Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: nincs cím

#504597 Kissherceg Előzmény: #504593

Ember Te sérült vagy. Diplomatikusan leírtam, hogy nem vagy érték ezen az oldalon. Annyi tőzsdefórum van, mint égen a csillag, komolyan nem tudsz mást találni?

Egyébként meg annyira vagy fennkölt ember, hogy hagyod meghívatni magad Rivotrillal aki tönkre bukta magát, itt zokogta körbe az oldalt, egy másik fórumozóval, aki fiatal és éppen indulna az életbe, meg nem tudom még kivel? Több száz milliomos közel bennfentes személy vagy és ezen emberektől elfogadsz bármit.

Legyen már gerinced...

Re: nincs cím

#504596 Formerplayer Előzmény: #504595

Lehetsz.És őszintén örülnék, ha sikeres lennél....

Nagyon jó érzés, hidd el. Csak tudni kell időben abbahagyni. Nekem még itt vannak komoly pótolni valóim....

Re: nincs cím

#504595 Ricsi Előzmény: #504592

Nem is érdemes cseszegetni, mert stratégiát az idő igazolja. Én meg merem tenni a nevetséges stratégiámmal, hogy leírom, minden kötést beírok, bárki megnézheti (igaz most még csak félév távolságában). Nekem tetszik az eredmény, akiknek meg nem, azoknak megadtam a lehetőséget, hogy mutassanak jobbat.

Rbbj vállalta, így ő is vezeti a kötéseit. Aztán 5 év távlatából megnézzük. Addig meg csak károgást hallok innen-onnan.

Jah, és a hitelességet a szakmával összehasonlítani az kicsit félrevezető. Azért mert nem értek a tőzsdéhez úgy, mint a nagyok, még lehetek hiteles. Az összes beírásom előre készült, sosem mondtam semmit utólag. Ez hiteles, és független a TA ismeretétől.

Re: nincs cím

#504594 Rozsdáskilincs Előzmény: #504592

.A minap előadott befektetési stratégiád láthatóan"""

Erről olvasnék ha mondanád hol találom.

Ha ebben a topikban volt akkor olvastam

Re: nincs cím

#504593 Formerplayer Előzmény: #504585

Már vártam, hogy jön az ultimate tromf: akkor is nekem van igazam, ha nincs. Különben lekapcsolom a villanyt....

Elegáns lépés egy sokra hivatott embertől....

Re: nincs cím

#504592 Formerplayer Előzmény: #504584

Tényleg sajnálom, hogy nem olvasod a fórumot. Most már naponta leírom, hogy hol és mitől ment el a hajó. Te ezt nem veszed észre. Nem egyszer önkritikát is megfogalmazok.Sajnálom, hogy nem jön át...

Egyébként hitelességről, szakmáról tényleg vicces tőled hallgatni bármilyen elvárást....A minap előadott befektetési stratégiád láthatóan jó néhány "alvó" tagot is megmozgatott, pár mondata azóta szállóige a tőzsdét nem csak messziről látott tagok között.

De rossz indulattal nem vagy megvádolható, és ha fogom is a fejem néhány meglátásodtól, úgy vagyok vele, hogy majd saját károdon megtanulod. Ezért nem "cseszegetlek", elfogadtam, hogy máshogy és másfelé járunk....

Re: nincs cím

#504590 Ricsi Előzmény: #504589

Ennyire nem emlékszel? Ott comboskodtál velem, alig bírtunk leállítani :D

Re: nincs cím

#504589 KawaBazsy Előzmény: #504584

Túl korán elhúztunk legutóbb, én nem is tudom, h miféle nézeteltérés volt ott utána.. májusban végig maradunk, s ISZUNK! :-)

Re: nincs cím

#504586 Előzmény: #504581

Személyektől függetlenül, soha ne becsüld le azt a fél szemet. Emlékezz erre, vagy ha eddig nem tetted, olvasd majd el. Napjainkban egyre aktuálisabb, Még egyszer, nem a vitátokhoz szóltam hozzá kéretlenül, csak annak kapcsán ajánlom mindenkinek ezt könyvet.

H. G. Wells

-

A vakok országa

Re: nincs cím

#504585 Kissherceg Előzmény: #504581

Ez az áldozat szerep valami lelki sérülésnek köszönhető? Bizonyítási kényszer is ezt sugallja. Közelálló haverjai, ez priceless... :)

Hidd el nem olyan nehéz innen kijelentkezni. Azt azért ne várd meg, hogy Én fogom itt hagyni az oldalt...

Pü-ket megkaptam, köszi:…

#504584 Ricsi

Pü-ket megkaptam, köszi:)

Bakker, én meg pólóban voltam, eztán tán el sem megyek...

Nézd Former, mindenki téged cseszeget, nem tudom, jogosan-e vagy sem, mert nem érdekel ez a papír. Akkor kezdtem el egyáltalán figyelni, amikor egy fórumtalin kiderült, mennyien is ülnek benne.

Amit én látok: Te folyamatosan azzal jössz, hogy felmegy a papír ide meg oda, innen meg onnan. Ez nem baj, én is mondok sokfélét, aztán vagy bejön, vagy nem. Ezzel számomra semmi gond.

Ami az én szememben a gondot okozza, az a következő:

Azt mondod pl 6K-nál, 3-4 héten belül újra 8K lesz. Eddig rendben. Aztán ugyanezen időszak alatt nem mozdul a papír, ugyanúgy 6K. Ez is rendben. Ami nincs rendben az az, hogy nem mondod el, miért számítottál 8K-ra. Mondjuk, mert azt hallottad, lesz valami bejelentés. Azt gondoltad, esett már eleget, és vissza kell mennie. Álmodtál tarka réten lila teheneket, és amikor ilyeneket álmodsz, akkor a célpapír mindig felfelé megy.

Nekem, komolyan mondom, mindhárom magyarázat magyarázat lenne. Az, hogy melyiket tartom hitelesnek, az már az én kis korlátoltságomra fogható, nem értek én ehhez.

Ezzel szemben te nem mondassz semmit, csak azt, na, 2-3 héten belül újra 8K lesz. De hogy az előzővel tippel mi volt a baj, arról szó sem esik. Számomra ezért hiteltelen ez az egész.

Hónapok óta olvasom, majd lesz ez, majd lesz az. És akkor majd jajj, de sokat kaszálunk.

Azt is elfogadom, hiteles forrásaid vannak. De itt már hónapok teltek el, biztosan lenne olyan, amit megoszthatnál. Mondjuk, a hiteles forrás azt mondta, Csányi személyesen megígérte a hitelt, de kifarolt politikai okokból. Vagy mert a válogatott nem jutott ki az EB-re, és ott akart üzletet szerezni. De én még soha, semmilyen lejárt magyarázatot sem láttam tőled.

Remélem, nem bántásnak veszed, összefoglaltam, miért nem hitelesek számomra a szavaid. Tudom, ez téged nem érdekel, de lehet, mások is így látják.

Re: nincs cím

#504581 Formerplayer Előzmény: #504579

Hiába na, a személyeskedő stílusból nem tudsz kilépni. Sajnálom....

Az a "rendkívül értékes" ember ismeretlenül--hisz saját bevallása szerint még soha nem hallott rólam-- egyszer csak gyalázkodni kezdett, majd nekem akart esni. Az mindegy, hogy alig állt a lábán, beszédét érteni nem lehetett. Közelálló haverjai is értetlenül álltak az események előtt, persze te szerinted csak az igazságot mondta. Az ismeretlennek.....

Nem érdekes.Az, hogy kinek hol lenne a helye, pedig téged minősít...Szerintem többet és több helyen bizonyítottam már, amit te valaha életedben csak elérni vágysz...Az, hogy jónéhány vakkal körbeveszed magad, akik istenítenek, még nem jelenti, hogy élesen látsz. Legfeljebb meg van a fél szemed....És ez legkevésbé sem őket minősíti.

A tükör pedig neked láthatólag gyerekkorod óta hiányzó berendezési tárgy....akasztott ember házában kötelet emlegetni vicces...

Re: nincs cím

#504579 Kissherceg Előzmény: #504570

Semmilyen személyes kérdést nem csináltam belőled. Tudnod kell, hogy a fórumos találkozó egy baráti esemény és mindenki olyan ruhában jön a jövőben is, ahogy akar. Mindenkit szívesen látunk. Én kényelmesen ingben voltam, nekem ott nem kellett eladnom semmit, se részvényt, se magamat.

Neked nem azt kellene elvárnod, hogy megvédjenek, hanem azt kellene végig gondolnod, hogy ne legyél probléma. Nem Én vagyok a szociális védőháló, az illető szemedbe mondta ugyanazt, mint amit itt is megkapsz. Itt pedig azt hangoztatod, hogy személyesen mondják, pedig megtették már... Azaz illető mind tudásban, mind hozzáadott értékben többet adott az oldalnak és az itt fórumozóknak, mint a regisztráltak 98%-a. Előbb fogok kiállni egy több éve ismert hiteles fórumos barátom mellett, mint egy névtelen magát nem vállaló fórumozónak.

Én téged megkértelek a távozásra már tavaly, ez egy összetartó közösség, sok remek emberrel. Megírtam, ha változtatsz a hangnemben szívesen látunk, de tulajdonságaid ezt nem teszik lehetővé. Semmi gond, hogy konfrontálódsz, de ne a házigazdákat akard megtanítani a vendéglátásra...

Én cikkekben írom le a véleményemet, illetve ha úgy érzem, akkor itt is.

Gondolom nincs otthon tükröd... Egyébként mlm szakmában lenne a helyed, kiválóan alkalmas vagy rá.

Re: nincs cím

#504578 exmnbs1

Rivotril, ha leírtad ha nem, írj

szerintem van tehetséged az íráshoz

Na főnök, most Formertő…

#504575 KawaBazsy

Na főnök, most Formertől megkaptad, ami jár! Ha legközelebb nem tökig szmokingban jössz, nagyon morcos leszek, még a pezsgőt is duzzogva fogadom csak el.. :-)

Re: nincs cím

#504570 Formerplayer Előzmény: #504553

Nézd, az, hogy nem vagyok neked szimpatikus, nem újdonság. Az érzés kölcsönös, de eddig nem tulajdonítottam neki jelentőséget, mert amikor csak lehetett, próbáltam a papírra koncentrálni. Az, hogy az arcom nagyságát minősíted--az most mindegy, hogy honnan veszed a bátorságot ilyen sommás véleményre-- viszont kicsit sok. HA azt gondolod, hogy egy személyes találkozó során a trendi viselkedés a nagy boci-fejjel mindenre ugyanúgy bólogatni, a nem létező bajuszod alatt mindenre tudálékosan somolyogni, függetlenül, hogy kérdés vagy állítás hangzik el, elárulom: nem az.

A bemutatkozásról: aki ott volt, annak egy része megértette, miért nem mondtam el a polgári nevem.(Egyébként egy fórumtalin miért is kötelező ez?Akkor itt miért nem az?) A másik része meg háborgott. A stílusról meg nem fogadok el kioktatást, pláne tőled: a saját fórum-találkozóra mondjuk illik normálisan felöltözni. Ezzel megtiszteled a másikat, s magadról sem sugallod az igénytelenséget...De mindez mindaddig nem lényeges, amíg nem próbáljuk a másikat minősíteni....

HA pedig már moderátorkodsz: ha a saját fórumtalidon az egyik tag minden indok nélkül fizikailag inzultálni próbálja a másikat, minimum, hogy megkérem az azonnali távozásra. De te csak elnéző, jól megszokott mosollyal konstatáltad....Persze igen meglepődtél volna, ha bakibát a grabancánál fogva babasztam volna az üvegportálon....Persze akkor is én lettem volna a feketeseggű, tudom....

Csak egy apró megjegyzés: honnan tudod, hogy mi volt 1500-és 12000 között a fórumon?Amióta itt vagyunk, csak esett a papír, az előtörténet meg nem itt játszódott le...de neked már arról is van véleményed..persze akkor a gratuláló, hálálkodó mail-ek tucatjai nem jutottak el hozzád....Ja hogy te megmondtad előre az esést? Aha, csak normális érveket nem nagyon mondtál:az, hogy sokat emelkedett, az kevés...Te és én is meg fogunk halni 100 éven belül....Mondjuk ebben engem csak az érdekelne, hogy mikor és mitől...

Mindegy is, szerencsére nem te vagy a viszonyítási alap semmiben sem számomra. Sokkal többet jelentenek azok az ismeretlenek, akik bár nem jártak jól az utóbbi 1 évben a papírral, de a mai napig kíváncsiak a véleményemre, s megértették: nem arcot bemutatni járok ide, hanem a segítség szándékával. Az utóbbi időben minden jó szándék ellenére ez nem jött be, de csalással, félrevezetéssel soha, senki nem vádolt meg. A kibicek , na azok ontják az epét.

Sokszor volt vitám exmnbs-sel, rbbj-vel, matgab-bal, de mögöttük van érv, tudás, tapasztalat, amit sokszor el is szoktam ismerni, elfogadok bizonyos érveket...

Nálad, de különösen a mosónőnél legtöbbször csak minősítgetéseket látok, érvek nélkül. Na meg oda nem illő helyeken szmájlikat, együttérző segítségnyújtást pedig a legritkábban...

Nem gond, csak ne minősítgessük egymást a jövőben. Ha lehet kérnem....