor is megőrültem egy pöttytől,egy olajfolttól,egy suhogástól....pedig adódott,mikor nem szalon gépről van szó.
mondjuk ezzel én is vok,minden zavar,maximalista vok,autonál nagyon,de sok mindennél.
sokszor már beteges nálam szinte,mint a Trükkös fiúk (2003)
Nicolas Cage filmben.
nagyon zavar,ha már ciripel,kolompol vmi,egy lábnyom a küszöbön-ha sáros,....rosszul vagyok egy 1cm-es karctól,amit ugyan a polir eltüntetett,de én tudom ,hogy ott van.
műszerfal világitásnál,csak egy picit haloványabb vhol egy cm-es rész,kész vok,megőrülök tőle-azonnal csere.:)
pl. piti dolog,de nincs az a kozmetika az országban eddig,ahol úgy megcsinálják az autot vagy az eddig oda hurcolt autoimat ,ahogyan én.
igaz nekem ez a művelet 4 óra,de mintha szalonból jött volna újra.
egy kő lelakott gép halálra idegesit,ha beülök,...van az ismerettségben-őket nem zavarja.
pl. egyik rokon szalonban vett egy 307-et 2003-ban ,az azóta talán egyszer volt kitakaritva.
nálam egy 20éves swift is ragyogna,csak szépet vennék belőle.
Nem vagyunk egyformák, engem minden apróság zavar, ami nem oda való, vagy nem úgy működik, stb...
A Mazdán is volt 2 kisebb rozsdapötty (nem javíttattam meg a gyári fény miatt), meg az alján is elfért volna az alvázvédő, de ettől még műszakilag kifogástalan volt. Én sosem szobrot kerestem, hanem használható, szerethető kocsit..
ilyen autót szerelemből vesz az ember....szerintem
minden attól függ mennyire vagy igényes..ha elmegy egy-két, zörgés, kopogás, innen onnan, egy kis rozsda alul, még kisebb felül, ha nem kell, hogy tényleg tipp topp legyen, akkor nem kell rá költeni, csak hajtani, ez biztos.
én sem hiszek annyira ebben a kategoriában az olcsó húsban:)annak hig a leve
Hú, az a Maserati odakúr, gyakorlatilag Ferrari technikát kapsz olcsóbban, s kevésbé feltűnően.. kéne!
Alkatrészárban? Pont azért az egyszerűbb, régebbi technikát preferálom, mert azt meg tudjuk csinálni, szervizre nem kell költeni. A BMW-re semmit nem kellett költeni a kopón kívül, 20 évesen vettem, 22 évesen adtam el..
És egyszer csak felébredsz..))
Ha ezt megveszed, látatlanban mondom, 2-ig tuti költesz rá...
2M felett nekem egyszerűen nem ér meg. A hasonló kategóriájú 635 CSi-met anno 700 ezerért adtam el. 1 millát adnék egy jóért..
1 jó állapotú, ebből a típusból, inkább 2 fölé, mint 1,5 alatt.
de 1 mustrát megérhet.
Nincs is igazad, az ennél eggyel ill kettővel újabb a divat a gengszterek körében.. :-)
Ilyen szekérrel mostanság fehér embert nem láttam közlekedni. :)
szép:)