Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Kissherceg Előzmény: #504570

Semmilyen személyes kérdést nem csináltam belőled. Tudnod kell, hogy a fórumos találkozó egy baráti esemény és mindenki olyan ruhában jön a jövőben is, ahogy akar. Mindenkit szívesen látunk. Én kényelmesen ingben voltam, nekem ott nem kellett eladnom semmit, se részvényt, se magamat.

Neked nem azt kellene elvárnod, hogy megvédjenek, hanem azt kellene végig gondolnod, hogy ne legyél probléma. Nem Én vagyok a szociális védőháló, az illető szemedbe mondta ugyanazt, mint amit itt is megkapsz. Itt pedig azt hangoztatod, hogy személyesen mondják, pedig megtették már... Azaz illető mind tudásban, mind hozzáadott értékben többet adott az oldalnak és az itt fórumozóknak, mint a regisztráltak 98%-a. Előbb fogok kiállni egy több éve ismert hiteles fórumos barátom mellett, mint egy névtelen magát nem vállaló fórumozónak.

Én téged megkértelek a távozásra már tavaly, ez egy összetartó közösség, sok remek emberrel. Megírtam, ha változtatsz a hangnemben szívesen látunk, de tulajdonságaid ezt nem teszik lehetővé. Semmi gond, hogy konfrontálódsz, de ne a házigazdákat akard megtanítani a vendéglátásra...

Én cikkekben írom le a véleményemet, illetve ha úgy érzem, akkor itt is.

Gondolom nincs otthon tükröd... Egyébként mlm szakmában lenne a helyed, kiválóan alkalmas vagy rá.