Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

Ricsi

Pü-ket megkaptam, köszi:)

Bakker, én meg pólóban voltam, eztán tán el sem megyek...

Nézd Former, mindenki téged cseszeget, nem tudom, jogosan-e vagy sem, mert nem érdekel ez a papír. Akkor kezdtem el egyáltalán figyelni, amikor egy fórumtalin kiderült, mennyien is ülnek benne.

Amit én látok: Te folyamatosan azzal jössz, hogy felmegy a papír ide meg oda, innen meg onnan. Ez nem baj, én is mondok sokfélét, aztán vagy bejön, vagy nem. Ezzel számomra semmi gond.

Ami az én szememben a gondot okozza, az a következő:

Azt mondod pl 6K-nál, 3-4 héten belül újra 8K lesz. Eddig rendben. Aztán ugyanezen időszak alatt nem mozdul a papír, ugyanúgy 6K. Ez is rendben. Ami nincs rendben az az, hogy nem mondod el, miért számítottál 8K-ra. Mondjuk, mert azt hallottad, lesz valami bejelentés. Azt gondoltad, esett már eleget, és vissza kell mennie. Álmodtál tarka réten lila teheneket, és amikor ilyeneket álmodsz, akkor a célpapír mindig felfelé megy.

Nekem, komolyan mondom, mindhárom magyarázat magyarázat lenne. Az, hogy melyiket tartom hitelesnek, az már az én kis korlátoltságomra fogható, nem értek én ehhez.

Ezzel szemben te nem mondassz semmit, csak azt, na, 2-3 héten belül újra 8K lesz. De hogy az előzővel tippel mi volt a baj, arról szó sem esik. Számomra ezért hiteltelen ez az egész.

Hónapok óta olvasom, majd lesz ez, majd lesz az. És akkor majd jajj, de sokat kaszálunk.

Azt is elfogadom, hiteles forrásaid vannak. De itt már hónapok teltek el, biztosan lenne olyan, amit megoszthatnál. Mondjuk, a hiteles forrás azt mondta, Csányi személyesen megígérte a hitelt, de kifarolt politikai okokból. Vagy mert a válogatott nem jutott ki az EB-re, és ott akart üzletet szerezni. De én még soha, semmilyen lejárt magyarázatot sem láttam tőled.

Remélem, nem bántásnak veszed, összefoglaltam, miért nem hitelesek számomra a szavaid. Tudom, ez téged nem érdekel, de lehet, mások is így látják.