Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#506831 KawaBazsy Előzmény: #506772

Vmi lesz, nálam sosem lehet tudni. Németo.-t is nézegetem, Angliába is visszavágyom.. MOST tuti, h ráérek. :-)

#506809 hosszhuszár Előzmény: #506805

Kaptunk türelmi időt, állítólag, tudják, hogy hiánycikk ( roppant érdekes, kinek a kije a forgalmazó, gyártó?) de nézzétek meg a dobozon az érvényességi dátumot!

Ha lejárt, egy gyógyszertárban, a doboz tartalmát felfrissítik, kb 3000ft-ért.

nyilván a gézvágó olló szavatossága nem jár le..))

#506805 Euroman Előzmény: #506794

mindenesetre unixban ma nem volt, azt mondták a napokban jön 7290 ft-ért. mondom azt nem kérném, mert a honlapjukon 2930 és 3630 Ft-ért is van. Igen, mondta az eladó, az majd 2-3 hét múlva jön.....na addig nem cserélem le....az enyém 2011-ben járt le.

Egyébként nem értem, hog…

#506794 TrendMan

Egyébként nem értem, hogy miért nem lehet az ilyen ellenőrzéseket is türelmi idővel bonyolitani, mint mondjuk a dohányzási tilalmat a pubokban?

#506772 Sumér harcos Előzmény: #506761

visszatérhetünk rá:)

jelenleg még nem aktuális....

mi az,hogy nem tudod mit hoz a sors?:)csak nem lelépsz külföldre?és nem tudlak rábeszélni egy ilyen turnéra 6honap múlva?:)

#506762 Előzmény: #506759

"Azokat a bontatlan, lezárt elsősegélynyújtó felszereléseket, amelyeket a már forgalomba helyezett járművekhez adtak, de még nem felelnek meg a fenti jogszabály rendelkezéseinek, lejáratkor, de legkésőbb 2013. január 1. napjáig kell kicserélni -személygépkocsik esetében - a fenti tartalmú felszerelésre."

http://totalcar.hu/tanacsok/autojogasz/2012/04/25/lejart_a_mentolada_mit_tegyek/

Egyébként, be kell menni az első patikába és kicserélni a kötszert, vagy esetleg egyéb dolgokat, aminek VAN lejárati határideje és az lejárt. Tehát, helyből nem az egész dobozt kell cserélni, hanem csak azt, ami lejárt.

#506761 KawaBazsy Előzmény: #506600

Jut eszembe, ha kintről akarsz hozni vmit, akkor épp ráérek, de nemtom mit hoz a sors, úgyhogy igyekezz, ha kell a nyelveket beszélő, hozzáértő sofőr. Kaját te fizeted, Mcdonaldsot nem eszem meg.. :-))

#506759 Sumér harcos Előzmény: #506748

azt sem tudom meddig érvényes ez a retek?

4-5 éves az auto még a szalonban kapta,akkor az már lejárt tutira....

#506750 TrendMan Előzmény: #506748

Én is épp most olvasom, nem tudja vki annak a web-áruháznak a cimét, ahol jutányos áron lehet kapni?

"Az egyik magyarországi autófelszerelés-nagykereskedő cég néhány hete akciósan 1099 forint plusz áfáért árult elsősegélykészletet. A cég áruházvezetője az Indexnek elmondta, hogy a termékük német import, és tökéletesen megfelel a hazai rendelet előírásainak. Bár nem pont ugyanazok a tárgyak vannak benne, mint a rendelet tételes listáján, a helyettesíthetőségi szabály miatt – mint uniós termék – megfelel a jogszabálynak."

Ksz

#506448 KawaBazsy Előzmény: #506445

Lecsúsztál, nigger! :-)

Most gyorsan kell vegyél valamit, s TE autóztass meg, hadd sikítsak! (olyat úgyse tudsz.. :-)

A motorral 15K-t mentem egy év alatt emellett..