Re: Párttá alakult a 4K!
Előzmény: #508308Akkor vagy nem vagy épelméjű, vagy fogalmad sincs arról, hogy mi az a bolsevizmus.
Ez persze a liberálbolsevizmus módszertana, amivel olyanokra húzzák rá a "bolsevizmus" kifejezést akiknek közük sincs hozzá, egyebekben azért, hogy a sok birka ne vegye észre azt, hogy valójában ők azok. De ezen én nem nyitok vitát, ha jobban megnézed, helyből ott dől meg az elképzelésed, hogy a bolsevik (vö Nagy francia terror) logikája az volt, hogy még saját magukat nyírták ki, darabolták fel, hogy egy kézbe (esetleg nagyon szűk csoport) kerüljön a teljhatalom, miközben kifelé az "egységet" kajabálták.
Namármost, ha megnézed, akkor ez pont a baloldalon van, ahol egymást nyomják fel, ahol nyírják egymást, ahol semmiféle elképzelés sincs, csak annyi, hogy újra a kezükbe kaparintsák a teljhatalmat. Tehát a liberálbolsevik életmód csont nélkül igaz a liberálbolsevik oldalra, ezzel szemben azt, hogy meg akarnak szabadulni az "ellenfelektől", azt elég nehéz elmondani a Fideszre, amit eközben valójában az erős összetartozással és összezárással jellemeznek. Pont antiliberális gondolkodásmód, ha nagyon akarod, akkor ez éppen az uram-bátyámoskodás, az együtt húztuk az igát, összetartunk gondolkodásmód. De ez a liberálbolsevikokra SOHA nem volt igaz. Ők csak egymás hátán akartak előrejutni, és gátlástalanul lőtték agyon egymást, hogy lehetőségük adódott erre. Most is jobban nyírják egymást, mint a jobboldal, hogy úgy mondjam, jelenleg is elég a jobboldalnak, ha hátradől és elnézegeti, ahogy ezek az éhes farkasok felzabálják egymást és saját magukat a híveikkel együtt.
Ha ezen felül megnézed azt, amit az országgal műveltek, akkor megint megláthatod a sztálini módszertant és az ország rombadöntésének módszertanát, amiben a birkák természetesen boldogan bééégettek az ötéves IMF hiteleknek, meg terveknek, aztán egyszer csak azt vették észre, hogy nincs semmijük, az ország tönkrement, és ahogy Sztálin elővette a "szent anyaföldet", és imádkozni kezdett a néphez, úgy nyúltak ezek is mindenhez a mocskos kezeikkel. Aztán az is jellemző, hogy ugye a liberálbolsevikok azok, akiket idegen hatalmak pénzelnek, kezdve ugye a lenini terrorszövetségtől kezdve Moszkván át 56-on keresztül Brüsszelig, mert valós támogatottságuk sohasem volt, maximum az egészen proliknál, vagy azoknál, akikhez Isten kegyelméből és valami különös ok folyományaképpen nem jutott el a terror.
SOHA semmit sem tettek az ország érdekében, mindent csak a saját érdekükben tettek.
Ha szerinted ez nem látható, akkor úgyis hiába magyarázok, ha meg látod és elhazudod, akkor meg főleg minek :) Szóval, én ennyivel a kérdést le is zárnám, ugyanakkor csendben jelzem, hogy már fejben készítem a következő Blog esszémet a liberálbolsevizmusról, mint olyanról. No nem mintha azt hinném, hogy az az igazhívő liberálbolsevikokat meg tudná téríteni, de talán lesz egy két megtévelyedett bárány, aki felocsúdik, ahogy én is tettem, amikor kinyílt a szemem. Nem reménytelen :)