Re: Párttá alakult a 4K!
Előzmény: #508355"Liberálbolsevikkal társalogni olyan, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas."
Ha az ember felismeri a logikát, olyan egyszerűvé válik minden.
Gondolatmenet kezdete: Irígység, mert másnak van, de nekem nincs, pedig én okosabb vagyok, tehát elnyomnak ha nem vagyok benne, nehogy már dolgozni kelljen érte; hiszen ha nem lennék elnyomva, akkor már benne lennék és én lennék a gazdag a semmittevésből és semmi észből; tehát akkor most már én jövök, ha kell embert is ölök, de most már én akarok másoktól mindent elvenni, mert az nekem jár és mert megérdemlem, ők meg nem, mert ők dögöljenek meg, de főleg menjenek Recskre azok a moscsadékok, akik munkával akarnak valamit elérni az életében és nem engem imádnak. Ha másnak van, nekem nincs, az nem azért van, mert egy utolsó senkiházi lúzer vagyok, hanem azért, mert meg nem értett liberálbolsevik vagyok, akinek akkor szép a világ, ha kezében a teljhatalom, amivel majd szépen kiírthatnak, rendőrattakolhatnak mindenkit, aki nem ért egyet a felsőbbrendűségükkel. Gondolatmenet vége.