Regisztráció Elfelejtett jelszó

Politika totyik

Re: Párttá alakult a 4K!

#508625 Netmaster Előzmény: #508302

Mellesleg kíváncsi vagyok, belegondoltál-e abba a marhaságba, amit leírtál, mondjuk kikkel lehet összefogni az említett baloldalon: nevezetesen az MSZP és a DK jut eszembe mint ismertebb formációk (már ha baloldalinak lehet őket nevezni). Szóval ha te ilyen összefogást látnál szívesen, nyugodtan kampányolgass mellette, biztosan lesz, aki komolyan fogja venni, én ezt a kábítást nem veszem be. És még van képed másokat "lesiterombolózni". Hihetetlen. :)

Persze ha itt a hasonló agyzsibbasztásra van igény, és egyedül én élek tévhitek közt, ne habozzatok szólni, egy szavatokba kerül, és már itt sem vagyok.

#508558 Netmaster Előzmény: #508546

Tudom, hogy szelektív az emlékezeted, de már két éve is megvoltak. De látod, a legtöbbre eddig mégis egy Fidesz nevű liberális párt vitte. :)

#508546 zeeh_ Előzmény: #508290

Kedvenc SZDSZ-ednek nem jött be az újracsomagolás (Lehet Más az SZDSZ), itt a folytatás, a négyK nevű libsi társulat. Csak így tovább, remélhetőleg egyik hulladék liberális párt se fog bejutni. :)

#508368 nemértem Előzmény: #508355

Tudniillik a kicsi táblácskák nem a fideszes bácsi kezébeN voltak, de vetek el tőle hirdető bácsikat és néniket. Így már logikus?!

#508366 nemértem Előzmény: #508361

Ha másnak van, nekem nincs, az nem azért van, mert egy utolsó senkiházi lúzer vagyok, hanem azért, mert meg nem értett liberálbolsevik vagyok, akinek akkor szép a világ, ha kezében a teljhatalom, amivel majd szépen kiírthatnak,

Szép gondolat. És okos. Na és ez a Recsk! Telitalálat! És mit szólsz ehhez a Matuska Szilveszterhez?! Az meg robbantgat a huncut ...

"Gondolatmenet ?! vége. "

#508361 Előzmény: #508355

"Liberálbolsevikkal társalogni olyan, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas."

Ha az ember felismeri a logikát, olyan egyszerűvé válik minden.

Gondolatmenet kezdete: Irígység, mert másnak van, de nekem nincs, pedig én okosabb vagyok, tehát elnyomnak ha nem vagyok benne, nehogy már dolgozni kelljen érte; hiszen ha nem lennék elnyomva, akkor már benne lennék és én lennék a gazdag a semmittevésből és semmi észből; tehát akkor most már én jövök, ha kell embert is ölök, de most már én akarok másoktól mindent elvenni, mert az nekem jár és mert megérdemlem, ők meg nem, mert ők dögöljenek meg, de főleg menjenek Recskre azok a moscsadékok, akik munkával akarnak valamit elérni az életében és nem engem imádnak. Ha másnak van, nekem nincs, az nem azért van, mert egy utolsó senkiházi lúzer vagyok, hanem azért, mert meg nem értett liberálbolsevik vagyok, akinek akkor szép a világ, ha kezében a teljhatalom, amivel majd szépen kiírthatnak, rendőrattakolhatnak mindenkit, aki nem ért egyet a felsőbbrendűségükkel. Gondolatmenet vége.

#508355 Csusza Előzmény: #508345

Most akkor ha csökken a plakátméret, attól miért fognak többet keresni Simicskáék?

Ez nem logikus, már bocs.

#508345 nemértem Előzmény: #508325

Tilos januártól óriásplakátokat elhelyezni az utak mellett, a hirdetőfelületet ugyanis négy négyzetméterben maximálta egy törvénymódosítás. A tilalom megszegését csak júliustól büntetik, akkortól félmillió forintos bírságra kell számítania annak az ingatlantulajdonosnak, akinek a területén kitették a tiltott hirdetést.

MIÉRT IS? CSAK NEM EZÉRT?

Egymilliárdos osztalékot visznek haza Simicskáék

ecoline.hu

Hatalmas nyereséget ért el tavaly az a közterületi reklámcég, amelyhez a kormányváltás óta elkezdtek özönleni az állami hirdetések, írja az origo.

A két befolyásos, szoros politikai kapcsolatokkal rendelkező üzletember, Simicska Lajos és Nyerges Zsolt érdekeltségébe tartozó Publimont Kft-nél az a döntés született, hogy a több mint egymilliárd forintos profit egészét fizessék ki osztalékként a tulajdonosoknak.

A rohadt mszp, de gusztustalan már megint!

#508332 nemértem Előzmény: #508312

Az mszp szdsz társaság nem képviselt baloldali értékeket, ami a liberális fogalom ágyba vizelős részét illeti, az szdsz azt képviselte.

Viszont ennek semmi köze nincs a fidesz bolsevista tempóihoz.

Szószátyár úrnak innen üzenném, -hogy ne kelljen rá külön energiát- pazarolni, nézze meg a bolsevista vezetés ismérveit.

#508321 Előzmény: #508319

Ne viccelj már, be se férnétek, ha tényleg elmenne oda az egész agit-prop osztály, akinek a Stocklandyard liberálbolsevik hittérítése és siterombolása van kiadva feladatnak.

#508320 Netmaster Előzmény: #508319

Elég jól meg lehet ismerni illetőket a fórumon is. Kicsit tegyétek félre hozzá a szemellenzőt. :)

#508318 Előzmény: #508308

Akkor vagy nem vagy épelméjű, vagy fogalmad sincs arról, hogy mi az a bolsevizmus.

Ez persze a liberálbolsevizmus módszertana, amivel olyanokra húzzák rá a "bolsevizmus" kifejezést akiknek közük sincs hozzá, egyebekben azért, hogy a sok birka ne vegye észre azt, hogy valójában ők azok. De ezen én nem nyitok vitát, ha jobban megnézed, helyből ott dől meg az elképzelésed, hogy a bolsevik (vö Nagy francia terror) logikája az volt, hogy még saját magukat nyírták ki, darabolták fel, hogy egy kézbe (esetleg nagyon szűk csoport) kerüljön a teljhatalom, miközben kifelé az "egységet" kajabálták.

Namármost, ha megnézed, akkor ez pont a baloldalon van, ahol egymást nyomják fel, ahol nyírják egymást, ahol semmiféle elképzelés sincs, csak annyi, hogy újra a kezükbe kaparintsák a teljhatalmat. Tehát a liberálbolsevik életmód csont nélkül igaz a liberálbolsevik oldalra, ezzel szemben azt, hogy meg akarnak szabadulni az "ellenfelektől", azt elég nehéz elmondani a Fideszre, amit eközben valójában az erős összetartozással és összezárással jellemeznek. Pont antiliberális gondolkodásmód, ha nagyon akarod, akkor ez éppen az uram-bátyámoskodás, az együtt húztuk az igát, összetartunk gondolkodásmód. De ez a liberálbolsevikokra SOHA nem volt igaz. Ők csak egymás hátán akartak előrejutni, és gátlástalanul lőtték agyon egymást, hogy lehetőségük adódott erre. Most is jobban nyírják egymást, mint a jobboldal, hogy úgy mondjam, jelenleg is elég a jobboldalnak, ha hátradől és elnézegeti, ahogy ezek az éhes farkasok felzabálják egymást és saját magukat a híveikkel együtt.

Ha ezen felül megnézed azt, amit az országgal műveltek, akkor megint megláthatod a sztálini módszertant és az ország rombadöntésének módszertanát, amiben a birkák természetesen boldogan bééégettek az ötéves IMF hiteleknek, meg terveknek, aztán egyszer csak azt vették észre, hogy nincs semmijük, az ország tönkrement, és ahogy Sztálin elővette a "szent anyaföldet", és imádkozni kezdett a néphez, úgy nyúltak ezek is mindenhez a mocskos kezeikkel. Aztán az is jellemző, hogy ugye a liberálbolsevikok azok, akiket idegen hatalmak pénzelnek, kezdve ugye a lenini terrorszövetségtől kezdve Moszkván át 56-on keresztül Brüsszelig, mert valós támogatottságuk sohasem volt, maximum az egészen proliknál, vagy azoknál, akikhez Isten kegyelméből és valami különös ok folyományaképpen nem jutott el a terror.

SOHA semmit sem tettek az ország érdekében, mindent csak a saját érdekükben tettek.

Ha szerinted ez nem látható, akkor úgyis hiába magyarázok, ha meg látod és elhazudod, akkor meg főleg minek :) Szóval, én ennyivel a kérdést le is zárnám, ugyanakkor csendben jelzem, hogy már fejben készítem a következő Blog esszémet a liberálbolsevizmusról, mint olyanról. No nem mintha azt hinném, hogy az az igazhívő liberálbolsevikokat meg tudná téríteni, de talán lesz egy két megtévelyedett bárány, aki felocsúdik, ahogy én is tettem, amikor kinyílt a szemem. Nem reménytelen :)

#508316 Netmaster Előzmény: #508314

Még jó, hogy te is nagyon ismersz, és még el is szoktad olvasni, amit írok. Vagy mégsem. :)

#508312 Sumér harcos Előzmény: #508308

és az mszp szdsz mit alkalmazott,gyarapitott a 2002-2010 közötti időszakban?

gondolom épelméjű dolgokat...