Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Németül beszélő eü. ládá…

#506980 TrendMan

Németül beszélő eü. ládám van, ki tudja mikorrol ered, mert lejárati időt nem látok rajta.

Ha le lenne pecsételve, nyert ügyem lenne, de sajnos már valamikor fel lett nyitva.

Re: nincs cím

#506842 Waszeitung Előzmény: #506723

Az volt az első autóm,bérletem volt a gumishoz mert bár kevés volt a kraft,de megfelelő sebességgel és kormánytekeréssel nyáron is csúszott a hátulja,de max két személlyel :DD

#506831 KawaBazsy Előzmény: #506772

Vmi lesz, nálam sosem lehet tudni. Németo.-t is nézegetem, Angliába is visszavágyom.. MOST tuti, h ráérek. :-)

#506809 hosszhuszár Előzmény: #506805

Kaptunk türelmi időt, állítólag, tudják, hogy hiánycikk ( roppant érdekes, kinek a kije a forgalmazó, gyártó?) de nézzétek meg a dobozon az érvényességi dátumot!

Ha lejárt, egy gyógyszertárban, a doboz tartalmát felfrissítik, kb 3000ft-ért.

nyilván a gézvágó olló szavatossága nem jár le..))

#506805 Euroman Előzmény: #506794

mindenesetre unixban ma nem volt, azt mondták a napokban jön 7290 ft-ért. mondom azt nem kérném, mert a honlapjukon 2930 és 3630 Ft-ért is van. Igen, mondta az eladó, az majd 2-3 hét múlva jön.....na addig nem cserélem le....az enyém 2011-ben járt le.

Egyébként nem értem, hog…

#506794 TrendMan

Egyébként nem értem, hogy miért nem lehet az ilyen ellenőrzéseket is türelmi idővel bonyolitani, mint mondjuk a dohányzási tilalmat a pubokban?

#506772 Sumér harcos Előzmény: #506761

visszatérhetünk rá:)

jelenleg még nem aktuális....

mi az,hogy nem tudod mit hoz a sors?:)csak nem lelépsz külföldre?és nem tudlak rábeszélni egy ilyen turnéra 6honap múlva?:)

#506762 Előzmény: #506759

"Azokat a bontatlan, lezárt elsősegélynyújtó felszereléseket, amelyeket a már forgalomba helyezett járművekhez adtak, de még nem felelnek meg a fenti jogszabály rendelkezéseinek, lejáratkor, de legkésőbb 2013. január 1. napjáig kell kicserélni -személygépkocsik esetében - a fenti tartalmú felszerelésre."

http://totalcar.hu/tanacsok/autojogasz/2012/04/25/lejart_a_mentolada_mit_tegyek/

Egyébként, be kell menni az első patikába és kicserélni a kötszert, vagy esetleg egyéb dolgokat, aminek VAN lejárati határideje és az lejárt. Tehát, helyből nem az egész dobozt kell cserélni, hanem csak azt, ami lejárt.

#506761 KawaBazsy Előzmény: #506600

Jut eszembe, ha kintről akarsz hozni vmit, akkor épp ráérek, de nemtom mit hoz a sors, úgyhogy igyekezz, ha kell a nyelveket beszélő, hozzáértő sofőr. Kaját te fizeted, Mcdonaldsot nem eszem meg.. :-))

#506759 Sumér harcos Előzmény: #506748

azt sem tudom meddig érvényes ez a retek?

4-5 éves az auto még a szalonban kapta,akkor az már lejárt tutira....

#506750 TrendMan Előzmény: #506748

Én is épp most olvasom, nem tudja vki annak a web-áruháznak a cimét, ahol jutányos áron lehet kapni?

"Az egyik magyarországi autófelszerelés-nagykereskedő cég néhány hete akciósan 1099 forint plusz áfáért árult elsősegélykészletet. A cég áruházvezetője az Indexnek elmondta, hogy a termékük német import, és tökéletesen megfelel a hazai rendelet előírásainak. Bár nem pont ugyanazok a tárgyak vannak benne, mint a rendelet tételes listáján, a helyettesíthetőségi szabály miatt – mint uniós termék – megfelel a jogszabálynak."

Ksz

#506448 KawaBazsy Előzmény: #506445

Lecsúsztál, nigger! :-)

Most gyorsan kell vegyél valamit, s TE autóztass meg, hadd sikítsak! (olyat úgyse tudsz.. :-)

A motorral 15K-t mentem egy év alatt emellett..